27-03-2016, 02:31 PM
ТРАМП 2016.
27-03-2016, 06:10 PM
Дражини Равногорци спасили велики број америчких пилота у Другом светском рату.
,, Клинтонови су направили хаос на Балкану и на Косову. Погледајте шта смо направили Србији ваздушним бомбардовањем са сигурне висине. Ти исти Срби су спасавали америчке пилоте у Другом светском рату. Велика је грешка што смо бомбардовали народ који је био наш савезник у оба светска рата. Клинтонови сматрају то за успех, а мене је срамота. Упућујем извињење Србима за све грешке америчке политике, а пре свега Клинтонових. Нама у борби против исламског тероризма требају савезници који имају ратно искуство борбе са овим злом. А то су у Европи Руси и Срби. Ако ја будем на челу Америке биће промењен спољнополитички курс који је до сада често био погрешан '' - рекао је Трамп.
,, Клинтонови су направили хаос на Балкану и на Косову. Погледајте шта смо направили Србији ваздушним бомбардовањем са сигурне висине. Ти исти Срби су спасавали америчке пилоте у Другом светском рату. Велика је грешка што смо бомбардовали народ који је био наш савезник у оба светска рата. Клинтонови сматрају то за успех, а мене је срамота. Упућујем извињење Србима за све грешке америчке политике, а пре свега Клинтонових. Нама у борби против исламског тероризма требају савезници који имају ратно искуство борбе са овим злом. А то су у Европи Руси и Срби. Ако ја будем на челу Америке биће промењен спољнополитички курс који је до сада често био погрешан '' - рекао је Трамп.
![[Слика: 6LzSCUJ.gif]](http://i.imgur.com/6LzSCUJ.gif)
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
27-03-2016, 07:03 PM
О мајко моја... ти си у ствари Краљ!!!
27-03-2016, 08:17 PM
Aмерички председнички кандидат Доналд Трамп се никада није извинио Србима за бомбардовање, нити је био против НАТО агресије против Србије. Безброј домаћих медија објавило је вест да је Трамп 1999. године осудио НАТО бомбардовање Југославије у интервјуу Лерију Кингу на ЦНН. Јесте Трамп у том интервјуу рекао да је бомбардовање Косова била грешка, али само зато што он сматра да би било боље да су САД и њихови савезници из НАТО одмах ушли копненим трупама. "Да ли би и тако било смрти људи? Можда, можда чак и више. Али на крају би се испоставило да је то добра идеја," рекао је Трамп. У читавом интервјуу, чији транскрипт постоји на сајту ЦНН-а, ниједном речју не помиње свој став о Србима.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
30-03-2016, 09:08 AM
Председнички кандидат Доналд Трамп је итекако најавио потпуно нову спољну политику САД, а посебно је споменуо неправду учињену Србији и српском народу, а ЦНН може да објављује какве год хоће транскрипте према наређењима естаблишмента и моћних лобија који се плаше Трампове убедљиве победе, која ће и бити. Најновије шта су смислили, пошто Трампова кампања незадрживо иде напред, јесте да су ухапсили шефа изборног штаба Трампа, наводно, због неког-тамо цимања за руку неке-тамо новинарке (која се понашала нецивилизовано) на митингу Трампа на Флориди, неће им ни то помоћи, ТРАМП ЈЕ ПОКРЕТ АМЕРИЧКОГ НАРОДА!!!
Све је извеснији избор у САД између Трампа и Клинтонове, ево једног текста руског аналитичара, који објашњава у чему је ствар:
Хоће ли Доналд Трамп ставити тачку на пет година великих лажи Хилари Клинтон?
http://fakti.org/globotpor/quo-vadis-orb...ri-klinton
Све је извеснији избор у САД између Трампа и Клинтонове, ево једног текста руског аналитичара, који објашњава у чему је ствар:
Хоће ли Доналд Трамп ставити тачку на пет година великих лажи Хилари Клинтон?
http://fakti.org/globotpor/quo-vadis-orb...ri-klinton
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
30-03-2016, 01:03 PM
(30-03-2016, 09:08 AM)Ројалист Пише: Председнички кандидат Доналд Трамп је итекако најавио потпуно нову спољну политику САД, а посебно је споменуо неправду учињену Србији и српском народу, а ЦНН може да објављује какве год хоће транскрипте према наређењима естаблишмента и моћних лобија који се плаше Трампове убедљиве победе.
А ти си гледао оригинални интервју?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
31-03-2016, 06:31 AM
(30-03-2016, 01:03 PM)Громовник Пише:(30-03-2016, 09:08 AM)Ројалист Пише: Председнички кандидат Доналд Трамп је итекако најавио потпуно нову спољну политику САД, а посебно је споменуо неправду учињену Србији и српском народу, а ЦНН може да објављује какве год хоће транскрипте према наређењима естаблишмента и моћних лобија који се плаше Трампове убедљиве победе.
Имам ИПТВ, па повремено гледам...

31-03-2016, 12:48 PM
(31-03-2016, 06:31 AM)Ројалист Пише:(30-03-2016, 01:03 PM)Громовник Пише:(30-03-2016, 09:08 AM)Ројалист Пише: Председнички кандидат Доналд Трамп је итекако најавио потпуно нову спољну политику САД, а посебно је споменуо неправду учињену Србији и српском народу, а ЦНН може да објављује какве год хоће транскрипте према наређењима естаблишмента и моћних лобија који се плаше Трампове убедљиве победе.
Имам ИПТВ, па повремено гледам...
Јел то исто као што читаш лист Србија, па морам да ти цитирам на којој страни шта пише?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
31-03-2016, 01:25 PM
Промена спољне политике САД ако дође овај или онај нови председник . . .
Ајте да се не зезамо . . .
Ајте да се не зезамо . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
31-03-2016, 02:31 PM
Покушавамо да објаснимо Владимиру да није баш све што прочита на интернету истина

31-03-2016, 03:06 PM
(31-03-2016, 02:31 PM)Павле Пише: Покушавамо да објаснимо Владимиру да није баш све што прочита на интернету истина
Ал изгледа да вам слабо иде . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
31-03-2016, 03:59 PM
Лист "Србија" примам када ниси ни знао да постоји!!! И немој да измишљаш да пише у њему оно што не пише (осим ако ниси у служби фалсификатора овог цењеног листа Покрета Српских Четника Равне Горе)!!! И ако већ примаш лист "Србија", погледај у најновијем броју, на страни бр. 2, шта се прославља 4. септембра ове године у Великој Британији од стране ПСЧ Равна Гора!!!
А Трамп је једини председнички кандидат у САД који се после дуго година осмелио да се супростави абортусу (који је по мени убиство невиног детета)...
А Трамп је једини председнички кандидат у САД који се после дуго година осмелио да се супростави абортусу (који је по мени убиство невиног детета)...
31-03-2016, 04:22 PM
(23-12-2015, 05:48 AM)Ројалист Пише: ТРАМП БРАНИ СРБИЈУ: Срамота ме због бомбардовања, Срби су наши савезници!
Доналд Трамп је код Ларија Кинга, а поводом годишњице бомбардовања Србије критиковао Била КЛинтона и злочиначки напад на Србе савезнике Америке у оба рата
- Клинтонови су направили хаос на Балкану и на Косову. Погледајте шта смо направили Србији ваздушним бомбардовањем са сигурне висине. Ти исти Срби су спасавали америчке пилоте у Другом светском рату.
Велика је грешка што смо бомбардовали народ који је био наш савезник у оба светска рата. Клинтонови сматрају то за успех, а мене је то срамота.
Упућујем извињење Србима за све грешке америчке политике, а пре свега Клитонових. Нама у борби против исламског тероризма требају савезници који имају ратно искуство борбе са овим злом - а то су у Европи Руси и Срби.
Ако ја будем на челу Америке биће промењен спољнополитички курс који је до сада често био погрешан.”
Увијек сам се чудио што су четници толико вјеровали Енглезима и Американцима. Ал ето, сад знам.

31-03-2016, 05:01 PM
Трамп се изјаснио против абортуса и затражио казне за лекаре који их буду изводили
"Ако Конгрес САД донесе закон о забрани абортуса, а федералне судије то подрже, или савезне државе добију право на забрану абортуса, треба да буду кажњавани лекари који буду прекидали трудноће, а не жене. Жене, као и живот у њиховој утроби, у томе би били жртве”.
Овоме је још додао: „Ја сам против абортуса као и сви републиканци. Ја нисам мењао позицију попут Роналда Регана."
"Ако Конгрес САД донесе закон о забрани абортуса, а федералне судије то подрже, или савезне државе добију право на забрану абортуса, треба да буду кажњавани лекари који буду прекидали трудноће, а не жене. Жене, као и живот у њиховој утроби, у томе би били жртве”.
Овоме је још додао: „Ја сам против абортуса као и сви републиканци. Ја нисам мењао позицију попут Роналда Регана."
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)