Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

(ПРО)РУСКИ ВЕТРОВИ У СРБИЈИ?

Да ли ми се то чини или стварно почињу да дувају проруски ветрови у српској власти?

Прво, Јужни ток дефинитнвно креће 24. новембра, друго споразум о војној сарадњи са Војском Руске Федерације, потписан на сва звона између Његове Екселенције Министра Одбране РФ, господина Сергеја Шојгуа и Министра Одбране Србије Родића...

Шта мисле цењени посетиоци овог форума, где дува ветар, источно или западно???

Веома битна ставка у војном споразуму са Русијом јесте могућност школовања српских официра на руској војној академији, а од пресудне важности су заједничке вежбе у ПВО, где се надам да ће обучити наше војнике, подофицире и официре за руковање са С-300 са главама С-400. Са тим системом Србија постаје суверени господар свог неба...

Чланак у прилог ове теме:

Др Јелена Јуријевна Гускова: Не може се тајно са НАТО савезом, а јавно са Русијом

http://srbin.info/2013/11/13/dr-jelena-j...a-rusijom/

Чујем став преко тв Пинк да је г. Вучић изјавио да Србија неће ни у НАТО, али ни у проруске савезе, да ће Србија бити војно неутрална, па нисмо ми Швајцарска у коју се из целог света слива благо и која има вековну традицију неутралности. Нема неутралности на Балкану, или си на једној или на другој страни...
Одговори

Чини ти се Владимире!

Мени је било невиђено смешно, како су представљали "успех" у куповини 6 МиГ-29 и С-300, итд...

КЛАСИЧНА дебилно покварена прича за наивни народ.

Не нису они НАТО роботи, него су русофили! - Кез

Ето - видиш: "Купују Руске авионе и ракетне системе..."!!! ХА! ЦВРЦ!

А прича је следећа:
НАТО и САД чачка, билбил како дознао бар 2. форе са тих ловаца и система. Па ложи своје кретене по свету: ЕУ сурбију, алжир, египат, ирак, ... кога стигне, да навата тога, бар пар комада да виде о чему се ради...

Јер Руси сличне летелице и остале системе продају многим НАТО непријатељима по свету. Тако да им је неопходно упознавање са тим варијантама...

А Руси познате будале, о томе немају појма, па ће николичу да продају по неки бисер...

КРЕТЕНЛУК!

Путин их је упутио, наравно као "ненадмашне пријатеље", политичарски (у рукавицама) на Рособорнекспорт, па тамо сада шетају МАЈМУНЕ...

На крају видећете већ...

Ах да, ова и оваква прича је већ виђена (пар милиона пута), код "друга Стаљинисте" тите. Па наравно да ће титинци ићи утабаним стазама свога духовног вође...
Одговори

Neverovatno koliko gluposti iu muželožnikovom citatu..Ruski i srpski odnosi nikada hladniji. Putin gde god se otvarao južni tok je dolazio danas je pšoslao Šojgua da to odradi. Takođe Putin ne želi da poseti Srbiju, niti očima da vidi picoustog jer zna dobro o kakvoj bagri od čoveka se radi. Do sada se nisu nešto sretali biletralno. Kada mu je bio Toma na pokolenje u Moskvi on ga pod*ebavo pozdravite mi predsednika Tadića.

Rusija baš ovu vlast ne miriše podradće južni tok zato što Rusi imaju interesa, ali nećemo dobiti S-300, migove. Niti ćemo biti pozivani na međunarodne biletralne sastanke kojeRusija organizuje sa saveznicima i prijateljskim zemljama.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кад се дефинитивно изгради Јужни Ток Русија ће имати велики утицај и на политичка дешавања.Данас се на ширем плану дешава поновни продор Русије на просторе на којима је био доминантан СССР до 1991 године али све иде путем цеви и новца.Међутим видећемо шта ће се дешавати јер се ради о крупним интересима,ја се плашим да Британци неће гледати ово скрштених руку,а Србија је као 1903 једна од најслабијих карика тако да можемо очекивати као тада неке покушаје државних удара у циљу минирања гасовода.
Одговори

(14-11-2013, 07:08 PM)Mekenzi Пише:  Neverovatno koliko gluposti iu muželožnikovom citatu..
...

Не знам ко је мужеложник у твом тексту, али ти је текст савршен.
Ако су Руси у тадићу видели отвореног непријатеља, што свако увек цени на свој начин.
Сада виде љигаве слине и јефтине жонглере неког пријатељства.

Толико о свим оним глупостима, којима су СНС-овци дошли на власт пљујући тадића. Доказали су опет да су Н пута гори! А на све је то само СРС указивао на време, али џабе, кад нема коме.

Значи ЏА, ИЛИ БУ!

ЏА-БУ је џабе и најгора варијанта што постоји на свету и под светом...

А ефекат је да су односи србије (овога) и Русије - никад гори!

Шалим се ја са Владимиром, зна он то све наравно, али зеза да види шта мислимо.

Поздрав!

(14-11-2013, 07:30 PM)ЗолаБГД Пише:  ...
...државних удара у циљу минирања гасовода.

Решиће тај фамозни гасовод ова постава слинара, немој да бринеш за то уопште. Нема потребе да дижу револуције због гасовода, имају ланац командовања перфектно развијен.
Одговори

На мене мисли, покварено жуто гованце, нек ми дају Рушку Пушку да јој покажем или ону лезбејку Јерковицу да је преваспитам.

Што се тиче теме, на радију Снага народа, уживо у програму сам питао Јелену Гускову, уважену руску аналитичарку, да ли Његова Екселенција господин Владимир Владимирович Путин долази на отварање радова Јужног тока у Србији 24. новембра и она ми је одговорила потврдно, а колико је Владимир Владимирович популаран у Србији најбоље говори овај снимак са Маракане:

Дочек Владимира Путина на Маракани у Београду!

Nerealna je i nemoguca politika neutralnosti za Srbiju i Tomina politika AJD POMOZI BOZE, NA SVE 4 STRANE, nema opstanka, 24. novembra morace da kaze da li je za Obamu ili Putina!!!

САМО ЗА МЕККЕЊЗИЈА:

ШТА РАДЕ ЂИДО И БОТА НА ЂИНЂИЋЕВОМ ГРОБУ? ПА, КРЕШУ РУЖУ!

(И ја би је, волим младе удовице!)
Одговори

Iskreno Guskova ima uticaj u Rusiji koliko moja baba na vladu republike Srbije. Ona je tu zbog marketinga. Više je u Srbiji nego u Rusiji. Vidi se da je fol kao Ruskinja pa se još "loži" na srpski nacionalizam tipa Karadžić, Mladić, Srbija je Rusija, itd itd...

Iskreno Putin je u zategnutim odnosima sa SNS-om. Pogledajte kako je ispaljena Mihajlovićka naša ministarka energetike, očima Rusi ne mogu da je vide. Da ne pricam o Vučiću kojeg ne žele u Kremlju ni da vide, onaj polupani Toma kuko molio mesecima da ga Putin prim, neko ga primio ali ga izribao samo tako i poručio mu da pozdravi predsednika Tadića. Da ne pričam o tome da je Rusija održala ove godine pet velikih međunarodih konferencija sa saveznicima i prijateljima da Srbija nije bila pozvana niti na jednu jedinu konferenciju. Da je Putin otkazao posetu Srbiji do daljnjeg....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:Решиће тај фамозни гасовод ова постава слинара, немој да бринеш за то уопште. Нема потребе да дижу револуције због гасовода, имају ланац командовања перфектно развијен.

Данашња Србија ипак није толико битна као што је то био случај 1900-их година и времена пруге и у време пуча 1903,данас је напредовала технологија тако да врло лако може да се заобиђе и што се тиче аутопутева,могу да се направе путеви и кроз Карпате и планински масив Балкан у Бугарској,тако и гасовод може лако да се скрене и да заобиђе Србију.Тако да ето тако ћемо ''зајебати'' Русе да се Руси неће опоравити,можеш да се кладиш да албански фактор већ има контакт са Русима и моле их да главни гасовод уђе на њихов терен из Буграске а то је Македонија,Космет и Албанија.
Одговори

O Jeleni Guskovoj, koji je veca Srpkinja nego sto su MekkeNJzi i svi njegovi zutaci, pocevsi od Micuna, preko Kize, Kize namesto Kize, BoTa i Djide, uopste Srbi:

Цитат:Године 1994. радила је као научни експерт за Балкан при штабу миротвораца ОУН на територији Југославије у Загребу. Од 1972. до 2002. године радила је у Институту информација за друштвене науке Руске академије наука као водећи научни сарадник, а у исто време је радила у Институту за славистику Руске академије наука као руководилац Центра за изучавање савремене балканске кризе. У том Институту стално ради од 2002. године као руководилац.

У мају 2009. године председник Републике Српске академик Рајко Кузмановић ју је именовао за члана Сената Републике Српске.

Јелена Гускова је 1997. године одликована од стране Републике Српске Орденом Његоша II степена, и од стране Владе Москве Медаљом „В память 850-летия Москвы“.

Prema tome, MekkeNJzi ne cackaj se oko Guskove, nije uopste za salu, a videcemo da li je informisana o planovima Vladimira Vladimirovica Putina...
Одговори

Vladimire, šta kažu Guskova i ostali prosrpski Rusi, zašto je Putin iskulirao i nije došao na otvaranje Južnog toka, već je samo čestitao faxom...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Погледај мало, осим сајта ЦНН и ББЦ. и сајт:

www.ambasadarusije.rs
Одговори

Ја почео да будем скептик али колико видим Руси су озбиљно залегли и сва минирања српских кртица су заустављена и спречена.У овом моменту можемо бити сигурни и уверени да су покушаји дезинтеграције остатака српског народа дефинитивно заустављени што значи остаће нам ова Србија и Република Српска.Видим и код мене у крају ова групица другосрбијанаца која сада подржава СНС је озбиљно забринута јер им се изгледа неће остварити план потпуног уништења Србије. Нешто као типа оног СНС-овца што се јавља овде по форуму,али реално имају да буду забринути Четврти Рајх није толико моћан,добили су већ три онако жестока шамара за пар месеци,нису смели да крену на Сирију јер су им Руси оборили десетак томахавка које су пре званине агресије лансирали,па Украјина одустала од ЕУ,па ево ово јуче са јужним током. Те профашистичке снаге су бесне ево видимо шта су радили сада у Украјини ко зна можда и овде крену да дивљају и уништавају због гасовода јер им је пропао покушај минирања преко оних будалаштина како смо као поклонили НИС,а шатро Сартид нисмо поклонили само то су били љубљени фашисти па нико није таласао што је гигант дат за новац који се да неком глупом фудбалеру за неки трансфер,а у питању је национални ресурс дат за 23 милиона долара!!..
Одговори

(25-11-2013, 07:51 AM)ЗолаБГД Пише:  а шатро Сартид нисмо поклонили само то су били љубљени фашисти па нико није таласао што је гигант дат за новац који се да неком глупом фудбалеру за неки трансфер,а у питању је национални ресурс дат за 23 милиона долара!!..

Sartid je prodat za 23 mil., a vredeo je najmanje 400 miliona dolara.
Одговори

(25-11-2013, 09:54 AM)Bacvanin Пише:  ...
Sartid je prodat za 23 mil., a vredeo je najmanje 400 miliona dolara.

Плус је Народ (ти, ја, ...) враћао и враћа дугове Сартида од (нпр) 1.500.000.000$.

Кока кљуцну зрнцад, а говна нек јеђе народ.

Скојевац
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним