Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

za koga radi telegraf.rs ?

Не разумем шта нам ти откриваш овде, топлу воду?

Шта ово ђубре разликујуе од сваког ђубрета које данас избацује вести?
Пишу шта хоће, раде шта хоће, боли их дупе за текст важно је само колико пута кликнеш и то је то. Наслов им је 90% посла, после у текcту нема ништа из тог наслова али није битно, кликнуо си.
Сад још треба сви да кликнемо на сваки линк који си поставио па да испадне да им скаче популарност Кез
Одговори

(13-04-2016, 06:03 PM)Војска Републике Српске Пише:  http://www.telegraf.rs/vesti/1295604-srp...ihov-vitez

SRPSKI ISTORIČARI LAŽU: Evo kako Albanci dokazuju da je Miloš Obilić bio njihov vitez!

CISTA LAZ ! I ONI TO ZNAJU : http://www.britannica.com/biography/Milos-Obilic

http://www.telegraf.rs/vesti/1280166-dop...rbiji-foto

Iako važimo za tradicionalno društvo koje veoma drži do poštenja, časti i porodičnih vrednosti, ne tako davno snohačenje, orgijanje, pravo prve bračne noći i incestoidni brakovi su bili deo tradicije u našoj zemlji

KRAJNJE BOLESNA IZMISLJOTINA KOJA NEMA NIKAKVE VEZE SA ISTINOM . JA NIKAD NISAM CUO ZA TAKVE OBICAJE,A I SRBI KAO HRISCANI NIKAD NE BI MOGLI IMATI TAKVE OBICAJE. KOLIKO SU SRBI DRZALI DO HRISCANSKIH(PRAVOSLAVNIH ) VRJEDNOSTI GOVORI I TO DA SU SACUVALI SVOJU PRAVOSLAVNU VJERU UPRKOS TURSKOJ I BECKOJ OKUPACIJI KOJA JE TRAJALA VISE VJEKOVA. AKO SU TOLIKO DUGO T.J.CAK DO DANASNJIH DANA, SACUVALI SVOJU VJERU,TO NESUMNJIVO ZNACI DA IM JE ITEKAKO BILO STALO DO PRAVOSLAVLJA KOJE OPET NIKAKO NE MOZE U ISTU RECENICU SA TIM ANTIPRAVOSLAVNIM I ANTIHRISCANSKIM OBICAJIMA.

http://www.telegraf.rs/vesti/1302803-mis...imnu-video

MISTERIJA SRPSKE HIMNE: Da li vas Bože pravde podseća na nemačku himnu? (VIDEO)

POTPUNO RAZLICITE HIMNE !

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/15...-obozavali

SRPSKI KRALJ BIO JE SPECIJALAC LEGIJE STRANACA: Ratovao je i UBIJAO za Francusku, Srbi su ga zbog toga OBOŽAVALI!

CISTA LAZ ! SRBI SU SVOG KRALJA OBOZAVALI JER JE BIO NA CELU VOJSKE KOJA JE OSLOBODILA ZEMLJU OD SULTANA I CESERA ,A NE ZATO STO JE BIO U LEGIJI

http://www.telegraf.rs/vesti/1481334-srb...cno-stiglo

Uprkos tome, vojnici koji su probili Solunski front decenijama su važili za zabušante, “solunske baštovane koji su gajili grožđe podno mediteranskog sunca, dok su njihovi drugovi ginuli u blatu Flandrije”.

Istini za volju, činjenica je da su saveznički vojnici u Solunu bili pod 20 puta većim rizikom da obole od malarije, dizenterije ili polnih bolesti, nego da stradaju od metka, bajoneta ili bombe.

JOS JEDNA NEVJEROVATNA LAZ KOJA OD SOLUNSKO FRONTA NAPRAVI GODISNJI ODMOR

http://www.telegraf.rs/vesti/1199053-ova...zasto-foto

Saznajte kako je srpski kralj Stefan Uroš II Milutin Nemanjić (1253-1321) završio u paklu zato što je tokom njegove vladavine krivotvoren srebrni novac u rudniku Brskovo u Mojkovcu

VATIKANSKA PROPAGANDA ! OPTUZUJU GA KATOLICI,POZNATI PROTIVNICI PRAVOSLAVLJA

(14-04-2016, 06:41 PM)Павле Пише:  Не разумем шта нам ти откриваш овде, топлу воду?

Шта ово ђубре разликујуе од сваког ђубрета које данас избацује вести?
Пишу шта хоће, раде шта хоће, боли их дупе за текст важно је само колико пута кликнеш и то је то. Наслов им је 90% посла, после у текcту нема ништа из тог наслова али није битно, кликнуо си.
Сад још треба сви да кликнемо на сваки линк који си поставио па да испадне да им скаче популарност Кез

1.neko ti godinama pljuje(koristeci lazi ) po: naciji,vjeri,himni,zastavi,grbu,istorijskim licnostima i dogadjajima iz proslosti tvog naroda,puni glavu narodu i djeci koja to citaju (naveo sam gore razlog zasto se to radi) i ti dodjes meni kazes:"Не разумем шта нам ти откриваш овде, топлу воду?"

koju toplu vodu ? ko je od clanova SANU ili srpski istoricara ukazao na ovo o cemu ja pisem ?

2.linkovi su dokaz,a ispod ti pise sta je na telegraf.rs da ne bi morao ulaziti na svaki od tih linkova
Одговори

Не неко, него сви. Питам те шта овај портал разликује од Б92, Курира, Блица и осталог ђубрета и да ли ти мислиш да ми не знамо то него нам требаш ти да нам разоткријеш да је новинарство отишло у пм и да је постало само још један алат којим се уништава национални идентитет?

Свима је то јасно одавно.
Одговори

(14-04-2016, 07:56 PM)Павле Пише:  Не неко, него сви. Питам те шта овај портал разликује од Б92, Курира, Блица и осталог ђубрета и да ли ти мислиш да ми не знамо то него нам требаш ти да нам разоткријеш да је новинарство отишло у пм и да је постало само још један алат којим се уништава национални идентитет?

Свима је то јасно одавно.

1.daj link gdje pise sve ovo sto sam ja napisao(znam da ga neces naci)
2.gebels:"1000x ponovljena laz postaje istina"
3.milosevic je 1990-ih potcjenjivao znacaj propagandnog rata
4.ako ti se ne cita sta ja pisem, sta ces na ovoj temi koju sam ja otvorio ?
Одговори

И поента свега овога је . . . ?

Шта,ми не знамо шта је лаж а шта није?

П.С. Ако већ сматраш да је ово на Телеграфу што пише велики проблем(као да у овој земљи нема већих проблема од пропалог портала за који пише свака шуша) . . . Ти се лепо региструј на њихов сајт па пиши и ти али позитивне ствари . . . Ако су толико луди да прихватају ове бљувотине као вести,ваљда нису луди да не приме афирмативне текстове о Србима(ако се сматрају за српски сајт) . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(14-04-2016, 09:37 PM)Бранке Пише:  И поента свега овога је . . . ?
RAZOTKRIVANJE LAZI
Шта,ми не знамо шта је лаж а шта није?
OGROMNA VECINA NE ZNA
П.С. Ако већ сматраш да је ово на Телеграфу што пише велики проблем(као да у овој земљи нема већих проблема од пропалог портала за који пише свака шуша) . . . Ти се лепо региструј на њихов сајт па пиши и ти али позитивне ствари . . . Ако су толико луди да прихватају ове бљувотине као вести,ваљда нису луди да не приме афирмативне текстове о Србима(ако се сматрају за српски сајт) . . .
TAJ I SL.PORTALI NE OBJAVLJUJU MNOGE KOMENTARE
Srbi su uvjek bili ratoboran narod koji je u dogadjajima i licnostima iz svoje proslosti pronalazio snagu koja ga je vodila ka savladavanju najtezih trenutaka u svojoj istoriji . Neprijatelj je svjestan koliko Srbima znaci nasa istorija pa zato pokusava Srbe da psihicki slomi i da ih dovede do stanja gdje je izgubljena svaka nada u oslobodjenje Srba i Srbije,do stanja gdje ce se Srbi osjecati ponizeno,porazeno,zigosano t.j.ocajno u svakom pogledu. Svima je poznata ona misao koja glasi:"Niko nije porobljen kao onaj ko je izgubio svaku nadu u oslobodjenje !"

Bas sa ciljem da se Srbi demoralisu (demoralisati -napraviti razvratnim, lišiti morala, pokvariti, upropastiti nekoga, lišiti nekoga osećanja sopstvene vrednosti; voj. lišiti vojsku hrabrosti i vere u pobedu, utjerati joj strah. ) nastaju tekstovi puni lazi kao ovi navedeni .

p.s.zasto si na mojoj temi ako ne zelis citati sta sam ja napisao
Одговори

(14-04-2016, 09:37 PM)Бранке Пише:  И поента свега овога је . . . ?

Поента свега овога је да се уместо Мекензијевог представљања уведе то да не могу нови чланови одмах да отварају теме и да их воде сами са собом већ да проведу неко време на форуму прво и да имају одређен број постова. Само на овом форуму човек се региструје и затрпава форум темама и постовима одмах и још нас све напушава Кез
Одговори

(14-04-2016, 09:48 PM)Војска Републике Српске Пише:  TAJ I SL.PORTALI NE OBJAVLJUJU MNOGE KOMENTARE

Чим су једно време код њих пролазили и Самрџићеви текстови,сигурно је да може да се и чује друга страна . . . Јесу ђубре од портала али нису баш Е-новине и Пешчаник . . .

(14-04-2016, 09:48 PM)Војска Републике Српске Пише:  p.s.zasto si na mojoj temi ako ne zelis citati sta sam ja napisao

Баш супротно,заинтересовало ме је шта ћеш да напишеш(можда сазнам нешто ново) али са образложењима на сваки текст типа "То је лаж","то је клевета" и ништа више и ја почињем да се питам шта тражим овде . . .

(14-04-2016, 09:57 PM)Павле Пише:  отварају теме и да их воде сами са собом

Па остаћемо тако без Владимира . . . Тужан

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Цитат: Чим су једно време код њих пролазили и Самрџићеви текстови,сигурно је да може да се и чује друга страна . . . Јесу ђубре од портала али нису баш Е-новине и Пешчаник . . .

ja sam ti vec napisao da ne objavljuju komentare. uz to,evo ja bas izabrao da ovde napisem sve ovo sto sam napisao

Цитат:Баш супротно,заинтересовало ме је шта ћеш да напишеш(можда сазнам нешто ново) али са образложењима на сваки текст типа "То је лаж","то је клевета" и ништа више и ја почињем да се питам шта тражим овде . . .

da si pazljivije citao vidjeo bi da to nije istina(vrati se nazad pa ponovo procitaj)

p.s. jos nisam zavrsio sa razotkrivanjem telegraf.rs lazi,a vi me samo ometate (vidite na koliko naslova nije odgovoreno)
Одговори

Аха, извини, настави.
Одговори

Добро ја видим,и знам шта сам написао . . .

А видим и још нешто,но добро,о томе ћу касније кад завршиш . . .

Настави . . .

(„Држава“)

Одговори

http://www.telegraf.rs/vesti/1335884-bru...kinje-foto

brutalno-istorijsko-svedocenje-ovako-su-turci-silovali-device-srpkinje-foto

1.knjiga o kojoj pise telegraf.rs je izdata u Becu 1909. i ne govori o silovanju Srpkinja kako laze telegraf.rs vec o silovanju hriscanki na Balkanu
2. nisu u pitanju fotografije nego crtezi
3.kuce na tim crtezima ne izgledaju kao nekadasnje srpske kuce
4.pitanje je da li je dobro nacrtana i uniforma Turaka
5.knjiga je bila dio propagande Austrougara kojom su svoje osvajacke pohode po Balkanu(pripajanje BiH 1908.) prikazivali kao zelju da zastite napacene balkanske hriscane nad kojima se "izivljavaju " Turci

6.Gottfried Sieben (1856.- 1918.) i C. W. Sternom
knjiga 'Balkangreuel'(uzasi balkana) izdata 1909.
Одговори

(13-04-2016, 06:03 PM)Војска Републике Српске Пише:  http://www.telegraf.rs/vesti/1602159-mra...nio-dete-5

MRAČNO LICE SRPSKOG VLADARA: Kralj Milutin zaveo kaluđericu, pa se oženio detetom (5)!
Simonida se udala za kralja Milutina kada je imala svega pet godina, no on je čekao da njegova mlada supruga napuni osam kako bi s njom stupio u seksualne odnose

Сама Симонида је била неплодна, тако да је њен брак са Милутином био осуђен да се заврши без потомства, што је постало јасно када је она сазрела (у средњовековном смислу), након 1306. године. Остаје нејасно да ли је она по природи била неплодна или је нешто довело до тога. Григора наводи да Милутин није био у стању да се контролише и да је већ око 1302. године конзумирао брак са тада осмогодишњом девојчицом. Он наводи да је том приликом повредио њену материцу и учинио је неплодном. Међутим, модерна медицинска наука сматра да би такав тип повреда био кобан не само по материцу, већ и по саму девојчицу[18]. Поред тога и историчари одбацују ову вест као неистиниту због његовог негативног става према Милутину.

Нићифор Григора (грч. Νικηφόρος Γρηγοράς; рођен око 1295, умро 1360), је био византијски историчар, учењак и верски полемичар.

Dakle,Nicifor Grigora je Vizantijac koji je optuzio Kralja Milutina,a sam Kralj Milutin se borio protiv Vizantije

Цитат:http://www.telegraf.rs/vesti/918211-vuci...-do-lakata
- U red svetitelja SPC je pribrala i Simeona Nemanju, koji je krvavim pogromom nad bogumilima činio masovne zločine protiv čovečnosti, pa kralja Milutina koji je sa 40 godina oženio vizantijsku princezu Simonidu od sedam godina, zbog čega bi u danas Americi dobio 700 godina robije. Takvima nije mesto u bilo kojem pravoslavnom kalendaru - smatra Vučinić
Potpredsednik Saveta kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) Stevo Vučinić izjavio je večeras da su mnogim srpskim svecima ruke krvave do lakata, i da zbog toga za njh nema mesta u kalendaru te crkve.

1.Suditi o srednjovjekovnim dogadjajima na osnovu moralnih vrjednosti koje vaze danas je krajnje maloumno. Srpski vladari su se borili protiv bogumila sto se smatralo normalnim,a postojanje bogumila se smatralo nenormalnim, jer su oni jeretici t.j. opasnost po hriscanstvo.
2.tzv.CPC je kanonski nepriznata crkva koja vec 23 godine radi na stvaranju crnogorske nacije i izdvajanju Crnogoraca iz srpskog etnickog korpusa (mora se priznati da im savrseno dobro ide t.j. da im je vec i uspjelo)
Одговори

Занима ме да ли постоји могућност да се уведе(на оном месту где су форумски чинови) нови чин "хемороид" као први степен,"уважени хемороид" као други степен,"поштовани хемороид" као трећи,"форумски хемороид" као четврти степен и као највиши степен"врховни хемороид"?Од друштва које достигне пети степен направити групу која би добила назив "Хемороидни погледи" .
Појединце који се истакну првим постом по регистрацији доделити одмах чин "хемороид приправник".

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним