Поруке: 4,406
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
652
(27-04-2016, 05:49 PM)Chicot Пише: Оно што се може поуздано рећи - Дража је имао клемпаво лево уво 
![[Слика: Mihailovic_at_the_Thessaloniki_Front_200x300.jpg]](http://s32.postimg.org/xk9dkgwl1/Mihailovic_at_the_Thessaloniki_Front_200x300.jpg)
picture hosting
Нисам никад обраћао пажњу на то, па ми симпатично.
Која је фора са увом када оно расте током читавог живота? Масно ткиво око шкољке и на дну такође, што може да утиче на облик.
Напротив, из криминалистике смо учили да је оно најпоузданије за идентификацију, само што се наравно то не упоређује овако одокативно као што ми радимо на форуму, већ се узима отисак шкољке, компјутерска обрада итд.
Папиларне линије на прстима су много подложније променама услед опекотина, резова, губитка прста или руке, уништења киселином итд.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 2,279
Теме: 22
Углед:
233
Зар се форма или облик шкољке не мења током живота, пошто уво расте до смрти?
Поруке: 4,406
Теме: 55
Углед:
652
Не знам како је са медицинске тачке гледишта, али уколико се и мења очигледно се не мења знатно, чим је толико поуздана техника.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015