Поруке: 6
Теме: 1
Придружен: Nov 2015
Углед:
0
torba nazalost nije zavrsila kod mene,pre par godina znam da je bila u trezoru banke u bg i od tad vise nista neznam o njoj,znam da je bila neka frka da je po tom dnevniku hteo Rados Bajic da snimi film,ali stvarno neznam gde je trenutno i u koga
Поруке: 2,084
Теме: 6
Придружен: Jul 2013
Углед:
109
Може ли одговор од администратора зашто овај покушај преваре стоји већ девет месеци на форуму?
Чекате да се неко упеца?
Поруке: 2,084
Теме: 6
Углед:
109
Ваљда сте некакав форум који треба да се бави озбиљно историјом, а ово је таква смејурија да је срамотно да стоји дуже од једног дана.
Ова танџара има вредност мање од 100 евра, а да је оно за шта се представља вредела би више од 10 хиљада евра. Очигледан је покушај зараде преваром.
Осим тога, не требате ви да ишта проверавате него онај који је изнео тврдњу да је поткрепи нечим опипљивим.
Да објасни нпр. како је штабни официр могао да дужи оружје јуришних јединица.
Посебно да да сигнатуру документа из ”архива ОЗНЕ” на који се позива, то би ви требало да знате како се даје.
Или ако има изјаве сведока да их да написмено и оверене, јер је без тако нечег ова пушка безвредна.
Наравно, има и других разлога због чега се види да је реч о превари, али изгледа да то овде нико није у стању да види.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Па кад већ све то знаш и видиш боље од нас осталих, што му не рече то одмах, док је покушавао да изведе превару, па да га раскринкаш на лицу места!? Што се јављаш тек сад, кад је овај ко зна где?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године