Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Савршена брада никада не би смјела прелазити преко горње усне. Не смије се, такође, спустити до врата. Користите влажну бритву како бисте одредили гдје брада престаје и почиње врат. Најједноставније одређивање границе је методом два прста.
Како бисте одредили облик браде, обријте се од уха до угла усана у што природнијој линији.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 16-08-2016, 02:52 PM од
херцеговац.)
Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
Немој браду спомињати, ође су многе теме о томе потезане, у духу као да је брада нешто неприродно и лоше ко да је неко добио кугу можда!
Добро си ово примјетио. Не преко усне и обријати се по врату (брада изгледа далеко боље чак и кад је рашчупана (ко моја некад гусарска

).
Ја сам правио те грешке.
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
(Последња измена: 16-08-2016, 03:32 AM од
мунгос.)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(15-08-2016, 01:25 AM)херцеговац Пише: Савршена брада никада не би смела прелазити преко горње усне. Не сме се, такође, спустити до врата. Користите влажну бритву како бисте одредили где брада престаје и почиње врат. Најједноставније одређивање границе је методом два прста.
Како бисте одредили облик браде, обријте се од уха до угла усана у што природнијој линији.
(16-08-2016, 03:30 AM)мунгос Пише: Добро си ово примјетио. Не преко усне и обријати се по врату (брада изгледа далеко боље чак и кад је рашчупана (ко моја некад гусарска
).
Ја сам правио те грешке.
Јел овде реч о четничким или о фазонираним брадама, мајковићу?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 16-08-2016, 12:49 PM од
Громовник.)
Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
(16-08-2016, 12:45 PM)Громовник Пише: Јел овде реч о четничким или о фазонираним брадама, мајковићу? 
Ма какви, упицањена брадица није мој стил. А и не стоји ми. Док гусарска или брада дрвосјече (и брада неки четника, други су је сређивали)!
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Углед:
372
(Последња измена: 18-08-2016, 01:29 AM од
Громовник.)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
И ово су 'фазониране' браде, типа ла четникс... види се да су његоване, посебно Курешова.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
372
Шта је овде фазонирано сунце ти, нит' им се виде усне, нит' се виде вратови... посебно код Рачића и Калабића