Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КОМУНИСТИЧКИ ЗЛОЧИНИ

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736...9ddb45.jpg
Одговори

Удружење жртава комунистичког терора организује протест против постављања споменика комунистима у Требињу.

Веза: http://trebinjelive.info/2016/10/07/zbog...og-terora/
Одговори

Читам ове коментаре, и морам да додам признање Ватри, пошто не познајем никог другог из ове њихове организације. Лепо би било кад би нам открио на који начин су организовани и колико плаћени ботови.
Одговори

Свака част бар за протесте, јер у народу на Балкану влада велика апатија. Погле шта раде са ОШ Св. Сава у Рашкој.
Одговори

(08-10-2016, 02:38 PM)Бенито Пише:  Читам ове коментаре, и морам да додам признање Ватри, пошто не познајем никог другог из ове њихове организације. Лепо би било кад би нам открио на који начин су организовани и колико плаћени ботови.
Слушај, пре који месец је Самарџић рекао да би смео да се клади да сам у некој таквој организацији, али кад сам уложио 10 евра нешто се не јавља више на ту тему. Ако ти желиш да се кладиш, понуда и даље важи.

За ботовање питај Кочу да ти објасни како се ради.
Одговори

Не мешај ме са Милославом. Нисмо ми комунисти, ни ЈНА, па да будемо сви исти.
Што да питам Кочу? Питао сам Ватру.
Одговори

(10-10-2016, 11:22 AM)Бенито Пише:  Не мешај ме са Милославом. Нисмо ми комунисти, ни ЈНА, па да будемо сви исти.
Не мешам те ни са ким. Рекао сам већ њему, поновићу и теби да нисам члан никакве ”организације” како си овде написао.

(10-10-2016, 11:22 AM)Бенито Пише:  Што да питам Кочу? Питао сам Ватру.
Питај Кочу јер од свих чланова овде највише ботује.
Одговори

Ок, какво је ваше цењено мишљење о подизању споменика овим " народним херојима" у Требињу?
Одговори

Тако лепом месту и предивним људима приредити такву гадост, просто ми је невероватно.

Изгледа да им се осладило подизање споменика, само што су до сада подизали оне које је требало подизати ( борцима Требињске бригаде РС са исписаним именима-доста муслиманских имена има!, па Луки Вукаловићу ) и тако вођени сладострашћем заглибише.Pитање је да ли су самостално заглибили или су им остаци комунитичке секте дошапнули шта треба, када су чули да би и ове године нешто подигли, али да им недостаје идеја.

Надам се да ће протест утицати да се освесте.

До сада сам редовно одлазио у Требиње и промовисао га међ' суграђанима.Може бити да ћу са том праксом да прекинем ако ово буде значило почетак промоције комунизма.
Одговори

(08-10-2016, 02:38 PM)Бенито Пише:  Читам ове коментаре, и морам да додам признање Ватри, пошто не познајем никог другог из ове њихове организације. Лепо би било кад би нам открио на који начин су организовани и колико плаћени ботови.

Ако Ватра исказује своје мишљење о нечему и ако није нешто по вашем не мора да значи да је у некој организацији.Уосталом овај сајт није само за "четнике" овде може доћи свако кога занима историја тј. да види и другу страну приче која се дешавала током 2.св. рата.
Па мени је прадеда и сви,који су се борили у 2. св. рату,били партизани.Али то је зато што је на Банији то био једини покрет отпора.
Одговори

Није важно где ти је био прађед, него да ти нама што више нападаш на маст и алеву паприку. Све друго ће доћи, Богу хвала.
Одговори

[Слика: Announcement%2Bfor%2BParastos%2Bin%2BBel...2B2016.jpg]

http://www.generalmihailovich.com/2016/1...-1030.html

Парастос жртвама комунистичког терора / Храм Светог Саве Београд / 20. Oktobar 2016. 10:30

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Добро је да се парастос жртвама комунистичког терора одржава сваке године симболично сваког 20. октобра, на дан када је паравојна комунистичка злочиначка формација ушла у Београд и почела свој крвави пир...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Ртрс почиње снимање филма "Душу нису убили" на 3 локације: У Челебићима (слање Срба у АУ логор у Великом рату), у Миљевини (масовна убиства четника из Србије на крају Другог св. рата) и Јошаници (страдање Срба 1992.)
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним