Поруке: 302
Теме: 17
Придружен: Jun 2016
Углед:
14
Не.
Главни глумац је кроат, па ми се не гледа
Поруке: 233
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
Ajde da se ukljucim prvim postom pa bas o filmu ZG80.
Pogledao sam sve navijacke filmove koji postoje kako dokumentarne tako i da kazem ove igrane. Veoma je popularno danas izgleda biti u tom fazonu.
ZG80 je vise neka vrsta humoristickog sprdanja sa tim vremenom i navijacima tog doba, a dosta je uzeto fora iz one emisije sto je pratila navijace pocetkom 90tih godina. Koliko sam ja navijacki obrazovan a poprilicno iz tog vremena znam da su Tovari imali izlete u Beograd ovakvog tipa, da su BBB za njih bili smesna ekipa. Ustase su ovom filmu cak dobili lepe batine i nisu prikazani kao neki supermeni film je opustajuceg tipa, sa tim da su uzeti neki likovi nevesto i stavljeni u film, kao sto su Buba i Splica sa jedne strane a sa druge strane Vojvoda, samo mi je ovaj Krpa enigma ko je trebao da bude. Film je neki nastavak Metastaze koja je neka teska prica drustva u kome zivimo i mi a i oni.
Sa jedne strane pustite te veliko srpske fore ne gledas film jer su ustase to je glupo skroz. Ako gledas tako ne bi trebao nista da jedes i da koristis u ovoj Srbiji.
Svako koga zanima ova tematika filmova mora da pogleda ID i Okolofudbal, uz Rise the footsoldier su filmovi koji najbolje opisuju ovu tematiku.
Углед:
8
Ico Purger je ustvari njima i dao ime i ako je bio Hajdukovac, nije bio iz Splita negde iz Dalmacije je pricao mi je otac dosta o tom vremenu.
Mislim nije za ovu temu ali mislim da Purgeri jedino masovno gostovanje koje su imali bilo je u kupu na JNA protiv Veleze i tada su bile tuce po Beogradu dva cela dana i noci.
Krpa je koliko sam uspeo da saznam kada sam navatao jednog starijeg drugara sa tribine bio neki lik iz Dubrave i imao je neki nadimak, prvo sam mislio da je to onaj smehotrpni Manijak sto se pojavljeje u tom dokumentarcu, ali nije.
Slazem se film moze da se pogleda ima par scena koje su onako humoristicki uradjene , i nemoj sad Vesnu da diras u to doba svi su kidali na nju
Поруке: 3,307
Теме: 9
Углед:
636
Кад кажем код нас за овај рукомет, мислим на утакмицу Звезда-Загреб крајем 80-тих пошто се сетих да су дошли и једном после рата гробарима у Пионир негде 2005.
Углед:
8
Ovaj Krpa je Dugi sa Kozjaka juce sam se cuo sa ovim drugarom. A Ico Purger je iz Kastela kod Splita.
Inace ZG80 je bila njihova ekipa koja nikada nije imala zastavu ali ih je bilo oko 20tak i kaze da su isli koliko toliko na gostovanje, kasnije su svi zavrsili u nekoj paravojnoj jedinici Tigrovi,lavovi uglavnom neka zivotinja.
Bili su i na rukometu u Areni stajao sam na 10metara od njih ozbiljna im je ta ekipa bila ta 2008, sad u ovom vremenu znate kako stoje stvari.
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М