Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Па ово ти није монах! Њих финансирају комуњаре и неко са стране да стварају раскол у Цркви.
Чудо да твој плитки ум то не може да кужи!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Чудо да твој плитки ум то не може да кужи!
Па како ћеш имати раскол међу људи ко неверују у БОГА?
Нова Грачаница је то лепо одликала.......само се чека следећи манастир....и ваша следећа објасњење како је неко других крив, за ваше безБожије!
Углед:
877
(14-02-2017, 10:12 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише: Чудо да твој плитки ум то не може да кужи!
Па како ћеш имати раскол међу људи ко неверују у БОГА?
Нова Грачаница је то лепо одликала.......само се чека следећи манастир....и ваша следећа објасњење како је неко других крив, за ваше безБожије!
Научи да пишеш прво! А друго научи да не будеш секташ!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
60
Научи да пишеш прво! А друго научи да не будеш секташ!
Ево нам неко из Србије изјављује нама у Диаспори Војске Краљевине, да не будемо секташ.
Па ни смо ми писали ЈЕРЕЦ и се удружили са сви осталих ЈЕРЕТИЧНЕ ЦРКВА СВЕТА!
Па ни смо ми Мењали Литугије
Па ни смо ми слали УДБАШЕ у мантиле
Па ни смо ми ПЛАЧКА ЦРКВЕ
Па ни смо ми дозвољавали ХОМОСЕКСУАЛЦИ У твз СПЦ
Па ни смо ми унапредовали исти тих ХОМОСЕКСУАЛЦИ у истој твз СПЦ.
Од којом секту ви говрите?
Углед:
877
(14-02-2017, 10:33 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише: Научи да пишеш прво! А друго научи да не будеш секташ!
Ево нам неко из Србије изјављује нама у Диаспори Војске Љотића, да не будемо секташ.
Увек смо ми писали ЈЕРЕЦ и се удружили са сви осталих ЈЕРЕТИЧНЕ ЦРКВА СВЕТА!
Увек смо ми Мењали Литугије
Увек смо ми слали УДБАШЕ у мантиле
Увек смо ми ПЛАЧКА ЦРКВЕ
Увек смо ми дозвољавали ХОМОСЕКСУАЛЦИ У твз СПЦ
Увек смо ми унапредовали исти тих ХОМОСЕКСУАЛЦИ у истој твз СПЦ.
О тој секту ми говоримо?
У то не сумњам!
Д М
Углед:
60
Вато теби је веч писање на зиду......и од твог првог слова!
Углед:
877
(14-02-2017, 10:46 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише: Вато теби је веч писање на зиду......и од твог првог слова!
Не разумем шта сте хтели ријећ?
Д М
Углед:
60
Мислим да је то све касно!
Углед:
877
(14-02-2017, 10:52 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише: Мислим да је то све касно!
Извините, говорите гласније, ништа вас не разумем!
Д М
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
364
Vladika je oterao OMILJENOG SVEŠTENIKA,
http://www.blic.rs/ygr3vk6
(Последња измена: 30-11-2017, 07:36 PM од
смедерево.)