Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Отишли су

(25-02-2017, 08:28 AM)treca smena Пише:  Jedan od bitnih faktora koliko god vama bilo smesno su navijacke grupe. Drzava nas je stavila u fioku, a mnogo je dobrih momaka preko, i preko imaju dobro placene poslove.

Сам сам један од њих али од оних што навијају из љубави а не из интереса. Какав си ти навијач кад ти је то занимање а не хоби? На трибинама има на хиљаде добрих момака и девојака али проблем су они који се налазе у самом врху, тзв. прелетачи. Час ради као навијач Звезде, час Партизана... Е због тих целе ове трибине испаштају а могле су да буду од велике користи.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Samo jedna stvar morate znati da preko 20 navijaca koji su bili tvrdo jezgro Delija u ovom trenutku ima zabrane od dve godine, i svaku utakmicu moraju da se jave u policiju, prednjace pre svih BBRS.

Mnogi su samo zbog represije stali nije se kupio njihov Bunt, ova ostali medju kojima sa i ja su se jednostavno povukli jer imaju porodicu i shvatili su kako stoje stvari. E sada gledaj nije sve tako kako izgleda, evo Mare ti je najbolji primer, u poslednje vreme njegova kompanija Ultra Kop je vise u novinama nego bilo ko, a svi zaboravljaju koliko je on imao para pre svega ovoga.

Uvek je bilo i ovakvih i onakvih ali manje vise drzava je uvek upravljala grupama, e sada onda dodje neko novi i kaze ako ih skinemo sve vam oprastamo, e onda moze da se ocekuje opet ozbiljna prica.
Одговори

Србија после поновног увођења вишестраначја није НИКАДА имала опозицију!У подељеним улогама од стране разних служби,страних и домаћих,опозиционаре су глумили Драшковић,Шешељ, Ђинђић,Пешић.Било је неких поштених људи(неписмени Јовић из Пазове,рецимо),преварених Вуковом реториком и покушали су нешто,али увидевши да су преварени,напустили су политику и повукли се трајно!И не оглашавају се,виде са каквом бандом имају посла.Највећи разбијач опозиције је Вук Драшковић а после њега Шешељ.Гледали су само да уновче своје гласове и то је и дан данас на делу.Зашто Шешељ не говори о Вучићу?
Једна од највећих превара је такозвани "први демократски премијер",тежак преварант и вуцибатина ,која је у сенци других дошла ту где је била.Олош и издајник прве категорије.Зашто је његов тестамент државна тајна?Одакле Ружици новац да живи тако како живи?Занима ме само где је и када Ђинђић сакупио толики број демонстраната а да је он сам био иницијатор?Визионар је био лопужа.Срећа па је ДС склоњен са власти,иначе би алеја заслужних била пуна чланова ДС-а који су поцркали од тада.
Навијачи су коришћени као први разбијачки ешалон,док су били потребни као батинаши.И то је њихова једина улога.Олош остаје олош,ко год био на власти.Доста више са тим причама о навијачима.
Писмени Срби су у дубокој илегали,неписмени су на власти.Не могу више,увек ми скочи притисак кад почнем о овој теми.Још врло дуго у овој земљи неће бити среће и једини циљ ми је да ова два моја детета "отерам" преко,било где.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(25-02-2017, 11:49 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(25-02-2017, 08:28 AM)treca smena Пише:  Jedan od bitnih faktora koliko god vama bilo smesno su navijacke grupe.

Тај битан фактор је била само једна навијачка група, а сад више није ни она и неће више никада ни да буде. Променило се много тога.

(25-02-2017, 11:03 AM)Mekenzi Пише:  I uz malo sportske sreće ovog leta će Srbija biti slobodna od njihove šizofrenije, bahatosti, lopovluka i laži.

Неће он лако да пусти власт. Запамти шта сам ти рекао. Никада он неће отићи господски као Коштуница или Тадић, ако изгуби изборе, а може лако, рачунај на свакодневне државне ударе у Информентолу.Зглајзнули су ови пресвучени радикали много.

п.с. Јеси гледао код Теше пре неки дан господина научника са 4 факултета, 2 доктората и 36 књига. Каше човек Шешељ му је велика енигма. Кидање

И онда лепо дође Срђан Ного и отклони енигму и каже да овај за ћутање у скупштини добија 60.000 еура месечно.

Али је за доктора професора енигма. Кидање И такви претендују да нас воде у будућности као патриотски кадар. Јок

Tešu gledam redovno i to jedino što vredi da se vidi i čuje neko drugačije mišljenje u Srbiji. Mada ne znam koliko će on još da izdrži posle Miroljubovog gostovanja koje je izazvalo opšti haos i histeriju na društvenim mrežama...

Evo snimo je novu emisiju sa Miroljubom još prošle nedelje ne sme da je objavi.

Što se tiče Šešelja. Ja sam u njega mnoogoo razočaran. Očekivao sam kada se vojvoda vrati iz Haga da udari žestoko po kumovima koji su mu rasturili, izdali stranku i tu njegovu ideologiju.

Da Vučiću jbe majku za izdaju, da ih izaziva i provocira, da kaže istinu o Vučiću kako se obogatio, šta je radio u stranci.

Ja očekivao od Šešelja žestinu, kada se vratio. On došao ko mlakonja neki, i on je ko i ostali main stream opozicionar društvenih mreža, piše tvitove, pravi bećarce i tako to neke komične statuse.

Danas Šešelj maksimalno ljubi skute Vučiću jel mu je ovaj pozapošljavao sinove po opštinama Stari Gradi mislim Novi Beograd ili Zemun, a Šešelj danas ima platu 1300-1500 evra.

Danas je Šešelj u dilu sa Vučićem i to je svima jasno, i da ga neće napadati niti njega niti sns.

Tako da je Šešelj lažni ili kako to sada kažu omiljeni Vučićev opozicionar.

Ko glasa za SRS danas, taj daje glas Vučiću.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(25-02-2017, 01:02 PM)регул Пише:  Србија после поновног увођења вишестраначја није НИКАДА имала опозицију!У подељеним улогама од стране разних служби,страних и домаћих,опозиционаре су глумили Драшковић,Шешељ, Ђинђић,Пешић.Било је неких поштених људи(неписмени Јовић из Пазове,рецимо),преварених Вуковом реториком и покушали су нешто,али увидевши да су преварени,напустили су политику и повукли се трајно!И не оглашавају се,виде са каквом бандом имају посла.Највећи разбијач опозиције је Вук Драшковић а после њега Шешељ.Гледали су само да уновче своје гласове и то је и дан данас на делу.Зашто Шешељ не говори о Вучићу?
Једна од највећих превара је такозвани "први демократски премијер",тежак преварант и вуцибатина ,која је у сенци других дошла ту где је била.Олош и издајник прве категорије.Зашто је његов тестамент државна тајна?Одакле Ружици новац да живи тако како живи?Занима ме само где је и када Ђинђић сакупио толики број демонстраната а да је он сам био иницијатор?Визионар је био лопужа.Срећа па је ДС склоњен са власти,иначе би алеја заслужних била пуна чланова ДС-а који су поцркали од тада.
Навијачи су коришћени као први разбијачки ешалон,док су били потребни као батинаши.И то је њихова једина улога.Олош остаје олош,ко год био на власти.Доста више са тим причама о навијачима.
Писмени Срби су у дубокој илегали,неписмени су на власти.Не могу више,увек ми скочи притисак кад почнем о овој теми.Још врло дуго у овој земљи неће бити среће и једини циљ ми је да ова два моја детета "отерам" преко,било где.

Имали смо ми опозицију него је толико дуго нема да је народ заборавио да је икада постојала. У праву си за службе наравно, али ниси у праву да је Вук разјебао опозицију. Мени је сад свеједно, ја не подржавам СПО јер то скоро и да не постоји, али зна се одлично ко је зајебао ствар после коалиције Заједно и ко је ишао да се договара са службом и Милошевићем. СПО је 90-тих био једина озбиљна опозициона странка а радикали су били ту да им одвлаче гласове како би Слобинету опстајао на власти. Али то је давна прошлост, питање је што данас нема опозиције, одговор се намеће сам од себе , нико поштен и паметан неће у политику. А и све што је могло да допринесе бољитку Србије отишло је одавде у пм одавно.

СНС има више чланова него што је имала КП Србије. То о СНС и не говори много, али о народу нашем говори све.

Мекензи, тог Мирољуба не треба пуштати на телевизију.
Одговори

Цитат:ЈВуО-КГ

СНС има више чланова него што је имала КП Србије. То о СНС и не говори много, али о народу нашем говори све.

SNS nema članove, ima ljude koji su ucenjeni, botove i sendvičare.

Komunisti su imali koliko toliko obrazovan a pre svega sit kadar, ovi danas imaju ubogu bezuzbu sirotinju koja bi posao za 250-350 evra preko zadruge i to im daju ugovor na privremene i povremene poslove i koji idu od kuće do kuće ko jehovini svedoci i pitaju da li ste za Vučića.

Цитат:Мекензи, тог Мирољуба не треба пуштати на телевизију.

Miroljub i nije na televiziji. Ima neka dobra zapažanja nekih 20% (slažem se sa njim za selo i porodicu) ostalo je smeće tipa da škole naziva debilanama, da fakulteti treba da se ukinu, a sam završio fakultete ideje da se ide pod mač, dušanov zakonik itd...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(25-02-2017, 11:03 AM)Mekenzi Пише:  sistemom kao i Eskobar "Plata O Plomo"

Много гледаш серије Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(25-02-2017, 02:14 PM)Mekenzi Пише:  SNS nema članove, ima ljude koji su ucenjeni, botove i sendvičare.

Komunisti su imali koliko toliko obrazovan a pre svega sit kadar, ovi danas imaju ubogu bezuzbu sirotinju koja bi posao za 250-350 evra preko zadruge i to im daju ugovor na privremene i povremene poslove i koji idu od kuće do kuće ko jehovini svedoci i pitaju da li ste za Vučića.

Море имају ови данас чланство разних профила, толико је разноврсно да га не бележи ниједна друга странка на планети. Код Вучића седе и неки комунисти и неки монархисти, има хомофобе и хомосексуалце, натофиле и русофиле, еу фанатике и еу скептике,окупио све што је могао.Бивши радикали и бивши чланови ДС-а седе раме уз раме. Мутант партија. Имају у коалицији и министра који се облачио као Че Гевара до пре 10 година.

(24-02-2017, 03:53 PM)Бенито Пише:  Где смо данас?

Чекамо нешто,а не знамо тачно шта.
Одговори

Шта све овде може да се прочита, ови отишли господски, Вучић никада неће отићи, покренуће апокалипсу ако изгуби власт... отићи ће како су и сви пре њега, кад му се каже да оде. И овде ће бити како им се каже и радиће како им кажу и биће на функцијама онако како пише на папиру који има се да. И то је то.
Нема опозиције јер запад не жели да је буде. Кад је запад желео, било је и опозиције. Добрим делом су им трпали доларе у уста, делом је ту били искрених обманутих патриота. Ту смо где нас желе, и такви смо какве нас желе. Данас Вучић, сутра ће бити неко други.

И можете да се буните колико год желите. Једини човек који може да нас извуче из овог глиба је Путин. Све што је битно, то је лова. Јел тако? Погледајте колико лове имају земље коју су му окренуте. И овако нам дели шаком и капом а замислите да се окренемо Русији, Бугари и Румуни са нама. Док се, или ако се то не деси, има да глибамо у блату још хиљаду година и малтретираће нас ко како стигне.

Бум! Дан! Сајанс! Кез
Одговори

(25-02-2017, 03:22 PM)Павле Пише:  И овако нам дели шаком и капом

?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(25-02-2017, 06:06 PM)Громовник Пише:  

?

[Слика: IMG_0370.jpg]

Кез

Кез

(25-02-2017, 06:06 PM)Громовник Пише:  

?

[Слика: IMG_0370.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ко гаси пожаре?
Ко долази на терен кад су поплаве?
Ко шаље конвоје камиона на КиМ?
Ко улаже вето на сваку анти-српску одлуку у УН?
Ко даје акомулаторе за МИГове?
Ко завршава Храм Св. Саве?
Чији Иљишин слеће на Београдски аеродром пун хуманитарне помоћи?
Ко нам трпи дугове, даје кредите?
Нема виза? Ко нам даје повољне услове за извоз?
Ко нас подржава по питању КиМ?
Одговори

(26-02-2017, 01:06 AM)Павле Пише:  Ко гаси пожаре?
Ко долази на терен кад су поплаве?
Ко шаље конвоје камиона на КиМ?
Ко улаже вето на сваку анти-српску одлуку у УН?
Ко даје акомулаторе за МИГове?
Ко завршава Храм Св. Саве?
Чији Иљишин слеће на Београдски аеродром пун хуманитарне помоћи?
Ко нам трпи дугове, даје кредите?
Нема виза? Ко нам даје повољне услове за извоз?
Ко нас подржава по питању КиМ?

[Слика: IMG_0606.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(25-02-2017, 01:02 PM)гегул Пише:  Још врло дуго у овој земљи неће бити среће и једини циљ ми је да ова два моја детета "отерам" преко,било где.

Еве има места ођекаре кажу, за два елизабетугузљуба!

Себи убраду:

Већ отиш'о такорећи, пакујемо стварчице које могу живот да значе, сваки минут драгоцен...ама ђе ово да пропустимо!

Пилот

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним