(25-02-2017, 11:49 AM)ЈВуО-КГ Пише: (25-02-2017, 08:28 AM)treca smena Пише: Jedan od bitnih faktora koliko god vama bilo smesno su navijacke grupe.
Тај битан фактор је била само једна навијачка група, а сад више није ни она и неће више никада ни да буде. Променило се много тога.
(25-02-2017, 11:03 AM)Mekenzi Пише: I uz malo sportske sreće ovog leta će Srbija biti slobodna od njihove šizofrenije, bahatosti, lopovluka i laži.
Неће он лако да пусти власт. Запамти шта сам ти рекао. Никада он неће отићи господски као Коштуница или Тадић, ако изгуби изборе, а може лако, рачунај на свакодневне државне ударе у Информентолу.Зглајзнули су ови пресвучени радикали много.
п.с. Јеси гледао код Теше пре неки дан господина научника са 4 факултета, 2 доктората и 36 књига. Каше човек Шешељ му је велика енигма.
И онда лепо дође Срђан Ного и отклони енигму и каже да овај за ћутање у скупштини добија 60.000 еура месечно.
Али је за доктора професора енигма.
И такви претендују да нас воде у будућности као патриотски кадар. 
Tešu gledam redovno i to jedino što vredi da se vidi i čuje neko drugačije mišljenje u Srbiji. Mada ne znam koliko će on još da izdrži posle Miroljubovog gostovanja koje je izazvalo opšti haos i histeriju na društvenim mrežama...
Evo snimo je novu emisiju sa Miroljubom još prošle nedelje ne sme da je objavi.
Što se tiče Šešelja. Ja sam u njega mnoogoo razočaran. Očekivao sam kada se vojvoda vrati iz Haga da udari žestoko po kumovima koji su mu rasturili, izdali stranku i tu njegovu ideologiju.
Da Vučiću jbe majku za izdaju, da ih izaziva i provocira, da kaže istinu o Vučiću kako se obogatio, šta je radio u stranci.
Ja očekivao od Šešelja žestinu, kada se vratio. On došao ko mlakonja neki, i on je ko i ostali main stream opozicionar društvenih mreža, piše tvitove, pravi bećarce i tako to neke komične statuse.
Danas Šešelj maksimalno ljubi skute Vučiću jel mu je ovaj pozapošljavao sinove po opštinama Stari Gradi mislim Novi Beograd ili Zemun, a Šešelj danas ima platu 1300-1500 evra.
Danas je Šešelj u dilu sa Vučićem i to je svima jasno, i da ga neće napadati niti njega niti sns.
Tako da je Šešelj lažni ili kako to sada kažu omiljeni Vučićev opozicionar.
Ko glasa za SRS danas, taj daje glas Vučiću.