Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

(14-03-2017, 11:30 AM)Шумадинац Пише:  Шта ћу... морао сам због притиска 300 храбрих из Канаде.
Чак је и Милослав морао попустити, да буде с нами у "Љотићевце". Кез

Милослав је члан савета а не члан странке. А његови савети се не уважавају много у тој странци, колико могу да приметим. Јер да се уважавају Бошко не би растеривао потенцијалне бираче хвалоспевима о Љотићу.
Одговори

(14-03-2017, 06:32 PM)Mekenzi Пише:  JBG, kandidovali bi se i artemite ali imaju silne krivične prijave i kriminal na kosovu kako su prali pare u Eparhiji i sarađivali sa šiptarima.
Лупаш глупости, код тебе ништа новоСирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Možemo Davidovića i onako po ceo dan bleji vec dve godine ispred vlade...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Sarlatan Beli po meni moze da napravi bum jer ljudi nemaju za koga i sad kad se pojavio neko ko se sprda ajde da se i mi sprdamo. E sada neko kaze da se pojavio jer mu je SNS dozvolio da malo razvuce glasove. Pitanje ovih izbora samo je da li Vucic pobedjuje u prvom ili idemo u drugi krug.
Одговори

У најновијој епизоди емисије Балкан инфо насмејаће вас до суза Миша чаша воде са извора Вацић . Наслов емисије је Александар Вучић је најбољи избор за српске националисте. КидањеКидањеКидање

И тако је комунистичко јајарска екипа предвођена странкама СПС,СРС,СНС као и смехотресним индивидуама Лазанским, Дрецуном, Вучићевићем,Вацићем... наставила да се проваљује.

Нема ту ни Србина ни човека.
Одговори

(14-03-2017, 07:35 PM)Mekenzi Пише:  Možemo Davidovića i onako po ceo dan bleji vec dve godine ispred vlade...

Ја знам да би ти подржао жути картел, али се они разбише у јурњави за "бољим животом" читај новцем,тако да сте сад неодлучни да ли да гласате за бивше чланове или симпатизереСирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Ja se dvoumim između građanina Davidovića i Artemija ili nekog od horiepiskopa..

(14-03-2017, 08:24 PM)treca smena Пише:  Sarlatan Beli po meni moze da napravi bum jer ljudi nemaju za koga i sad kad se pojavio neko ko se sprda ajde da se i mi sprdamo. E sada neko kaze da se pojavio jer mu je SNS dozvolio da malo razvuce glasove. Pitanje ovih izbora samo je da li Vucic pobedjuje u prvom ili idemo u drugi krug.

Daleko je Beli od šarlatana i komičara kao što ga mediji predstavljaju.

Da je šarlatan šta misliš da li bi pola Mladenovca glasalo za njega, a u takom malom mestu zna si ko si i šta si od rođenja...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-03-2017, 10:03 PM)Mekenzi Пише:  Ja se dvoumim između građanina Davidovića i Artemija ili nekog od horiepiskopa..

Кога год да изабереш нећеш да погрешиш! Јок

Одговори

Nema tu izbora nego ko bolje plaća...

Mada ovi horiepiskopi veći keš zarađuju od Davidovića, on je malo pukao psihički pa ga stavili da bude uliča

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Igrom slucaja znam nekoliko ljudi iz Mladenovca decko je iz prosecne porodice, bio je u nekim udruzenjima cak se pricalo da je bio i na paradi srama. Kada bi se kod mene u mestu prijavio fazon onaj pas sto bleji ispred FAST FOOD-a mislim da bi uzeo bar trecinu glasova jer narodu je politike preko kurca.
Moji drugari nemaju pozitivno misljenje o Belom, ali veruj mi brdo klinaca i ovih koje politika ne zanima, odnosno spavaca ce da se odluci za njega jer se sprda sa rezimom, samo to sto ga je podrzao ovaj smrad iz DJB to mu nikako ne ide.

Po prvi put necu znati za koga da glasam, do sada sam glasao uvek protiv zutih, cak sam glasao i za Tomu onomad ali sad nemam pojma, samo za bilo kog od zutih necu. Evo glsacu za ovog sa Zlatibora nemam pojma nista o njemu
Одговори

Kako je nestao patriotski korpus, ili ti kako ih je Vučić stavio od svoje.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-03-2017, 01:18 AM)Mekenzi Пише:  Kako je nestao patriotski korpus, ili ti kako ih je Vučić stavio od svoje.

Вацић прети да обори интернет рекорд у дислајковима.
Одговори

(14-03-2017, 06:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(14-03-2017, 11:30 AM)Шумадинац Пише:  Шта ћу... морао сам због притиска 300 храбрих из Канаде.

Милослав је члан савета а не члан странке. А његови савети се не уважавају много у тој странци, колико могу да приметим. Јер да се уважавају Бошко не би растеривао потенцијалне бираче хвалоспевима о Љотићу.

Комшо, нисам ни ја члан икакве странке. А то за Љотића знам да није истина. Све у свему питај Милослава! Јок

(14-03-2017, 11:53 PM)Mekenzi Пише:  Nema tu izbora nego ko bolje plaća...

Mada ovi horiepiskopi veći keš zarađuju od Davidovića, on je malo pukao psihički pa ga stavili da bude uliča

Потписујемо! Јок

(14-03-2017, 06:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  

Комшо, нисам ни ја члан икакве странке. А то за Љотића знам да није истина. Све у свему питај Милослава! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-03-2017, 01:35 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(15-03-2017, 01:18 AM)Mekenzi Пише:  Kako je nestao patriotski korpus, ili ti kako ih je Vučić stavio od svoje.

Вацић прети да обори интернет рекорд у дислајковима.

Kada ga gledam sad kod Teše puna mu usta hvalisanja Vučića...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним