Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

АМЕРИ ОРГАНИЗАТОРИ ПРОТЕСТА-ДОКАЗ

Н1 телевизија

[Слика: 900f5dbb8a.jpg]
[Слика: 9012ecdbff.jpg]
[Слика: 901574ffdd.jpg]
Одговори

[Слика: 9108d950d5.jpg]
на слици је један од учесника протеста са врло занимљивом мајицом (очигледно да жали што јанковић није ушао у други круг а и "студенти" који су претходних дана често спомињали тај други круг)

KOALICIJA ZA CEPANJE SRBIJE! Vojvođanski separatista podržao Sašu Jankovića!Predsednik separatističke Vojvođanske partije Aleksandar Odžić govorio je večeras na predizbornom skupu bivšeg zaštitnika građana Saše Jankovića, kome je pružio puno podršku u kandidaturi za predsednika Srbije

Odžić je političar koji je pre nekoliko meseci izjavio da Novi Beograd i Zemun treba da budu "samostalni vojvođanski gradovi" (?!?), jer su Sava i Dunav, po njemu, prirodne i istorijske granice teritorijalnog identiteta Vojvodine, ali i "jedan značajan deo južnih granica zapadne civilizacije".
Ovaj bivši predsednik Gradskog odbora Čankove LSV u Novom Sadu teritorijalno prekraja i beogradske opštine, pa tako Palilulu smešta u Opovo i Pančevo, dok Surčin pridodaje Novom Beogradu i Zemunu.
Zasad nije poznato da li je kao protivuslugu za podršku Jankoviću, ovaj otvoreni vojvođanski separatista dobio obećanje da će granice beogradskih opština biti prekrojene, a Novi Beograd i Zemunu u celini pripasti "Vojvodini republici", za koju se Odžićeva partija zalaže.
- Ako Srbija ne želi Vojvodinu, onakvom kakva ona jeste i kakva bi trebala biti, onda Vojvodina treba da krene putem sopstvenog političko - ekonomskog samoodređenja i održivog uređenja - separatististički je stav koji zastupa Odžić, govornik sa sinoćnjeg skupa u organizaciji Saše Jankovića.
Inače, na aprilskim izborima prošle godine, od ukupno 963.208 birača koji su glasali za poslanike Skupštine AP Vojvodine, Odžićeva lista nazvana "Vojvođanska tolerancija" dobila je svega 4.943 glasova, što je bilo najmanje od svih 15 izbornih listi koje su bile prijavljene za izbore u severnoj srpskoj pokrajini.

писао сам на фејсбуку да мислим да американци стоје иза протеста као и о томе како Н1 извјештава а онда се догодило ово:
[Слика: 9128b16083.jpg]

п.с. мислим да ми за ово око фејсбука нико жив не би повјеровао али можда се неком некад нешто слично десило
Одговори

И где је ту доказ?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(08-04-2017, 06:56 PM)регул Пише:  И где је ту доказ?

1.Па погледај шта Н1 телевизији заузима највише простора на порталу(српском Н1 порталу) и тако сваки дан(ништа Асад,Трамп,Сирија,пад авиона у Шабцу,тероризам у Шведској,НИШТА, само Вучић) !
2.Чија је Н1 тв и портал ?
3."Студенти" носају мајице други круг (Јанковић не може да буде несрећан због тога)
Одговори

Американци руше Вучића јер им смета признавање Косова. Кез

Сорош уложио силне паре да спречи пљачку Србије и отимање дела територије.

Какве теме отвара овај лик... Rolleyes

Највећи доказ Н1 телевизија која ето тек по почетку протеста поче нешто против Вучића да објављује...Кез
Одговори

(08-04-2017, 07:27 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Американци руше Вучића јер им смета признавање Косова. Кез

Сорош уложио силне паре да спречи пљачку Србије и отимање дела територије.

Какве теме отвара овај лик... Rolleyes

Највећи доказ Н1 телевизија која ето тек по почетку протеста поче нешто против Вучића да објављује...Кез

Американци и Њемци су веома задовољни због :
-Бриселског споразума
-ЦАРИНЕ на ГРАНИЦИ са КиМ
-позивног броја ...

Али нису задовољни :
-што Србија неће да уђе у НАТО
-што није увела санкције Русији
-што сарађује са Русијом
-што лажна држава Косово није члан УН
-што је Војводина дио Србије
-што Срби иду на параду у Москву кад је цијели Запад бојкотује
-што Срби угошћују руске политичаре који су под санкцијама Запада
-што Срби не сатанизују Русе као што то ради Запад
-што Срби нису послали војску као послушни Хрвати на границу са Русијом итд.
Одговори

(08-04-2017, 07:38 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  Али нису задовољни :
-што сарађује са Русијом

Ако постоји нешто у шта се разумеш ради то, немој да правиш будалу од себе на форуму. Ваљаш приче ко неки деда од 80 година који је већи део живота састанчио у КПЈ. Научи већ једном да Србија нема море и да се НАТО савезу ј*бе много да ли је Србија са њима или није кад је већ опкољена. Нико Србију не зове у НАТО и никад је није ни позвао . Било је понуда пре ових ратова али нажалост већина народа је била на твом нивоу размишљања па је уместо пристојног живота изабрала да буде последњи бастион комунизма.

Народу се напунио к*рац Вучића и зато се протестује. Не могу више да трпе гебелсовску пропаганду којом их свакодневно радикалски медији засипају. Да ли ће протесте да преузме нека страна или домаћа служба то не знам, али знам да ми је пун к*рац комуњара које серендају на интернету шта им падне напамет.
Одговори

(08-04-2017, 07:49 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(08-04-2017, 07:38 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  Али нису задовољни :
-што сарађује са Русијом

Ако постоји нешто у шта се разумеш ради то, немој да правиш будалу од себе на форуму. Ваљаш приче ко неки деда од 80 година који је већи део живота састанчио у КПЈ. Научи већ једном да Србија нема море и да се НАТО савезу ј*бе много да ли је Србија са њима или није кад је већ опкољена. Нико Србију не зове у НАТО и никад је није ни позвао . Било је понуда пре ових ратова али нажалост већина народа је била на твом нивоу размишљања па је уместо пристојног живота изабрала да буде последњи бастион комунизма.

Народу се напунио к*рац Вучића и зато се протестује. Не могу више да трпе гебелсовску пропаганду којом их свакодневно радикалски медији засипају. Да ли ће протесте да преузме нека страна или домаћа служба то не знам, али знам да ми је пун к*рац комуњара које серендају на интернету шта им падне напамет.

1.једна од карактеристика будале је да прва почиње са увредама
2.Вучић је лош али шта ако дође још гори
3.да је Србија небитна не би на њу кидисали већ 30 година
4.све оно што сам навео о Србији и Русима и даље стоји
5.ваше незадовољство са Милошевићем искориштено је за 5.октобар који вам је требао донјети бољи живот ,демократију,људска права и сл. а шта сте добили ?
Ко каже да вас опет неће превеслати ако би се десио неки нови 5.октобар ?
Одговори

Пун му к* комуниста а подржава протесте које организују комунисти.
Одговори

Н1 јесте америчка телевизија,али Н1 је једина ТВ којој не могу да прете нити да их уцене.И Ал џазира извештева о протестима!Све остале телевизије су поткупљене,уцењене или им је запрећено(не знам чиме али јесте).Тако да и даље не видим доказе који су у наслову теме!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(08-04-2017, 09:05 PM)Павле Пише:  Пун му к* комуниста а подржава протесте које организују комунисти.

Направићу се блесав овај пут.

(08-04-2017, 08:15 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  1.једна од карактеристика будале је да прва почиње са увредама
2.Вучић је лош али шта ако дође још гори
3.да је Србија небитна не би на њу кидисали већ 30 година
4.све оно што сам навео о Србији и Русима и даље стоји
5.ваше незадовољство са Милошевићем искориштено је за 5.октобар који вам је требао донјети бољи живот ,демократију,људска права и сл. а шта сте добили ?
Ко каже да вас опет неће превеслати ако би се десио неки нови 5.октобар ?

1. Карактеристика индоктриниране комуњаре је да почиње са патетиком .

2.Од Вучића нема гори, овако поремећена особа се никад није налазила на челу државе. Због таквог размишљања да не дође још гори Слободан Милошевић нас је уништио.

3. Србија је битна за пљачку а на њу највише кидишу домаћи лопови. Пролазе некажњено јер им такви као ти дају алиби .

4. Све што си навео о Србији и Русији нема везе са животом.

5.Слободан Милошевић нас је упропастио као нацију, већина оних који би данас требало да воде Србију напред побегли су одавде главом без обзира од тих благодети које им је исти наменио. У овој данашњој никаквој Србији стандард је већи више десетина пута него под Милошевићем. И не брини за нас што ће неко да нас превесла, брини о томе што те један економиста из Лакташа јаше већ деценију и више.
Одговори

Tema protesti već postoji

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-protesti-2017

Nemoj sada 10 tine tema da otvaramo o protestima...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-04-2017, 10:33 PM)Mekenzi Пише:  Tema protesti već postoji

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-protesti-2017

Nemoj sada 10 tine tema da otvaramo o protestima...

Има човек доказе да су Амери иза протеста, једино је заборавио да постави тај доказ овде.

[Слика: 52353_layanski-sirija_f.jpg?1445889597]
Одговори

У понедељак у Србију стиже амерички јастреб и сенатор Џон Мекејн.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним