Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сарадња Драже и Анте Павелића !

Ово је одломак из књиге "Грађански рат у Србији 1941-45" историчара Боривоја Карапанџића. О некаквом фалсификату нема ни говора, све је потврдио и сам Павелић у својим мемоарима.
Одговори

А што не кажеш да су потврдили и комунисти? Smile
Одговори

На овом форуму се траже мало јачи докази од клипова са јутјуба.
Одговори

Карапанџић и Павелић историчари ...
Одговори

(19-12-2013, 10:40 PM)Nedicevac Пише:  Ово је одломак из књиге "Грађански рат у Србији 1941-45" историчара Боривоја Карапанџића. О некаквом фалсификату нема ни говора, све је потврдио и сам Павелић у својим мемоарима.
...

Жали Боже времена што сам одгледао (са прескоцима) овај клипави клип.

Да много не дрмосерим, ово је у НАЈВЕЋОЈ мери, даклем НАЈВИШЕ што ово горе може доказати (друго не може). Једна најобичнија ратна варка. Има све предуслове за то:
- Љубим руке,
- жаби да је Коњ!
- уверења
- одобрења
- "гаранције"
- поступност у увођењу
...

Значи, АКО би ово била Истина (а не титова јебанција, енглеска серачина, ...), па РЕЦИМО да јесте. Ово је најобичније упућивање усташа да ударе на погрешну страну. У сваком рату ово је КЛАСИКА.

А са обзиром да НЕМА ГОВОРА да је Дража и ЈВУО сарађивали са усташама, ово је само нечије злонамерно зајебавање људи. При томе Ђуришић је ван приче, јер је САМОВОЉНО радио.

Значи, званична Војска, итекако има права да ујебава непријатеље како год зна.

Али:

- недић и љотић, који су крвници свог Народа, који су били под заједничком командом са усташама.
- титовци, крвници, који су били револуционарна банда и у ПРИСНИМ односима са усташама.
- енглези, који су велеиздали Савезника и НАПРАВИЛИ усташки покрет и признали броза, на место Владе и Војске Савезничке Државе.

Не би смели да муљају овакве стрвинске потурачине, већ да се ПОКРИЈУ УШИМА, својим свињским ушима...

Љутко
Одговори

Тема ми није обрисана ?! Шок
Задивљен сам...
Одговори

Питање је ли истина а и ако јесте у сваком рату од памтивека постојали су преговори између две зараћене стране

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(20-12-2013, 08:31 PM)Nedicevac Пише:  Тема ми није обрисана ?! Шок
Задивљен сам...

Ја сам на овом форуму члан, па бих само лично (што могу) коментарисао.

Ја ти не бих обрисао ову тему, ни да могу.

Добро је да се све и (нарочито) овакво качи, па да се може дискутовати о томе. Јер 50 година овакве бљуцке ригао је друг тита, а пре тога савезници хитлера и усташа, који побише више Срба, него и титовци.

Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним