Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Анализа стања у Србији ..

(15-05-2017, 02:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: IMG_2616.jpg]
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Хммм...као што рекосмо хистерија почиње!

Шта'ш....ракија и џибра убира данак!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(18-05-2017, 11:23 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Шта'ш....ракија и џибра убира данак!

Тужан

Шта ли је код тебе узело данак може само да се нагађа.

А твој велеум Петровић , на линку који си окачио, прича о тачкицама за храну и улаже притужбе на шведски астал који су поставили Руси. Да си погледао клип пре него што си окачио видео би то и сам. Првих 20 минута наглаба о томе тако да је излишно и гледати остатак интервјуа.

Ако му је требало 4 факултета да изиграва Стеву Карапанџу онда не знам шта да кажем.

Такође је врло интересантно да си се упецао на приче Мирољуба Петровића,што опет са друге стране значи да је канадски љотар латентни адвентиста. Ништа чудно. Бациш удицу, сомови се сами 'ватају.

Угодно поподне желимо Новоканађанину Просветару те његовој адвентистичкој братији.
Одговори

Znaš li ti prosvetaru uopšte ko je Miroljub?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-05-2017, 02:37 PM)НАТО-Четнички двојац Шумашипац-ЈВуО Пише:  А твој велеум Петровић...бла...прича о тачкицама за храну и улаже притужбе на шведски астал који су поставили Руси....бла, бла, трућ, трућ...20 минута наглаба о томе

Ми смо горе лепо објаснили да Др. Петровић износи и многе критичке ставове што се тиче Русије и Евроазијске Уније уопште, што НАТО-Четник није наравно одгледао или бар одслушао у лежећем ставу под казаном!

Међутим!

Ми смо горе такође скренули пажњу форуму на кукњаву Др. Петровића за неким недоручаним ручком, па нема потребе да нам указују на ту чињеницу НАТО-Четници под гасом!

Ми и даље стојимо на становишту да исти недоручани ручак није меродавно мерило прилика у Русији јербо су такви бирократски пропусти "маљи деца" у односу на исте на научним конгресима на Трулом Западу.

Међутим!

Шта'ш кад НАТО-Четник ништа не види кад се укока са брљом!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-05-2017, 04:09 PM)Mekenzi Пише:  Znaš li ti prosvetaru uopšte ko je Miroljub?

Наравно да не зна. Просветар није показивао интересовање за палеонтологију и сигурно није гледао На Рубу Знаности , да не идемо даље до потапања Холандије. Кез

Искрен да будем, потценио сам број потенцијалних секташа међ' Србљем односно број оних које Мирољуб може да обрлати причом.

(18-05-2017, 05:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми смо горе такође скренули пажњу форуму на кукњаву Др. Петровића за неким недоручаним ручком, па нема потребе да нам указују на ту чињеницу НАТО-Четници под гасом!

Ко је бре под гасом излапотино ??? Ти овде једини делујеш и ко пијандура и ко наркоман јер ти сваки пост изгледа тако као да си га писао по доласку са есид журке.

Мене називаш НАТО четником а ти финансираш НАТО деценијама плаћајући порез у једној од водећих НАТО земаља.

Мешаш се у посла државе у којој нећеш да живиш и народа који називаш Новосрбима и коме не припадаш по сопственој одлуци.

Просветар лицемер? Наравно.

Просветар секташ ? Па наравно,адвентиста.

Танак си човече скроз, брукаш се.

Него шта има ново код вас адвентиста?
Одговори

(18-05-2017, 05:16 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Мене називаш НАТО четником а ти финансираш НАТО деценијама плаћајући порез у једној од водећих НАТО земаља.

А не, он не плаћа порез, он је Ал Капоне Креза

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(18-05-2017, 05:16 PM)НАТО-Четнички двојац Шумашипац-ЈВ...брљ...уО Пише:  Ко је бре под гасом !!! ???

[Слика: dcc27a16f4c8f99270feb406703fce39_im-so-e...24-352.gif]

Дооообро...де, ниси под гасом но само мало расположен!

Ај'сад полако, жена те чека кући с'оклагијом!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-05-2017, 06:15 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Дооообро...де, ниси под гасом но само мало расположен!

Ај'сад полако, жена те чека кући с'оклагијом!

Просветару које године си положио заклетву која иде овако :

Danas, kada postajem pionir Dajem časnu pionirsku reč: Da ću marljivo učiti i raditi poštovati roditelje i starije, i biti veran i iskren drug, koji drži datu reč; Da ću voleti našu domovinu samoupravnu Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju Čuvati bratstvo i jedinstvo Svih njenih naroda i narodnosti I ceniti sve ljude sveta koji žele slobodu i mir!

А које године ову ?

Svečano se obavezujem da ću braniti nezavisnost, ustavni poredak, nepovredivost i celokupnost Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i da ću čuvati i razvijati bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti.Uvek ću savesno i disciplinovano izvršavati obaveze i dužnosti branioca svoje samoupravne socijalističke domovine i biti spreman da se borim za njenu slobodu i čast, ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život.

Кад стигнеш погледај нови Инсајдер, гостовали мали љотари који су се побунили против сорошеваца који су опањкавали лик и дело те прекидали приредбе великог Југословена и вуковарског мегданџије Шљиванчанин Веселина.

"...поносито сред Балкана стоји сунцем обасјана..."-ПРОСВЕТАР,далеких седамдесетих.
Одговори

НАТО-Четници:

Цитат:Србију нико не тера у....брља...НАТО, али је и поред прокламоване војне неутралности, Србија у смислу војне технологије потпуно зависна од Русије.

Зависност од Русије...брља, брља...је и у сфери енергетике а неопходно да свака земља има више извора енергије.

Ово је нами нешта познато!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-05-2017, 06:31 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ово је нами нешта познато!

Канађанин немој да врдаш , које године си носио петокраку на шлему ?

Кад си већ прозивао људе да су Титови војници и шта све не, одговори ми на ово питање.

Оде Просветар, није хтео о својим партизанским данима.
Одговори

(18-05-2017, 06:39 PM)НАТО-Четнички двојац Шумашипац-ЈВ...брљ...уО-Кгх...кх Пише:  Које године си носио петокраку на шлему ?

Кад си већ прозивао људе да су Титови војници и шта све не, одговори ми на ово питање.

Ми смо од војске ПОБЕГЛИ давне '74-е и о томе писали једном и више пута!

Међутим!

Јел'ти то нами уствари спочитаваш што сам "кидн'о од ВОЈСКЕ" а не питаш се ЧИЈА је то "ВОЈСКА" онда била?

Наша сигурно није, а твоја?

Па ви послен чудно што се нами чини да већина Новосрба, латиничара и НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА тамо, још увек носи невидљиву титовку на усијаним главама!

На ову седу главу ТИТОВКА ОКУПАТОРСКЕ

J N A

никад села није, па ни она пионирска, а ми својевремено одбисмо да идемо и на њихове "добровољне" радне акције пред целим разредом, јер се прочуло да титовци тамо сипају ђеци бром у јогурт!

Међутим!

Ко зна шта су све сипали и давали на тим акцијама Шамац-Сарајево итд., јербо Јосип је 'давно липс'о а Новосрбадија га се још увек радо сећа, кућа смећа редовно посећена и очувана, а и споменике му јопет дижу!

Себи убраду:

Тагата је наша поголема!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Нормално да ће да сипају бром, нису блесави да пусте да им разгузите женски омладински кадар.

У кућу цвећа углавном долазе ови из других република.

И не спочитавам ти што си киднуо од војске,шта мене то брига, немој бре да изврћеш сваку реч коју напишем.

Само да додам да знам масу људи који су ескивирали војску на разне начине, ниси морао баш преко баре да бежиш.
Одговори

(18-05-2017, 09:04 PM)НАТО-Четнички двојац Шумашипац-ЈВ...брљ...уО-Кгх...кх Пише:  У кућу цвећа углавном долазе ови из других република.

Београд мора добити улицу срама
Да се зна ко је Вјера,а ко Вјеру слама!

Београд мора добити улицу стида
Да се види ко Србин оста,а ко поста гњида!

У Београду бих поред споменика Незнаном Јунаку
За дружину знану поставио бисту,

Да сјећа на памет наопаку што прихвати
Трулеж инострану,а одбаци Вјеру славну и пречисту!

Када може свјетски тамничар и крвник
Пркосити Богу са кипа слободе,

Што да и Београд нема свој споменик
Да нам Душу пара,да нам очи боде?!

Да би наша несвјест постала још већа
Да би сами себи откинули главу,

Премало је само једна кућа цвјећа,
Морамо саградит' варошицу праву!

И да спомен плочу има свака џада
Да на свакој само латиницом пише:

„Нико да се Оца не сјећа од сада
нит смо Божји људи, нит' смо Срби више!”

Ликота

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним