Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србија, србоКОМУНИСТИ и КУЛТ ТИТО

(30-05-2017, 05:38 PM)Ултрадесничар Пише:  Не знам шта то значи изопштити. Убити, ухапсити ? Под којом тужбом ?
Што неће "евро-алантске интеграција" као ти ?

Немој да се мајмунишеш.

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9B%D1%83...1%98%D0%B0

И не каже се евро алантске него евро атланске.

ЕУ фан нисам никако. А за НАТО се аплицира.
Одговори

(30-05-2017, 05:42 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-05-2017, 05:38 PM)Ултрадесничар Пише:  Не знам шта то значи изопштити. Убити, ухапсити ? Под којом тужбом ?
Што неће "евро-алантске интеграција" као ти ?

Немој да се мајмунишеш.

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9B%D1%83...1%98%D0%B0

И не каже се евро алантске него евро атланске.

ЕУ фан нисам никако. А за НАТО се аплицира.

Зашто ме вређаш ? Шта ти је ? Да ли ти је то НАТО дао задатак или немаш аргументе осим да ме исправљаш што сам случајно прескочио једно слово ?
Одговори

(30-05-2017, 05:30 PM)Ултрадесничар Пише:  Ко му Шешељу дао паре и колико ?

Његови посланици, за места у скупштини, око 20-30 хиљада евра кошта посланичко место радикала у скупштини.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(30-05-2017, 05:47 PM)Ултрадесничар Пише:  Зашто ме вређаш ? Шта ти је ? Да ли ти је то НАТО дао задатак или немаш аргументе осим да ме исправљаш што сам случајно прескочио једно слово ?

Ња ња немој да ме вређаш ....а тамо пискара НАТО четник, Јелена Милић ми рекла и остало...
Одговори

(30-05-2017, 05:48 PM)Громовник Пише:  

Његови посланици, за места у скупштини, око 20-30 хиљада евра кошта посланичко место радикала у скупштини.

Ауууу....па види се да се обогатио, онака кућа па комшилук....богаташ бре, тајкун!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

http://www.blic.rs/vesti/politika/saznaj...ci/hm5hdt1

https://imovinapoliticara.krik.rs/displa...disp_id=45

Одговори

Себи убраду:

Море да је био шлосер или мењао гуме у некој гаражи са онака три сина, оваку кућу не би могао да направи у селект-крају Батајници!

Трули богаташи бре....него све то НАТО-четникадија има да конфискује!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(30-05-2017, 05:51 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-05-2017, 05:47 PM)Ултрадесничар Пише:  Зашто ме вређаш ? Шта ти је ? Да ли ти је то НАТО дао задатак или немаш аргументе осим да ме исправљаш што сам случајно прескочио једно слово ?

Ња ња немој да ме вређаш ....а тамо пискара НАТО четник, Јелена Милић ми рекла и остало...

Ја теби нисам написао да си "Мала комуњара" и да се не "мајмунишем"...
Теби сада смета Јелена Милић за коју си написао "да је не познајеш".
Питам те више питања ти ни на један не дајеш одговор а камоли извор.
Ја сам хтео и слике и изворе да ставим поводом ове расправе.

П.С:. И као средњешколац се сећам да Шешељ у тој емисији код покојног Минимакса никада није рекао да ће "зарђалом кашиком вадити Хрватима очи" што си ти написао. Имаш јутјуб па провери.
Одговори

(30-05-2017, 06:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Море да је био шлосер или мењао гуме у некој гаражи са онака три сина

Ти мислиш да такви поштено раде и зарађују?

http://www.alo.rs/sinovi-vojislava-sesel...elje/62027

Иначе, коментари су победили:

Цитат:Opa! Samo napredno! Hvala dragi građani što ste mi pomogli da zaposlim decu. Šta bi inače radili da vas nema. A vi ćete za vašu decu dobiti Evroazijsku uniju... jednog dana... prvo da zaposlim celu familiju i da mi žena postane predsednica Srbije... do tada "spremno" možete da slušate muziku na mojim nastupima.

Цитат:Pa, i mama im je bila predsednicki kandidat ?! Talentovana neka porodica za politiku ?!

Одговори

(30-05-2017, 06:00 PM)Громовник Пише:  http://www.blic.rs/vesti/politika/saznaj...ci/hm5hdt1

https://imovinapoliticara.krik.rs/displa...disp_id=45

Ауууу...двеста 'иљаде-црни Милораде, има у уштеђено у банци Доктор (најмлађи у Јевропи) и професор Университета!

Кака је то лопурда и такјун, ма КУЛАК бре!

Себи убраду:

Једини проблем му је што те паре немож'да користи ал'нема везе, конфисковати то бре У ИМЕ НАРОДА!

СФ-СН!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(30-05-2017, 06:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  оваку кућу не би могао да направи у селект-крају Батајници!

Можда су за вас Канађане "кућице" од 350 квадрата "ситне". За нас у Србији је и стан од 40 квадрата појам.

Очигледно немаш појма како ти народ живи.

(30-05-2017, 06:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ауууу...двеста 'иљаде-црни Милораде, има у уштеђено у банци Доктор (најмлађи у Јевропи) и професор Университета!

...па још преко свега и прецедник једне парламентарне странке у Србији!

Мало је то што је уштедео, права ситница, могао је још... Rolleyes

Одговори

(30-05-2017, 05:48 PM)Громовник Пише:  

Nisam znao. I ne znam zašto "Blitzkrieg", "Danas" "Vreme" "Nin", "Njusvik" pa i "Kurir" ne pišu o tome ? Ili zašto "B52", "N1", "RTV" nas ne obaveštavaju kako funkcioniše SRS.
Одговори

(30-05-2017, 06:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Трули богаташи бре....него све то НАТО-четникадија има да конфискује!

Није изджао. Smile

А кад му се успротивиш почиње са кукњавом . Јадни љотар стаљиниста. Шта је са оним другарима компјутерашима што су утврдили да те салеће исти човек са три надимка? Љото лажов .

(30-05-2017, 06:01 PM)Ултрадесничар Пише:  Ја теби нисам написао да си "Мала комуњара" и да се не "мајмунишем"...

Па што би ми написао кад нисам ни комуњара нити се мајмунишем, као неки симпатизери крипто усташког СРС.

А овај што те пумпа ти је стари НАТО дародавац.Из НАТО земље Канаде.
Одговори

(30-05-2017, 06:23 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(30-05-2017, 06:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Трули богаташи бре....него све то НАТО-четникадија има да конфискује!

Није изджао. Smile

А кад му се успротивиш почиње са кукњавом . Јадни љотар стаљиниста. Шта је са оним другарима компјутерашима што су утврдили да те салеће исти човек са три надимка? Љото лажов .

(30-05-2017, 06:01 PM)Ултрадесничар Пише:  Ја теби нисам написао да си "Мала комуњара" и да се не "мајмунишем"...

Па што би ми написао кад нисам ни комуњара нити се мајмунишем, као неки симпатизери крипто усташког СРС.

А овај што те пумпа ти је стари НАТО дародавац.Из НАТО земље Канаде.

Хало , Брисел, мене то вређа и вређа углед овог форума.

П.С. и сви радикали су "крипто усташе" ?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним