15-06-2017, 09:21 PM
Што рече Вучић својевремено : "просто ме је срамота колико нам добро иде".

(15-06-2017, 08:44 PM)Капетан Пише: Нема већих педера него унутар цркве, све педер до педера, вазелински корисници. Патријарх који иде на приватне славе политичара и пије и ждере ко прасац срозава углед цркве. Џукац као и цела црква. Сва срећа па никада нисам ни ушао у језгро педерлука!
Цитат: SPC: Nismo protiv Ane Brnabić
V. N. | 15. maj 2017. 20:22 | Komentara: 14
Srpska pravoslavna crkva saopštila je u ponedeljak da je netačno da se protivi predlogu da ministarka Ana Brnabić bude izabrana za premijera zato što je pripadnica gej populacije
И како да се бори српска омладина кад је СПЦ подржала педере!
(15-06-2017, 10:10 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Следећа фаза ће бити да Косово и Метохије ЋЕ БИТИ ИСКЉУЋЕНА ИЗ УСТАВ!
Па то ће исто проћи мирно.....
(15-06-2017, 08:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Те '74-е НИКОМ НИЈЕ ПАДАЛО НАПАМЕТ ДА НОСИ ШАЈКАЧУ А ПУЧИНА ЗА КОКАРДУ МАСОВНО НИЈЕ НИ ЗНАЛА!
ЗАКЉУЧАК:
Млађани НАТО четник-почетник је ИЗГУБИО КАЛЕНДАР!
(15-06-2017, 10:10 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Следећа фаза ће бити да Косово и Метохије ЋЕ БИТИ ИСКЉУЋЕНА ИЗ УСТАВ!
Па то ће исто проћи мирно.....
(15-06-2017, 10:25 PM)ЈВуО-КГ Пише:(15-06-2017, 08:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Те '74-е НИКОМ НИЈЕ ПАДАЛО НАПАМЕТ ДА НОСИ ШАЈКАЧУ А ПУЧИНА ЗА КОКАРДУ МАСОВНО НИЈЕ НИ ЗНАЛА!
ЗАКЉУЧАК:
Млађани НАТО четник-почетник је ИЗГУБИО КАЛЕНДАР!
Ваша маленкост је сама написала у једном посту да је те '68 ставила шајкачу на главу јер је мислила почело је.
Тако да неће бити да сам ја тај који се погубио, господине канадски држављанине.
п.с.
Цитат:Проглашењем Ане Брнабић за мандатара нове Владе, AV је нанео највећу увреду и несагледиву штету милионима Срба, часним домаћинима, племенитим мајкама, нашој деци.
Али, наша историја нас учи да ниједан издајник на тлу ове свете земље никада није однео коначну победу — па неће ни AV.
Зато, нема места малодушности! Нема одустајања! Нема предаје!
Позивамо све искрене родољубе да јавно иступе и осуде предлог постављања Ане Брнабић на место премијера.
Позивамо посланике у Скупштини Србије да не гласају за њен избор.
Позивамо народ на буђење из стања обамрлости и слуђености медијским обманама.
Нека буде борба непрестана!
НЕЋУ ДА ИЗДАМ!
ЈВуО-КГ
Ваша маленкост је сама написала у једном посту да је те '68 ставила шајкачу на главу [i' Пише: јер је мислила почело је[/i].
Тако да неће бити да сам ја тај који се погубио, господине канадски држављанине.
п.с.
Дунстер из Ниш баца клетве, ни мање ни више него децу проклиње.
(16-06-2017, 07:36 AM)Ројалист Пише:
ЗАТРЛО СЕ ДАБОГДА СЕМЕ ПАСЈЕ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО Е-U- РОБСКО СОРОШЕВСКО-МАСОНСКО-РОТШИЛДОВСКО-МУЖЕЛОЖНИЧКО-АЏУВАНСКО+++