Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(24-05-2017, 06:35 PM)ЈВуО-КГ Пише: (24-05-2017, 06:23 PM)Ултрадесничар Пише: Да ли је неко отишао у седиште БИА и поднео захтев да се отворе архиве ОЗНЕ/УДБЕ/СДБ-а ?
То се ради у скупштини. СПО је неколико пута то радио, никада није имао подршку осталих странака. Шта мислиш зашто ? 
Шешељ је терао инат куму а не знам зашто није било подршке из ДС-а, ДСС-а..
(24-05-2017, 06:43 PM)ЈВуО-КГ Пише: (24-05-2017, 06:38 PM)Ултрадесничар Пише: Шешељ је терао инат куму а не знам зашто није било подршке из ДС-а, ДСС-а..
Шешељ је већ био у Хагу кад је то предлагано. А и он то не би подржао јер је и сам један од тих. Као што је и добар део ДСС и ондашњег ДС и свих осталих странака. 
Све и да је то тачно ( а ниси изнео неки доказ ) предсдник СПО Драшковић је био на изборној листи владајуће СНС па шта је сада проблем ?
(24-05-2017, 06:55 PM)ЈВуО-КГ Пише: (24-05-2017, 06:48 PM)Ултрадесничар Пише: Све и да је то тачно ( а ниси изнео неки доказ ) предсдник СПО Драшковић је био на изборној листи владајуће СНС па шта је сада проблем ?
нисам изнео доказ. 
![[Слика: B_CzJXIXEAEtork.jpg]](https://pbs.twimg.com/media/B_CzJXIXEAEtork.jpg)
Слабо ти познајеш ову тематику чим ме питаш шта је сада проблем.Исти је као и пре. Тако да од отварања досијеа у скорије време нема ништа јер би се држава окренула наопако.
Отварањем тајних досијеа би се држава окренула наопако ? Никако.
Прво, Шешељ је у својој књизи признао да је једно време био сарадник УДБЕ али та сарадња се завршила и Шешељ је завршио у затвору.
Друго, Вучић има апсолутну власт и он би могао то да уради. Нешто га ни Драшковић не наговара на то.
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
17.јун у 11ч. у Саборној цркви у Београду парастос Кашиковићу и ћерки.
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
То се ради у скупштини. СПО је неколико пута то радио, никада није имао подршку осталих странака. Шта мислиш зашто ?
Зашто сама постојање СПО, је УДБАЧКИ....зашто оснивац странке је сарадник УДБЕ.....а његов отац је РАТНИК ЗЛОЧИНАЦ!
Тако се у скупштини може било што покренути......ЗАШТО СУ ТОТАЛНО СИГУРНИ ДА ОД ТОМЕ НЕЋЕ БИТИ НИШТА!
Prema izjavama za TANJUG Slobodana Homena, državnog sekretara Ministarstva pravde Srbije, prve anaLize pokazuju da je u periodu od oslobođenja 1944. do 1946. u Srbiji strijeljano oko 80.000 ljudi, od kojih oko 60.000 Srba, ali da će taj broj sigurno biti daleko veći, jer tu nisu uračunate registrovane masovne grobnice, njih 500 samo u Sloveniji. Nije ih manje rasuto ni u golgoti dugog egzodusa do Slovenije.
Među strijeljanima u Beogradu je znatan broj glumaca, muzičara i drugih umjetnika koji se nisu bavili politikom, a neki su činili i velike usluge NOP-u. Jedini grijeh im je bio što su tokom rata i gladi ishranjivali porodice svojim umjetničkim zanatom, radeći u gradskim dvoranama, a ne na frontovima.
Piše: Vasko Kostić
Izvor: Srpski glas boke • Broj 37—39 KOTOR • 8/9/10. 2009.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(13-07-2017, 03:27 PM)смедерево Пише: http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/287974...iri-meseca
Horor. Video sam to na naslovnoj strani "Nedeljnika" kada sam se vraćao sa posla. Mislim da su golootočani oprostili i UDBI i Partiji i "Titu" za sva mučenja i ponižavanja u tom logoru.