Поруке: 571
Теме: 17
Придружен: Aug 2013
Углед:
62
Данас сам јутрос аутом прешао "границу" између Србије и Републике Српске. Ишао сам до Бијљеине и назад да покупим неке ствар а друштво ми је правио син млађи.
И гле шока прелазим границу и син ме пита :"Јели ћале јел се ово снима неки филм"? Ћутим:" Ма не почиње лов на Турке, свети српски барјаци високо стоје...".!
Свака кућа, зграда, станови у зградама, свака љуљашка, продавница, пијаца, шахт, дрво, река...ма не знам како да објасним срце ми је било пуно, не може речима да се објасни, све заставе Српске и Србије...људи на улицала, догађај културни, колоне аутомобила...свако ауто оружје и пуцају...слике Др Караџића и генерала Младића... Слике Кнеза Лазара, Светог Саве, четниче заставе...ма чега није било.....Буквално да је масу неко усмерио на Сарајево ушли би без проблема,,,
Да је Додик данас прогласио независност нема те силе који би зауставио народ, све младо и старо на улицама. И добро каже Владика Његош -снага је у народу!
У Србима у Републици Српској осетио сам великог Његоша, осетио сам његов дух, осетио сам Горски вијенац!!!!
Каква упорна одбрана Српства, какав порука муслиманима и делу међународне заједнице!!!!
Амбасада САД се нешто ућутала слабо саопштење да задовољи муслиманску чаршију! Пред народом се и они повлаче!
Коју сам данас силу и енергију видео!
Народ који има овакав осећај за нацинални идентитет је народ који има будућност!!!!
Са друге стране 14 фебруар Сретење, Србија, нема нигде српске заставе на улицама, на зградама, кућама, аутима...све мртво...која разлика..нигде емисије ма ништа...ужас....како се слави Орашац...
Спала борба за Космет писање петиције!
Замислите да 5 милона Срба крене данас да маршира према Космету и слика оде у свету?! Сањао сам неки сан пробудите ме!
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Razlika je ogromna.
Prvo u Republici Srpskoj na svakom mestu imaš ponosne Srbe.
Ođe sem Beograda nemaš ništa. Srbija je mrtva, ko će u Valjevu, Vranju, Leskovcu da kiti zastave.
Drugo a najjbitnije:. VUČIĆ VLADA TITOISTIČKO KOMUNISTIČKM METODAMA. NITI JEDAN GRAD NITI JEDAN ČOVEK NE SME DA URADI NEŠTO AKO NIJE U SAGLASANOSTI SA CENTRALNIM KOMITETOM STRANKE.
POGLEDAJ KAKO NAPREDNI KOMUNISTI ČEREČE AMFILOHIJA.
SVAKO KO SE USPROSTAVI REŽIMU, IDE U ZATVOR, PRETI MU SE, VRŠI SE MEDIJSKI LINČ KAO KOD KOMUNISTA.
DANAS NEMAŠ DISIDENATA U SRBIJI, NACIONALNU OPOZICIJU, NEMAŠ NACIONALNU STRANKU. SVE SE SVODI NA UA VUČIĆ.
Dok u Republici Srpskoj vladaju nacionalisti Mile Dodik i ekipa koji nepadaju pred pritisicima zapada, ni kada je održavao referendum ni sada.
DOK VUČIĆA MALO PRITISNU ON POPUŠTA, I TO KMEČI KO BEBA KAD DOBIJE PO GUZI. VIDI ŠTA JE URADIO SA KOSOVOM OD BRISELSKOG SPORAZUMA DO KOALICIJE SA HARADINAJEM I AMFILOHIJE TO OSUDI, SELAKOVIĆ, VULIN, ZORANA UDARE PO VLADICI KAKO SE BAVI VRADŽBINAMA, DRŽI OPELA ITD, A NIGDE NE SPOMINJU DA SU U VLASTI SA HARADINAJEM.
Vlast u RS nepada pod uticaj zapadnih ambasada, Mile gura svoju priču a narod to zna da ceni.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
(09-01-2018, 08:18 PM)Mekenzi Пише: Razlika je ogromna.
Ođe sem Beograda nemaš ništa. Srbija je mrtva, ko će u Valjevu, Vranju, Leskovcu da kiti zastave.
Drugo a najjbitnije:. VUČIĆ VLADA TITOISTIČKO KOMUNISTIČKM METODAMA. NITI JEDAN GRAD NITI JEDAN ČOVEK NE SME DA URADI NEŠTO AKO NIJE U SAGLASANOSTI SA CENTRALNIM KOMITETOM STRANKE.
SVAKO KO SE USPROSTAVI REŽIMU, IDE U ZATVOR, PRETI MU SE, VRŠI SE MEDIJSKI LINČ KAO KOD KOMUNISTA.
DANAS NEMAŠ DISIDENATA U SRBIJI, NACIONALNU OPOZICIJU, NEMAŠ NACIONALNU STRANKU. SVE SE SVODI NA UA VUČIĆ.
Dok u Republici Srpskoj vladaju nacionalisti Mile Dodik i ekipa koji nepadaju pred pritisicima zapada, ni kada je održavao referendum ni sada.
DOK VUČIĆA MALO PRITISNU ON POPUŠTA, I TO KMEČI KO BEBA KAD DOBIJE PO GUZI. VIDI ŠTA JE URADIO SA KOSOVOM OD BRISELSKOG SPORAZUMA DO KOALICIJE SA HARADINAJEM I AMFILOHIJE TO OSUDI, SELAKOVIĆ, VULIN, ZORANA UDARE PO VLADICI KAKO SE BAVI VRADŽBINAMA, DRŽI OPELA ITD, A NIGDE NE SPOMINJU DA SU U VLASTI SA HARADINAJEM.
Vlast u RS nepada pod uticaj zapadnih ambasada, Mile gura svoju priču a narod to zna da ceni.
ХРИСТОС СЕ РОДИ!
КИЗО ТЫ НАЦИОНАЛИСТ?!
Себи убраду:
Ауууу....отео се Киза!
Шта ће на ово рећи
Крмнад Чварак (из партизанске породице)?
Ну време је, Цар Путин удара преко Добруџе па уз Дунаво па на Вршац!
Време је, ајмо:
РАС, ДВА, ТРИ!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
373
(10-01-2018, 08:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (09-01-2018, 08:18 PM)Mekenzi Пише: Razlika je ogromna.
ХРИСТОС СЕ РОДИ!
КИЗО ТЫ НАЦИОНАЛИСТ?!
Себи убраду:
Ауууу....отео се Киза!
Шта ће на ово рећи Крмнад Чварак (из партизанске породице)?
Ну време је, Цар Путин удара преко Добруџе па уз Дунаво па на Вршац!
Време је, ајмо:
РАС, ДВА, ТРИ!
Mi se zalažemo sve što ima Republika Srpska, trebalo bi dati i Autnomnoj pokrajini Vojvodini, da ne cepidlačimo. Na primer Mile Dodik ima sve sem vojske, a mi ođe 100 godina sa Srbijom u zajednici, krvarili, ratovali, trpeli nato bombe, nemamo ništa i sve nam Beograd odlučuje...
Valjalo bi uzeti pelcer od Republike Srpske...
Što se cara tiče, neće on još dugo na ove prostore.
NATO drži cara na nišanu. Pogotovo tamo u Rumunjskoj na Crnom moru...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
(10-01-2018, 12:35 PM)Mekenzi Пише: Mi se zalažemo sve što ima Republika Srpska, trebalo bi dati i Autnomnoj pokrajini Vojvodini, da ne cepidlačimo.
Valjalo bi uzeti pelcer od Republike Srpske...
ХРИСТОС СЕ РОДИ!
'Ајде једном и ми да се сложимо!
СТРАТЕШКИ ЦИЉ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ ЈЕСТЕ СОЈЕДИЊЕЊЕ СА СРБИЈОМ ПА ДА ДРИНА ПРОТИЧЕ СРЕДИНОМ СРБСКИЈЕХ ЗЕМАЉА!
ИСТО ДА БУДЕ И СА САВОМ И ДУНАВОМ ЈЕР, АКО ЋЕМО ДА СЕ УГЛЕДАМО НА ДОДИКА, ЗАШТО ЦЕПИДЛАЧИТИ, КУМЧЕ-НЕДОНОШЧЕ ЈОСИПА БРОЗА,
Autnonomnu pokrajinu Vojvodinu,
ВАЉА УКИНУТИ!
Полетела два сокола право са неба
И падоше пред Манастир Петра Светога,
Један носи златну Круну Цара Душана,
Други носи бритку сабљу храброг Милоша.
Ишетао Руске земље Государ,
Соколи му предадоше тај са неба дар.
Сјединићу Србске земље Круном Душана,
Одбранићу Србски Народ сабљом Милоша.
Цар Владимир кад је ове речи изреко,
Затутњаше све планине, чу се далеко.
Сјединићу Србске земље Круном Душана,
Одбранићу Србски Народ сабљом Милоша.
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
373
Цитат:ПРОСВЕТАР
'Ајде једном и ми да се сложимо!
Autnonomnu pokrajinu Vojvodinu,
ВАЉА УКИНУТИ![/b]
Tuna ne može biti nikakvog ukidanja Autonomne pokrajne Vojvodine.
Mi smo ođe jedan vek u zajednici sa Srbijom.
Nas treba nagraditi, Svi pobegoše od Srbije jedino mi ostali...Odoše crnjogorci, kosovari, republika srpska, hrvatska...
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Mi smo ođe jedan vek u zajednici sa Srbijom
Па тебе је одао фацјбук одавно!
Углед:
373
(13-01-2018, 02:29 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Mi smo ođe jedan vek u zajednici sa Srbijom
Па тебе је одао фацјбук одавно!
Nauci da pises srpski. Uzmi casove srpskog jezika, nisu skupi a puno znace.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
60
Nauci da pises srpski. Uzmi casove srpskog jezika, nisu skupi a puno znace.
Збила што тебе лично повезује са једног Четничких форум, сајт.
Што је буквална ваша везе са једна Војске Краљевине Југославије.
Тебе нема овште да зинеш на лични Четничких део сајт......али овде на политици си стално ту да нешто мељеш.
А Српски једва га сам повезујеш на неком озбилној граматички њиву, а као обична ”сељаћина” и чисти примативац......(Сељак ниси) овде стално стижеш да убеђујеш људи у некој политици........што сам нити си видео, нити га искусио а камоли доживео!
Бежи!
Поруке: 14,442
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(13-01-2018, 06:37 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Nauci da pises srpski. Uzmi casove srpskog jezika, nisu skupi a puno znace.
Збила што тебе лично повезује са једног Четничких форум, сајт.
Што је буквална ваша везе са једна Војске Краљевине Југославије.
Тебе нема овште да зинеш на лични Четничких део сајт......али овде на политици си стално ту да нешто мељеш.
А Српски једва га сам повезујеш на неком озбилној граматички њиву, а као обична ”сељаћина” и чисти примативац......(Сељак ниси) овде стално стижеш да убеђујеш људи у некој политици........што сам нити си видео, нити га искусио а камоли доживео!
Бежи!
Види, највећи паразит на овом форуму си ти. Оставимо по страни то што не знаш писати по нашки, али шта ти доприносиш овом форуму? Ајд' да видимо шта то нудиш:
1. Трачеве из Информера
2. Теорије завере из разних Таблоида
3. Суботарско ишчекивање 3. св. рата
4. Елементарно непознавање наше историје
5. Елементарно непознавање друштвених и дневно-политичких збивања у Србији
6. Склоност ка зилотизму према нашој Цркви
7. Несвесно робовање комунизму
8. Болесна критика Запада
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
60
Ја незнам где си био у школи и што си тамо буквално успео да постижеш!
Сама ова изјава преставља тебе у једној одличној светло!
Али незнам колико ће ти године требати да разумеш што сам ти ја саде рекао!
Углед:
167
(13-01-2018, 05:25 PM)Mekenzi Пише: Nauci da pises srpski. Uzmi casove srpskog jezika, nisu skupi a puno znace.
Науци да писес...узми цасове....пуно знаце....
Који је ово језик бре?
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,