01-03-2018, 03:58 PM
Коме сметају "ДВЕРИ"?
02-03-2018, 04:02 PM
10-04-2018, 09:32 PM
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
.
БОШКО ОБРАДОВИЋ ГРОМКО ПОРУЧУЈЕ:
Русија ће спасти свет!
Данас је у седишту руске државне новинске агенције Тасс у Москви одржана конференција за новинаре у сусрет 4.Међународном економском форуму на Јалти, који ће бити одржан од 19. До 21. априла на Криму.
О програму предстојећег форума новинарима су се обратили председник управног одбора Фонда „Јалтински међународни економски форум“ и копредседник сверуске организације „Делатна Русија“, Андреј Назаров, бивши премијер савезне државе Корушке, Почасни сенатор Герхард Дорфлер, посланик Бундестага Маркус Фронмајер и....народни посланик и председник Двери Бошко Обрадовић и Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије.
На конференцији која је трајала скоро два сата, учесници су кроз питања новинара дотакли и теме евроинтеграција Србије, као и Косова и Метохије.
Поред опште познатих ставова учесника конференције из Русије и Србије о овим темама, занимљиво је било чути посланика Бундестага, г.Фронмајера, који је на питање новинара да ли подржава пут Србије у ЕУ, одговорио:
За мене је Косово Србија. Нека Срби сами одлуче хоће ли или не у ЕУ.
.
БОШКО ОБРАДОВИЋ ГРОМКО ПОРУЧУЈЕ:
Русија ће спасти свет!
Данас је у седишту руске државне новинске агенције Тасс у Москви одржана конференција за новинаре у сусрет 4.Међународном економском форуму на Јалти, који ће бити одржан од 19. До 21. априла на Криму.
О програму предстојећег форума новинарима су се обратили председник управног одбора Фонда „Јалтински међународни економски форум“ и копредседник сверуске организације „Делатна Русија“, Андреј Назаров, бивши премијер савезне државе Корушке, Почасни сенатор Герхард Дорфлер, посланик Бундестага Маркус Фронмајер и....народни посланик и председник Двери Бошко Обрадовић и Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије.
На конференцији која је трајала скоро два сата, учесници су кроз питања новинара дотакли и теме евроинтеграција Србије, као и Косова и Метохије.
Поред опште познатих ставова учесника конференције из Русије и Србије о овим темама, занимљиво је било чути посланика Бундестага, г.Фронмајера, који је на питање новинара да ли подржава пут Србије у ЕУ, одговорио:
За мене је Косово Србија. Нека Срби сами одлуче хоће ли или не у ЕУ.
Цитат:Теме ове конференције на историјској Јалти су сјајне и веома важне за економску сарадњу у Европи.
Србски покрет Двери у економској сарадњи са Русијом и евроазијским интеграцијама види велику перспективу, посебно зато што је економска сарадња са Гњилим Западом често условљена неким политичким притисцима, попут одрицања Србије од КиМ.
То је за нас неприхватљиво и зато долазимо на Јалту да учествујемо у стварању савременог међународног економског поретка који ће бити ослобођен политичких притисака.
Русија и Србија су историјски пријатељи и савезници, и то сам имао у виду када сам позитивно одговорио на позив на ову значајну конференцију на Јалти. Радујем се новом доласку на Крим и успеху ове конференције!
Користим се приликом да Владимиру Владимировичу честитам победу на недавно одржаним председничким изборима у Русији.
То је победа читавог слободољубивог човечанства, јер председника Путина поштују сви народи који држе до достојанства и правдољубивости. Ми, Срби, много смо страдали кроз историју управо због тога и зато у Путиновој Русији видимо заштитника слободе и правде за мале народе.
За крај, желео бих да поновим једну крилатицу коју сам изговорио још приликом свог првог боравка на Криму:
Крим је Русија – Косово и Метохија су Србија!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
10-04-2018, 10:51 PM
Nas zanima Kada je zvanična Moskva i car Putin ikada podržala bilo koju prorusku stranku u Srbiji??
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
10-04-2018, 10:52 PM
Хоће ли ови наша двојица на Јалту или им је Мостар довољан
10-04-2018, 11:55 PM
(10-04-2018, 10:51 PM)Mekenzi Пише: Nas zanima Kada je zvanična Moskva i car Putin ikada podržala bilo koju prorusku stranku u Srbiji??
То је више СПОРТСКА ЗАНИМАЦИЈА!
Тако је то описао неки жваљави шифтар који је нами средњошколцима продавао кикирики и семенке на великом одмору!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
11-04-2018, 12:21 AM
Jeste li kupovali kikiriki i semenke od šiptara??
Nami su oni poznati kao dobri poslasticari i sladoledžije.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
11-04-2018, 05:43 AM
(11-04-2018, 12:21 AM)Mekenzi Пише: Jeste li kupovali kikiriki i semenke od šiptara??
То су Горанци! Иначе од жваљавих шифтара мож'само семенке и кикирики да једеш јербо је то што једеш заштићено љуском! Ко једе од шифтара сладолед, бакљаве итд. и пије бозу, лимунаду... мож'само жваље да добије! Погледај Харадинаја нашта личи!
Ми не би да постављамо индискретна питања ал'смо у надежди да ти нијеси њихове слаткише конзумирао јербо жваљавост је гадна болес'и удара на мозак, тако да болесник почне да халуцинира да сваки део Србије мож'да постане "репубљак"!
Рецимо Крмнад Чварак (из партизанске породице) се залаже за Војводину-репубљак, ка'е "Vojvođanska lisnica u vojvođanski džep", а заборавља да смо то већ имали!
(10-04-2018, 10:51 PM)Mekenzi Пише: Nas zanima Kada je zvanična Moskva i car Putin ikada podržala bilo koju prorusku stranku u Srbiji??
Таман посла па да хермафродит Дарко Трифуновић (то је онај који показује ране са Косова док Славко Никић тврди да је исти пуцао сам себи у ногу еда би се извукао са ратишта), са својим женским пискавим гласом почне да вришти "рубљаши, рубљаши!"
Коме то треба?
Цару Путину сигурно не док је њему Сармата и Кинжала!
(10-04-2018, 10:52 PM)luka.luke Пише: Хоће ли ови наша двојица на Јалту или им је Мостар довољан
Та двојица вољно или невољно, знано или незнано, су тамо еда би омеђили србско, јербо зна се:
Краљу Перо,ми бих хтели знати,
ми бих хтели знати,
како ће се ова земља звати,
ова земља звати.
До Мостара,све Србија стара,
све Србија стара.
Од Мостара,и нова и стара,
и нова и стара.
Војводина,Косово Србија,
Косово Србија,Црна Гора,
и Македонија и Македонија.
Херцег Босна,Кордун и Банија,
Кордун и Банија,Славонија,
Лика,Далмација,Лика,Далмација.
Поручује Краљица Марија,
краљица Марија нек се зове
Велика СРБИЈА,Велика СРБИЈА.
Ова ми је песма најмилија,
песма најмилија
кад запевам Велика СРБИЈА,
Велика СРБИЈА.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
11-04-2018, 09:46 AM
Цитат:То су Горанци!
Mi nijesmo znali.. Nami su ođe u Vršcu goranci više od veka imali pekare, poslastičanice, bombonjere, bili finin ljudi, živeli normalno sa nama u multikulturnoj sredini dok im je neonacionalistička bagra lupala lokale 1999,2008,2014 godine, a i kasnije pa su pozatvarali svoje lokale.
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-s...27775.html
http://www.telegraf.rs/vesti/1270018-nap...vrscu-foto
ПРОСВЕТАР.
11-04-2018, 08:09 PM
(11-04-2018, 09:46 AM)Mekenzi Пише:Цитат:То су Горанци!
Mi nijesmo znali.. Nami su ođe u Vršcu goranci više od veka imali pekare, poslastičanice, bombonjere, bili finin ljudi, živeli normalno sa nama u multikulturnoj sredini dok im je neonacionalistička bagra lupala lokale 1999,2008,2014 godine, a i kasnije pa su pozatvarali svoje lokale.
Кизо немо'лагати и замајавати народ ође!
У чланку који си поставио твој духовни вођа Крмнад Чварак (из партизанске породице) јасно и гласно вели да Лигаши треба да штите ЖВАЉАВЕ ШИФТАРЕ а не честите Горанце, па каже:
Цитат:LSV juče upozorila da bi policija trebalo da preventivno zaštiti lokale čiji su vlasnici albanske nacionalnosti kako bi se izbeglo ponavljanje situacije iz 2008. godine.
![[Слика: canak-lsv_660x330.jpg]](http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/slike/2014/09/13/canak-lsv_660x330.jpg)
Немо' дакле да се лажемо, немо'и ти да се служиш наштелованим измишљотинама к'о они Гроковник коме смо доказали једном и више пута да су "у лажи кратке ноге", па одонда и не дискутује но само убацује досетке к'о Трамп твитове!
Паметном доста!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
11-04-2018, 09:56 PM
Коме сметају Двери?
Пре свега лажној "патриотској" опозицији и разним ултранационалистима, тј. шовинистима. А ови су Вучкови сателити на које многи ође по форуму наседају.
Пре свега лажној "патриотској" опозицији и разним ултранационалистима, тј. шовинистима. А ови су Вучкови сателити на које многи ође по форуму наседају.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
11-04-2018, 10:11 PM
(11-04-2018, 09:56 PM)Шумадинац Пише: Коме сметају Двери?
Двери су били прво агенти ЦИА, па плаћеници Ђиласа, па Љотићевци и фашисти и ти сад излупета да су "Вучкови сателити".
11-04-2018, 10:15 PM
(11-04-2018, 10:11 PM)Ултрасендвичар Пише:(11-04-2018, 09:56 PM)Шумадинац Пише: Коме сметају Двери?
Двери су били прво агенти ЦИА, па плаћеници Ђиласа, па Љотићевци и фашисти и ти сад излупета да су "Вучкови сателити".
Шта очекивати од Ултрасендвичара.... Прочитај поново шта сам написао!!!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
11-04-2018, 10:20 PM
(11-04-2018, 10:15 PM)Шумадинац Пише:(11-04-2018, 10:11 PM)Ултрасендвичар Пише:(11-04-2018, 09:56 PM)Шумадинац Пише: Коме сметају Двери?
Шта очекивати од Ултрасендвичара.... Прочитај поново шта сам написао!!!
Прочитан си ти одавно. Теби се Двери не свиђају што су русофили.
Који су сада то српски шовинисти ( Партија или организација ) која
подржавају Вучића ? Ти прочитајк шта си написао.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)