28-04-2018, 03:44 PM
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(28-04-2018, 01:44 PM)Mario Пише:(28-04-2018, 10:20 AM)Pravda Пише: Интересантно да је баш ова слика запала за око,некоме из Шабачке народне милиције!По мени најлепша четничка слика из Шабачког архива али пропагадно оскрнављена.Чак су му нацртали кукасти крст на чело.
Има малу грешкицу код шакјаче па реко ајде да поправимТаман сам целу слику мало прерадио,додао контраста итд.
(28-04-2018, 10:20 AM)Петар Пише: Мој коначан одговор је следећи.Ја ништа не говорим што није проверено и тачно.Ја нисам сигуран да је на сликама Вјин Ракић које су потписане као Живановић.Намерно сам ти рекао да поставиш слику Марковића.Ја мислим да је то један исти човек на сликама као Живановић,или су веома слични па смо неке слике измешали.Обе ове слике Марковића су у Пецкој.Ту је био и Живановић.Не постоји ни једна слика где су на истој ова два слична лика.Што се тиче надимака то је у реду.Многи су имали лажна имена.Такође сам намерно питао за Луна.Сви су га знали тако,а нико право име и презиме.Моје мишљење је следеће.Човек на слици кад Рачић пере руке не личи на оног Живановића или Марковића.То може бити Ракић.Мислиш да је Ракић користио и презиме Живановић?
А што се тиче слика,да је био човек а да га нема ни на једној слици.Ако неко може да ми покаже слику Ратка Голића?Извињавам се нешто ме дрнда тастатура па прескочи неко слово.
(28-04-2018, 05:23 PM)Zarija Пише: Ево прегледам и тражим све спорне фотографије, упоређујем од обуће, преко корпорана, каме, шубаре....све....сва тројица која се помињу Марковић, Живановић, Ракић. Погледајте фотографије па сами процените. Ја се у потпуности слажем са Милославом.
(28-04-2018, 06:02 PM)Николај Пише:(28-04-2018, 05:23 PM)Zarija Пише: Ево прегледам и тражим све спорне фотографије, упоређујем од обуће, преко корпорана, каме, шубаре....све....сва тројица која се помињу Марковић, Живановић, Ракић. Погледајте фотографије па сами процените. Ја се у потпуности слажем са Милославом.
Ја бих рекао да је ово иста особа на сликама.
(28-04-2018, 07:49 PM)Mario Пише:(28-04-2018, 06:02 PM)Николај Пише:(28-04-2018, 05:23 PM)Zarija Пише: Ево прегледам и тражим све спорне фотографије, упоређујем од обуће, преко корпорана, каме, шубаре....све....сва тројица која се помињу Марковић, Живановић, Ракић. Погледајте фотографије па сами процените. Ја се у потпуности слажем са Милославом.
Задњи можда и није исти
(28-04-2018, 08:21 PM)Петар Пише:(28-04-2018, 07:49 PM)Mario Пише:(28-04-2018, 06:02 PM)Николај Пише:(28-04-2018, 05:23 PM)Zarija Пише: Ево прегледам и тражим све спорне фотографије, упоређујем од обуће, преко корпорана, каме, шубаре....све....сва тројица која се помињу Марковић, Живановић, Ракић. Погледајте фотографије па сами процените. Ја се у потпуности слажем са Милославом.
Задњи можда и није исти
Тако је.То и ја кажем.Можда само на задњој слици није иста особа.А на осталим сликама је вероватно или Војин Ракић,или Ратко Марковић,или Сретен Живановић.Само је неко помешао потписе на сликама.
(28-04-2018, 10:25 PM)Mario Пише:(28-04-2018, 08:21 PM)Петар Пише:(28-04-2018, 07:49 PM)Mario Пише:(28-04-2018, 06:02 PM)Николај Пише:(28-04-2018, 05:23 PM)Zarija Пише: Ево прегледам и тражим све спорне фотографије, упоређујем од обуће, преко корпорана, каме, шубаре....све....сва тројица која се помињу Марковић, Живановић, Ракић. Погледајте фотографије па сами процените. Ја се у потпуности слажем са Милославом.
Задњи можда и није исти
Тако је.То и ја кажем.Можда само на задњој слици није иста особа.А на осталим сликама је вероватно или Војин Ракић,или Ратко Марковић,или Сретен Живановић.Само је неко помешао потписе на сликама.
А можда и трећа особа са слике није иста особа,погледајте нос и уснутј упоредите