Поруке: 861
Теме: 7
Придружен: Jul 2017
Углед:
213
По мојим проценама,то је иста особа.Прва фотографија је усликана синурно 1941. године,док је друга усликана 1943. или 1944. године.
Има исту раздаљину очију од носа.Нос се мало слабије види на првој фотографији,али је сличан.Усне такође исте,додуше на другој фотографији је брада порасла,а и ослабео је мало јер се види да је на првој фотки мало крупнији у лицу.Уши такође исте,тј. ухо пошто се доле види само једно ухо.
Нисам 100% синуран да је баш он али сам убеђен да је он!
Поруке: 2,881
Теме: 6
Придружен: Jun 2016
Углед:
609
Калабић је био Кум на свадби особи са доње слике исто као и особи са прве ,то је сигурно,сад да ли је иста особа,личи доста што ти кажеш Марио,друга слика са Младом је из 1944. као што си рекао а прва по мојој процени,исто као што ти мислиш ,почетком рата док је био у Косјерићкој бригади код Ајдачића.
(Последња измена: 20-08-2018, 09:24 AM од
Милош Шарац.)
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Ђорђе Рогић је сасвим друга особа, сам си то већ закључио некад раније. Ово је Бошко.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 4,407
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
652
(17-08-2018, 04:43 PM)laza magistrala Пише: Ko bi mogao ovo biti?
Izvor: youtube, Milan Gligic- Sneg je pao pobelile strane
![[Слика: naN24cO.png]](https://i.imgur.com/naN24cO.png)
То је Брана Богуновић.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године