Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЂУКА АРАПИН

(30-08-2018, 06:20 PM)Громовник Пише:  
(30-08-2018, 01:13 AM)Јеремија Пише:  Милошевића сам бранио, браним га и данас, само зато што људи не схватају да је сушта истина она њгова: " Не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије". Господски и достојанствено се понашао у Хагу, увек стављајући Србију испред себе (што код Шешеља није био случај), тако да се Он искупио за сваку брљотину коју је направио.
Иначе, слинавци попут Вучића од мене никада нису добили поене јер сам их се гадио.

Ајд само ми објасни како си се гадио Вучића, Томе, Дачића кад су они исто тако као и ти бранили и подржавали Милошевића?

Мислим, није баш случајност да подржавате и браните исту особу Blush

Јел треба да понављам 100 пута како Шешеља и Драшковића познајем лично, још од њихових "предавања" по Дијаспори која су више била оријентисана на продају књига и сакупљање новца од политичке емиграције.
Згадили су ми се обадвојица када ау 1988 (Конгрес СНО у Дизелдорфу) присвојили новац који смо скупили за помоћ Светосавском храму, па после кривицу бацали један на другога.
Јел треба да понављам моје речи изречене 1992 на ТВ ДР2 у дуелу са данским писцем Гунаром Нилсеном...
Рекао сам дословце: Милошевића би обесио! На питање водитеља јел због рата, одговорио сам: Не, већ зато што није сменио генерале у ЈНА и прогласио државу и војску Србском!
Дакле, Милошевић је добио моју подршку тек после петооктобарског пуча.
У односу на ово што је дошло после пуча, Милошевић је био господин са стилом.
Одговори

Ја колико се сећам, ти си лично писао Милошевићу писма подршке у репресији према гладном и јадном народу, и тиме си се јавно хвалио на овом форуму.

(30-08-2018, 08:34 PM)Јеремија Пише:  У односу на ово што је дошло после пуча, Милошевић је био господин са стилом.

Господин са стилом, у чијој држави влада анархија, не зна се ко пије ко плаћа, струје, горива, уља, млека нема а плата за поштен посао 2 марке

Кад је био толики господин, што ниси дошао овде да радиш за 2 марке, да видимо како би преживео месец, него си радио у Данској за 2000? 5+5

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(31-08-2018, 04:57 PM)Громовник Пише:  Ја колико се сећам, ти си лично писао Милошевићу писма подршке у репресији према гладном и јадном народу, и тиме си се јавно хвалио на овом форуму.

(30-08-2018, 08:34 PM)Јеремија Пише:  У односу на ово што је дошло после пуча, Милошевић је био господин са стилом.

Господин са стилом, у чијој држави влада анархија, не зна се ко пије ко плаћа, струје, горива, уља, млека нема а плата за поштен посао 2 марке

Кад је био толики господин, што ниси дошао овде да радиш за 2 марке, да видимо како би преживео месец, него си радио у Данској за 2000? 5+5

Никада нисам крио да сам написао једно писмо Милошевићу у предвечерје пуча. Као посматрач са стране, али и као неко ко је за Србију дао много, сматрао сам да плаћеничкој гарнитури која се звала ДОС и која је наступала са позиције хаоса треба одговорити на начин који је једини био примерен за то. Да, сматрао сам онда, а то мислим и данас, како је требало све вође досовске клике повешати!
Ето, то је била моја сугестија које се не стидим и за коју би и дан данас стао чврсто у одбрану.

Што се тиче редова за хлеб, млеко, брашно...
Ако једном успеш да прогледаш можда ћеш схватити како санкције које су Србији наметнуте не би преживела ни једна европска земља а некмоли србијица.
Додуше, редова за основне потрепштине било је пред Брозову смрт, што значи крај седамдесетих. Бензин, уље, шећер, кафа итд. били су дефицитарни свих година после Брозове смрти, тако да, ако се боље анализира ситуација лако се дође до закључка како је Србија била под тихим санкцијама много пре Осме седнице и Милошевићевог доласка на власт.

Не знам колико човек треба да буде наиван па да не схвати следеће: Кућа се никада не руши ако немаш већ озидану нову где ћеш сместити чељад и склонити се од непогоде.
Јесмо ли имали пуч 27 марта 1941?!
Имали!
Како смо прошли?!
Платили милоном србских глава, док су пучисти завршили у Лондону, безбедно чекајући исход рата. Изузетак је смлаћени Симовић који је сарађивао са комуњарам, па чак и сведочио против Чиче.

Или да поменем онај пуч од 1903...
Тај пуч је фактички почетак нашег краја.
Ко не схвата шта је тад урађено никада неђе ни схватити погубност пуча.
Одговори

(30-08-2018, 08:34 PM)Јеремија Пише:  Дакле, Милошевић је добио моју подршку тек после петооктобарског пуча.

Добро, јел ово пре или после петог октобра?

[Слика: milosevic-sahrana-790x557.jpg]

(31-08-2018, 08:34 PM)Јеремија Пише:  Ако једном успеш да прогледаш можда ћеш схватити како санкције које су Србији наметнуте не би преживела ни једна европска земља а некмоли србијица.

Па јел циљ тог твог "господина" био да ми преживимо или не? Шок

Интересантно, уском кругу оних око "господина" нису ни мало сметале санкције, нити су им угрожавале егзистенцију. Напротив, они су се за време њих богатили.

(31-08-2018, 08:34 PM)Јеремија Пише:  матрао сам да плаћеничкој гарнитури која се звала ДОС и која је наступала са позиције хаоса треба одговорити на начин који је једини био примерен за то.

А лопинама, отимачима, преварантима, тиранима и убицама у тадашњој власти није требало?

Чак штавише, они нису представљали никакав проблем ове државе и народе, јел су Богом дани да владају? 5+5

(31-08-2018, 08:34 PM)Јеремија Пише:  Не знам колико човек треба да буде наиван па да не схвати следеће: Кућа се никада не руши ако немаш већ озидану нову где ћеш сместити чељад и склонити се од непогоде.

Ни ја не знам колико је теби потребно да схватиш да смо за време Слобине политике сатерани у једну собу, па је тек онда уследио пуч кад је предстојила опасност да и ту једну изгубимо.

Одговори

(31-08-2018, 08:44 PM)Громовник Пише:  Ни ја не знам колико је теби потребно да схватиш да смо за време Слобине политике сатерани у једну собу, па је тек онда уследио пуч да не би и ту једну изгубили.

Нажалост ти си безнадежан случај.
Објаснио сам толико пута како Западу није било важно ко је на челу Србије, па тако и да је сам Св. Сава био у тим данима председник Србија би била расточена.
Једноставно, Југославија је за Запад била прелазно решење и када је дошао тренутак за разбијање кренули су. Планове су имали још од краја седамдесетих (имао сам једну копију 1981) и већ тад су почели са индоктринацијом "комуниста" из босанске џамахирије, Кроације и Словеније. Наравно, било је ту и "црногораца" македонствујучи и остале гамади из аветињске државе.

На крају, ево смо кобајаги кооперативни, ратосиљали смо се и војске и војне технике, пригрлили педере и лезбаче, дали све што су тражили, а они ипак хоће да расточе Србију и сведу је на пашалук из времена Османовића.
Одговори

Не рече ми ова поворка горе са слике, јел то после петооктобарског пуча, кад си ти почео да поштујеш "господина", исто као и "господа" са слике, или не? И каква је ово "господска" пирамида међу њима, шта она представља?

(01-09-2018, 12:40 AM)Јеремија Пише:  Објаснио сам толико пута како Западу није било важно ко је на челу Србије, па тако и да је сам Св. Сава био у тим данима председник Србија би била расточена.

Можда, а можда и не. Свакако би то прошло уз далеко мање жртава, што материјално-економских, што људских, што духовних, да се одиграло паметније, тј. да смо се успели отрести зла на време.

Него, где је био тај "господин" кад је Србија растакана изнутра, да би јој се припремило наведено растакање споља? Шта је урадио да тај процес заустави кад је дошао на власт?

Одговори

(01-09-2018, 12:53 AM)Громовник Пише:  Не рече ми ова поворка горе са слике, јел то после петооктобарског пуча, кад си ти почео да поштујеш "господина", исто као и "господа" са слике, или не? И каква је ово "господска" пирамида међу њима, шта она представља?

Не дирај Сремца, тај је написао доста добрих текстова.
Знаш, кад човек умре више ништа није у његовој моћи. Тако и Милошевић, нити је бирао место сахране, нити како ће бити сахрањен. Најпосле, могли су и они што су пуштали балоне дугиних боја у знак радости што је умро доћи на сахрану, он не би могао то да спречи.
Лицемери који су на слици(шеф им је био на "службеном путу") сликали би се и са самим Клинтоном ако би им то донело неки глас.

Иначе, већ сам рекао да је Милошевић био само играчка у рукама ДБ-а - службе. Није ни сањао како Станишић, којег је сменио и даље води главну реч у Србији. Наравно, није Ледени дрмао Србијом сам, то би било немогуће, али са залеђином Ленглија могао је шта му се прохтело.

Него, одосмо са теме па ћу овде завршити дискусију.
Одговори

Miloševići su apsolutno najjveće zlo koje se desilo posle 1945-te godine. U duhovnom, ekonomskom, moralnom, nacionalnom, državnom i svakom drugom smislu.

Od 1990 do 2000 je DEVASTIRAO, RAZORIO, UNIŠTIO SRBIJU I SRPSKI NAROD KAO NITI JEDAN VLADAR SRBIJE.

2000-TE GODINE NITI JEDAN JEDINI CIVILNI AVION NIJE LETEO SA SURČINA.
ZEMLJA U TOTALNOJ IZOLACIJI. CRNA RUPA SVETA.
KADA SI DEVEDESETIH PRIČAO O BEOGRADU SVI ZU GA ZNALI PO RATU, BOMBARDOVANJU, IZBEGLICAMA.
INFLACIJA OGROMNA.
LJUDSKE ŽRTVE RATOVA SE BROJALE U DESETINAMA HILJADAMA.
RANJENICI U HILJADMA.
STOTINE HILJADA PROTERANIH.
NAFTA, BENZIN, CIGARE, DEVIZE NA ULICAMA SE KUPOVALE.
KRIMINAL ARKAN, LEGIJA, LEDENI JE CVETAO.
TURBOFOLK JE BIO NORMALNA POJAVA.
POLITIČKA UBISTVA.
NAROD NA ULICAMA LUPA U ŠERPE.
KORDONI POLICIJE.
RESTRIKCIJE STRUJE, MRKLI MRAK.
PLATA 2-3 MARKE....
IZDAJA SRBA I SRPSKIH TERITORIJA: SLOVENIJA, KRAJINA, DEJTON, KUMANOVSKI SPORAZUM.

E SAD ČIČA JEREMIJA NAVEDI MI I JEDNU ALI JEDNU STVAR EVO NA UNUTRAŠNJEM PLANU (ne mora na medjunarodnom) KOJU JE MILOŠEVIĆ URADIO POZITIVNO ZA SRPSKI NAROD, DRŽAVU?? SAMO JEDNU?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-09-2018, 03:22 AM)Јеремија Пише:  Знаш, кад човек умре више ништа није у његовој моћи. Тако и Милошевић, нити је бирао место сахране, нити како ће бити сахрањен.

А својим животом и радом је баш показао да би желео праву Српску Православну сахрану? Јок

А ко је бирао, ако не - његови најближи? Blush

(01-09-2018, 03:22 AM)Јеремија Пише:  Лицемери који су на слици(шеф им је био на "службеном путу") сликали би се и са самим Клинтоном ако би им то донело неки глас.

Немој тако, Јеремија, они су га подржавали од почетка деведесетих, тек су касније постали лицемери.

(01-09-2018, 03:22 AM)Јеремија Пише:  Иначе, већ сам рекао да је Милошевић био само играчка у рукама ДБ-а - службе.

И рекло би се, уживао у томе. Чим за 10 година није ништа мењао.

Одговори

(01-09-2018, 11:55 AM)Mekenzi Пише:  Miloševići su apsolutno najjveće zlo koje se desilo posle 1945-te godine. U duhovnom, ekonomskom, moralnom, nacionalnom, državnom i svakom drugom smislu.

Od 1990 do 2000 je DEVASTIRAO, RAZORIO, UNIŠTIO SRBIJU I SRPSKI NAROD KAO NITI JEDAN VLADAR SRBIJE.

KADA SI DEVEDESETIH PRIČAO O BEOGRADU SVI ZU GA ZNALI PO RATU, BOMBARDOVANJU, IZBEGLICAMA.
INFLACIJA OGROMNA.
RANJENICI U HILJADMA.
POLITIČKA UBISTVA.
KORDONI POLICIJE.
PLATA 2-3 MARKE....
IZDAJA SRBA I SRPSKIH TERITORIJA: SLOVENIJA, KRAJINA, DEJTON, KUMANOVSKI SPORAZUM.

E SAD ČIČA JEREMIJA NAVEDI MI I JEDNU ALI JEDNU STVAR EVO NA UNUTRAŠNJEM PLANU (ne mora na medjunarodnom) KOJU JE MILOŠEVIĆ URADIO POZITIVNO ZA SRPSKI NAROD, DRŽAVU?? SAMO JEDNU?

Само за тебе Кизо Smile

Да ништа друго није урадио биће довољно оно што је мени важно.
Наиме, збрисао је аутономије! Да није било западних сатрапа Србија би била цела, плус, без шипаца.
Одговори

(01-09-2018, 04:16 PM)Јеремија Пише:  
(01-09-2018, 11:55 AM)Mekenzi Пише:  Miloševići su apsolutno najjveće zlo koje se desilo posle 1945-te godine. U duhovnom, ekonomskom, moralnom, nacionalnom, državnom i svakom drugom smislu.

INFLACIJA OGROMNA.
RANJENICI U HILJADMA.
POLITIČKA UBISTVA.
KORDONI POLICIJE.
PLATA 2-3 MARKE....

Само за тебе Кизо Smile

Наиме, збрисао је аутономије! Да није било западних сатрапа Србија би била цела, плус, без шипаца.

Ček ček, čiča Jeremija sećam se ja Gazimesta 1989 milion-dva srba na gazimestanu...Pa kako sa tolikim Srbima nije očistio šipce...

Čiča Jeremija da nije bilo pada Berlinskog zida Jugoslavija bi bila cela.

Sloba se nije niti jednog trenutka svoje vlasti kao svaki Beogradžanin komunjara sa dedinja nije zalago zalagao za celovitu Srbiju nego za Jugoslaviju.
Kada su ga sve članice YU drzava napustile i ostali mi i crnjogorci i to ostalo do dve hiljadite i neke SR Jugoslavija.

Da se zalagao na Gazimestanu 1989 za Srbe. Kosovo bi bilo Srbija.

Tako da svaki komunjara sa dedinja i sa Novog Beograda i dan danas što bi reko prosvetar "piždri" za Titom, Slobom i Jugoslavijom.

Nikada se Miloševići nisu niti jednog trenutka nisu izjašnjavali kao Srbi.

Niti jedan član SPS-a i JUL-a se nije izjažnjavao kao Srbin.

Srbina su oni smatrali kao što i DANAS BEOGRADŽANI KOMUNISTI SMATRAJU PRIMITIVNOG SELJAKA SA ŠAJKAČOM KOJI TREBA DA IDE DA GINE ZA BEOGRAD.

KRAJINA JE IZDATA U BEOGRADU. KRAJIŠNICIMA I KOSOVARIMA JE BIO ZABRANJEN ULAZAK U BEOGRAD.

PAMETNOM DOSTA.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

INFLACIJA OGROMNA.
RANJENICI U HILJADMA.
POLITIČKA UBISTVA.
KORDONI POLICIJE.
PLATA 2-3 MARKE....

Само за тебе Кизо Smile

Нажалост, нажалост....НИЈЕ "збрисао аутономије" иако је, руку на срце, то својски ПОКУШАО, јер:

1.
Пројекат "Србија ће бити цела а не из три дела" је прс'о заједно са "јогурт револуцијом", и то не толико заслугом насртаја Гњилежног Запада него пре свега ЗАСЛУГОМ ИЗДАЈНИЧКОГ ЉУДСКОГ МАТЕРИЈАЛА СЕВЕРНО ОД САВЕ И ДУНАВА КОЈИ 100 ГОДИНА ГОРКО ПИЖДРИ ПРВО ЗА ЈОСИПОМ ФРАЊОМ ПА ЗА ЈОСИПОМ БРОЗОМ СВЕ ПЕВАЈУЋИ ВОЈВОЂАНЕРСКУ ХИМНУ ЧРЕВОУГОДИЈА "АЛ'СЕ НЕКАД ДОБРО ЈЕЛО"....(па ујутру испи*шавало)!

2.
Аустро-угарске границе на Сави и Дунаву су чвршће но икад па НОВА ДУНАВСКА БАНОВИНА, у коју би ушли и Смедерево, Пожаревац и Крагујевац није остварена.

3.
Пројекат Велики Београд-ГРАД СВЕТОГ САВВЕ, то јест ЛИНЕАРНИ ГРАД који би повезивао садашњи Београд и Нови Сад у ЈЕДНУ УРБАНУ, ЕКОНОМСКУ и СТРАТЕШКУ ЦЕЛИНУ, није зацртан чак ни на папиру!

Дакле само кад би се ова три пројекта остварила могло би да се каже да је кумче недоношче Јосипа Броза, Autonomna Pokrajina Vojvodina, "збрисано" и бачено на ђубриште историје где и припада, и где ћемо то чудовиште МИ бачити кад дођемо навлас', а то долази нек'не бере Киза бригу ама његов ментор, Вођа и Учитељ Крмнад Чварак (из партизанске породице) би требало добрано да се забрине и да на време спакује кофере!

Љутко

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(01-09-2018, 05:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

INFLACIJA OGROMNA.
RANJENICI U HILJADMA.
POLITIČKA UBISTVA.
KORDONI POLICIJE.
PLATA 2-3 MARKE....

Само за тебе Кизо Smile

Нажалост, нажалост....НИЈЕ "збрисао аутономије" иако је, руку на срце, то својски ПОКУШАО, јер:

1.
Пројекат "Србија ће бити цела а не из три дела" је прс'о заједно са "јогурт револуцијом", и то не толико заслугом насртаја Гњилежног Запада него пре свега ЗАСЛУГОМ ИЗДАЈНИЧКОГ ЉУДСКОГ МАТЕРИЈАЛА СЕВЕРНО ОД САВЕ И ДУНАВА КОЈИ 100 ГОДИНА ГОРКО ПИЖДРИ ПРВО ЗА ЈОСИПОМ ФРАЊОМ ПА ЗА ЈОСИПОМ БРОЗОМ СВЕ ПЕВАЈУЋИ ВОЈВОЂАНЕРСКУ ХИМНУ ЧРЕВОУГОДИЈА "АЛ'СЕ НЕКАД ДОБРО ЈЕЛО"....(па ујутру испи*шавало)!

2.
Аустро-угарске границе на Сави и Дунаву су чвршће но икад па НОВА ДУНАВСКА БАНОВИНА, у коју би ушли и Смедерево, Пожаревац и Крагујевац није остварена.

3.
Пројекат Велики Београд-ГРАД СВЕТОГ САВВЕ, то јест ЛИНЕАРНИ ГРАД који би повезивао садашњи Београд и Нови Сад у ЈЕДНУ УРБАНУ, ЕКОНОМСКУ и СТРАТЕШКУ ЦЕЛИНУ, није зацртан чак ни на папиру!

Дакле само кад би се ова три пројекта остварила могло би да се каже да је кумче недоношче Јосипа Броза, Autonomna Pokrajina Vojvodina, "збрисано" и бачено на ђубриште историје где и припада, и где ћемо то чудовиште МИ бачити кад дођемо навлас', а то долази нек'не бере Киза бригу ама његов ментор, Вођа и Учитељ Крмнад Чварак (из партизанске породице) би требало добрано да се забрине и да на време спакује кофере!

Љутко

Mi to ođe ne vidimo da će se ostvariti, jer bi imalo nesagledive posledice za drzavu, regio i Evropu.

Pravljenje i spajanje komunističko satanističkog Beograda, sa evropskim gradom kultutre i glavnim gradom Autnomne pokrajine neće se dogoditi.

Inače mi ne brinemo brigu nas ođe braća Rumuni i ostale članice NATO pakta štite od svakog vida agresije i pokušavanje promene teritorijalnog suveriniteta i integriteta Srbije.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-09-2018, 07:05 PM)Mekenzi Пише:  Inače mi ne brinemo brigu nas ođe braća Rumuni i ostale članice NATO pakta štite od svakog vida agresije i pokušavanje promene teritorijalnog suveriniteta i integriteta Srbije.

Стара србска мудрост вели, па каже:

ТЕШКО ОНОМ КОГА НАТО 'РАНИ И РУМУЊЕШЋЕ БРАНИ!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним