RE: ***SREĆNA NOVA GODINA*** -
Шумадинац - 31-12-2020
(31-12-2020, 01:20 PM)Mekenzi Пише: (31-12-2020, 10:34 AM)Шумадинац Пише: Сви се датумски управљамо по грегоријанском рачунању времена, па и овај форум. Нити је то просто католички нити усташки календар као што тртомуда Љотићевац и антисемита из Канаде, већ светски календар који поштује цео свет.

Него, која се ракија туче вечерас.

Добру, стару ракију која не жеже попут оне брље љотоваче
Mekenzi - 31-12-2020
(31-12-2020, 01:35 PM)Шумадинац Пише: (31-12-2020, 01:20 PM)Mekenzi Пише: (31-12-2020, 10:34 AM)Шумадинац Пише: Сви се датумски управљамо по грегоријанском рачунању времена, па и овај форум. Нити је то просто католички нити усташки календар као што тртомуда Љотићевац и антисемита из Канаде, већ светски календар који поштује цео свет.

Него, која се ракија туче вечерас.

Добру, стару ракију која не жеже попут оне брље љотоваче 
To, то, тај рад. Шумадија ја је увек добра била по шљиви...
Имамо ми ође војвођенерску лозу жеже боље од канадског вискија и руских брља попут водке

ојсааа

ПРОСВЕТАР - 31-12-2020
.
Хмммм....чекају СФР Шугословенског "новака" а овамо четници-почетници!
Чули смо посебно за
Шумадрипца да се укок'о за време Поста па не зна ди је, па ка'е:
Шумадрипац(прилази пандуру на улици):
-Б'атееее....брља...ја не знам ди сам....хик....брља...
ПАНДУР (строго):
-Ма знаш ли ти ко сам ја?
Шумадрипац (весело):
-Б'атеее....ја не знам ди сам-ти не знаш ко си....лудило б'атееее.....хик....бурп....
Ојсааааа!
EX ORIENTE LUX!
Mekenzi - 31-12-2020
Цар Путин честитао "Шугословенског новака" Русима
https://www.blic.rs/vesti/svet/teska-godina-je-iza-nas-putin-cestitao-novu-godinu-rusima/z4bpyds
Ојсаа

Mekenzi - 31-12-2020
Aјмо једну веселу до Торонта и околине...

ПРОСВЕТАР - 31-12-2020
.
Опет си побрк'о календар јер си под гасом од сабајле!
Ова песма се унас Срба у изгнанству пева искључиво за Србску Нову а теби нек је срећна та суботарска, папско-усташка и партизанска Нова година!
Видимо да си јошт мамуран па брљаш...јеси дочек'о можда у штабу
Крмнада Чварка (из партизанске породице)?
Како је било?
Не сумљамо да је
Крмнад приредио мезе од шваргли, кавурме, крвавица, сремских кобасица, џигерњача, сланинице, свињског врата....
Јел'било и специјалитета од домаћих животиња које је његов малолетни син лично закл'о?
Шта'ш....Тагата је србска поголема!
EX ORIENTE LUX!
Mekenzi - 31-12-2020
Joш није...са'ће.....ће ти честитамо у поноћ ја и Шуми...не брини ништа....
Шумадинац - 31-12-2020
ДАКЛЕМ, СВИМА КОЈИ ВЕЧЕРАС НОВУ ГОДИНУ НЕ СЛАВИТЕ ДА ЈЕ У МИРУ ПРЕСКОЧИТЕ И У ЗДРАВЉУ БОЖИЋ ДОЧЕКАТЕ ! ! !
Mekenzi - 31-12-2020
(31-12-2020, 09:51 PM)Шумадинац Пише: ДАКЛЕМ, СВИМА КОЈИ ВЕЧЕРАС НОВУ ГОДИНУ НЕ СЛАВИТЕ ДА ЈЕ У МИРУ ПРЕСКОЧИТЕ И У ЗДРАВЉУ БОЖИЋ ДОЧЕКАТЕ ! ! ! 
Придружујемо се честиткама
Ми славимо ону нову годину коју слави цар Путин..
Веселоооо
ПРОСВЕТАР - 01-01-2021
(31-12-2020, 10:07 PM)Mekenzi Пише: Ми славимо ону нову годину коју слави цар Путин..
Веселоооо
Наравно пошто ништа не знаш о Гњилежном Западу а први си
УГУЗЉУБИВОЈЕ истог, не знаш ништа ни о Русији, то јест да Цар Путин ништа не "слави" но и он, као и сви Руси, 31. децембра најпре напишу на папиру жељу да се једног дана попут Срба, ослободе папске и шокачке "нове", дјед-Мороза, јелке и осталог, па потом запале тај папирић у поноћ, и то док гори, бацају у шампањац, и све то заједно пију наискап, певајући и плачући "пеј до дна"!
Међутим!
Није било Руса, Грка или иних Православних, који наше долготерпљеније и тиховање за време Рождественог Поста и наше Славе за Србску Нову видјевши, а да нијесу пожелели да буду Срби, тако да им ми од срца желимо да се једног дана овог гадног западног обичаја во Имја Бога курталишу!
EX ORIENTE LUX!
смедерево - 01-01-2021
ПРОСВЕТАР - 02-01-2021
(31-12-2020, 10:34 AM)Шумадрипац Пише: Љотићевац и антисемита из Канаде...бла, бла, трућ...
Као да нема краја игри: ко критикује Џорџа Сороша – дирнуо је у светско Јеврејство постао антисемитис' и Холокауст-динајер.
Ово је на својој кожи последњих дана осетио мађарски званичник Силард Деметер, повереник Виктора Орбана за културу и шеф Књижевног музеја „Петефи“ у Будимпешти јер је на провладином порталу Ориго написао:
Цитат:Европа је гасна комора Џорџа Сороша.
Отровни гас тече из капсуле мултикултуралног отвореног друштва, који је смртоносан за европски начин живота!
Деметер је у истом тексту упоредио Сороша са Адолфом Хитлером, написавши:
Цитат:Сорош је либерални фирер, а његова либерално-аријевска војска обожава га више него Хитлера његова!
На Орбановог повереника окомила се и мађарска Федерација јеврејских заједница, која је чланак назвала „неукусним и неопростивим“ а да није ни покушала да објасни какве везе има (било чије) оспоравање Сороша и онога што он чини са антисемитизмом и Холокаустом.
Наравно, речена Федерација се није изјаснила да ли је сагласна са Сорошевим ставовима и активностима које су предмет критике не само у Орбановој Мађарској но је и честити Руди Ђулијани у Чемерици одма'прозван као атисемитис' чим је дирнуо у Сороша као и наша маленкост у Др. Кона (Коена, Куна)!
Паметном доста!
EX ORIENTE LUX!
Шумадинац - 04-01-2021
https://i.postimg.cc/vTFm74pp/IMG-9c1fce5c167ba04ec7daeef9ea4c36d9-V.jpg
Mekenzi - 31-12-2021
Свим члановима форума желим успешну и берићетну нову предстојећу 2022 -гу ходину.
ЖИВЕЛИ!