Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

***SREĆNA NOVA GODINA***

(31-12-2020, 01:20 PM)Mekenzi Пише:  
(31-12-2020, 10:34 AM)Шумадинац Пише:  Сви се датумски управљамо по грегоријанском рачунању времена, па и овај форум. Нити је то просто католички нити усташки календар као што тртомуда Љотићевац и антисемита из Канаде, већ светски календар који поштује цео свет.

Ваистину!

Него, која се ракија туче вечерас.

РакијаХармоникаХармоникаРакија

Добру, стару ракију која не жеже попут оне брље љотоваче Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(31-12-2020, 01:35 PM)Шумадинац Пише:  
(31-12-2020, 01:20 PM)Mekenzi Пише:  
(31-12-2020, 10:34 AM)Шумадинац Пише:  Сви се датумски управљамо по грегоријанском рачунању времена, па и овај форум. Нити је то просто католички нити усташки календар као што тртомуда Љотићевац и антисемита из Канаде, већ светски календар који поштује цео свет.

Ваистину!

Него, која се ракија туче вечерас.

РакијаХармоникаХармоникаРакија

Добру, стару ракију која не жеже попут оне брље љотоваче Јок

To, то, тај рад. Шумадија ја је увек добра била по шљиви...

Имамо ми ође војвођенерску лозу жеже боље од канадског вискија и руских брља попут водке Ракија

Јок
ојсааа ХармоникаХармоника

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
Хмммм....чекају СФР Шугословенског "новака" а овамо четници-почетници!

Чули смо посебно за Шумадрипца да се укок'о за време Поста па не зна ди је, па ка'е:

Шумадрипац(прилази пандуру на улици):

-Б'атееее....брља...ја не знам ди сам....хик....брља...

ПАНДУР (строго):

-Ма знаш ли ти ко сам ја?

Шумадрипац (весело):

-Б'атеее....ја не знам ди сам-ти не знаш ко си....лудило б'атееее.....хик....бурп....

Ојсааааа!

Хармоника

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цар Путин честитао "Шугословенског новака" Русима

https://www.blic.rs/vesti/svet/teska-god...ma/z4bpyds

ОјсааРакијаХармоникаХармоника

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Aјмо једну веселу до Торонта и околине...

ХармоникаХармоника

ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
Опет си побрк'о календар јер си под гасом од сабајле!

Ова песма се унас Срба у изгнанству пева искључиво за Србску Нову а теби нек је срећна та суботарска, папско-усташка и партизанска Нова година!

Видимо да си јошт мамуран па брљаш...јеси дочек'о можда у штабу Крмнада Чварка (из партизанске породице)?

Како је било?

Не сумљамо да је Крмнад приредио мезе од шваргли, кавурме, крвавица, сремских кобасица, џигерњача, сланинице, свињског врата....

Јел'било и специјалитета од домаћих животиња које је његов малолетни син лично закл'о?

Шта'ш....Тагата је србска поголема!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Joш није...са'ће.....ће ти честитамо у поноћ ја и Шуми...не брини ништа....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

ДАКЛЕМ, СВИМА КОЈИ ВЕЧЕРАС НОВУ ГОДИНУ НЕ СЛАВИТЕ ДА ЈЕ У МИРУ ПРЕСКОЧИТЕ И У ЗДРАВЉУ БОЖИЋ ДОЧЕКАТЕ ! ! ! Ракија

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(31-12-2020, 09:51 PM)Шумадинац Пише:  ДАКЛЕМ, СВИМА КОЈИ ВЕЧЕРАС НОВУ ГОДИНУ НЕ СЛАВИТЕ ДА ЈЕ У МИРУ ПРЕСКОЧИТЕ И У ЗДРАВЉУ БОЖИЋ ДОЧЕКАТЕ ! ! ! Ракија

Придружујемо се честиткамаЈок

Ми славимо ону нову годину коју слави цар Путин..

ВеселооооРакија

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(31-12-2020, 10:07 PM)Mekenzi Пише:  Ми славимо ону нову годину коју слави цар Путин..

ВеселооооРакија

Наравно пошто ништа не знаш о Гњилежном Западу а први си УГУЗЉУБИВОЈЕ истог, не знаш ништа ни о Русији, то јест да Цар Путин ништа не "слави" но и он, као и сви Руси, 31. децембра најпре напишу на папиру жељу да се једног дана попут Срба, ослободе папске и шокачке "нове", дјед-Мороза, јелке и осталог, па потом запале тај папирић у поноћ, и то док гори, бацају у шампањац, и све то заједно пију наискап, певајући и плачући "пеј до дна"!

Међутим!

Није било Руса, Грка или иних Православних, који наше долготерпљеније и тиховање за време Рождественог Поста и наше Славе за Србску Нову видјевши, а да нијесу пожелели да буду Срби, тако да им ми од срца желимо да се једног дана овог гадног западног обичаја во Имја Бога курталишу!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: IMG-7fa4da3cc21a89971710547e3605c48e-V.jpg]

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(31-12-2020, 10:34 AM)Шумадрипац Пише:  Љотићевац и антисемита из Канаде...бла, бла, трућ...

Као да нема краја игри: ко критикује Џорџа Сороша – дирнуо је у светско Јеврејство постао антисемитис' и Холокауст-динајер.

Ово је на својој кожи последњих дана осетио мађарски званичник Силард Деметер, повереник Виктора Орбана за културу и шеф Књижевног музеја „Петефи“ у Будимпешти јер је на провладином порталу Ориго написао:

Цитат:Европа је гасна комора Џорџа Сороша.

Отровни гас тече из капсуле мултикултуралног отвореног друштва, који је смртоносан за европски начин живота!

Деметер је у истом тексту упоредио Сороша са Адолфом Хитлером, написавши:

Цитат:Сорош је либерални фирер, а његова либерално-аријевска војска обожава га више него Хитлера његова!

На Орбановог повереника окомила се и мађарска Федерација јеврејских заједница, која је чланак назвала „неукусним и неопростивим“ а да није ни покушала да објасни какве везе има (било чије) оспоравање Сороша и онога што он чини са антисемитизмом и Холокаустом.

Наравно, речена Федерација се није изјаснила да ли је сагласна са Сорошевим ставовима и активностима које су предмет критике не само у Орбановој Мађарској но је и честити Руди Ђулијани у Чемерици одма'прозван као атисемитис' чим је дирнуо у Сороша као и наша маленкост у Др. Кона (Коена, Куна)!

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: IMG-9c1fce5c167ba04ec7daeef9ea4c36d9-V.jpg]
https://i.postimg.cc/vTFm74pp/IMG-9c1fce...36d9-V.jpg

Д М
Одговори

Свим члановима форума желим успешну и берићетну нову предстојећу 2022 -гу ходину.

ЖИВЕЛИ!
Хармоника Хармоника

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним