Поруке: 14,454
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,146
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
.
Хмммм....чекају СФР Шугословенског "новака" а овамо четници-почетници!
Чули смо посебно за
Шумадрипца да се укок'о за време Поста па не зна ди је, па ка'е:
Шумадрипац(прилази пандуру на улици):
-Б'атееее....брља...ја не знам ди сам....хик....брља...
ПАНДУР (строго):
-Ма знаш ли ти ко сам ја?
Шумадрипац (весело):
-Б'атеее....ја не знам ди сам-ти не знаш ко си....лудило б'атееее.....хик....бурп....
Ојсааааа!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
373
Цар Путин честитао "Шугословенског новака" Русима
https://www.blic.rs/vesti/svet/teska-god...ma/z4bpyds
Ојсаа

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Aјмо једну веселу до Торонта и околине...

ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
.
Опет си побрк'о календар јер си под гасом од сабајле!
Ова песма се унас Срба у изгнанству пева искључиво за Србску Нову а теби нек је срећна та суботарска, папско-усташка и партизанска Нова година!
Видимо да си јошт мамуран па брљаш...јеси дочек'о можда у штабу Крмнада Чварка (из партизанске породице)?
Како је било?
Не сумљамо да је Крмнад приредио мезе од шваргли, кавурме, крвавица, сремских кобасица, џигерњача, сланинице, свињског врата....
Јел'било и специјалитета од домаћих животиња које је његов малолетни син лично закл'о?
Шта'ш....Тагата је србска поголема!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
373
Joш није...са'ће.....ће ти честитамо у поноћ ја и Шуми...не брини ништа....
ПРОСВЕТАР.
Углед:
877
ДАКЛЕМ, СВИМА КОЈИ ВЕЧЕРАС НОВУ ГОДИНУ НЕ СЛАВИТЕ ДА ЈЕ У МИРУ ПРЕСКОЧИТЕ И У ЗДРАВЉУ БОЖИЋ ДОЧЕКАТЕ ! ! !
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
(31-12-2020, 09:51 PM)Шумадинац Пише: ДАКЛЕМ, СВИМА КОЈИ ВЕЧЕРАС НОВУ ГОДИНУ НЕ СЛАВИТЕ ДА ЈЕ У МИРУ ПРЕСКОЧИТЕ И У ЗДРАВЉУ БОЖИЋ ДОЧЕКАТЕ ! ! ! 
Придружујемо се честиткама
Ми славимо ону нову годину коју слави цар Путин..
Веселоооо
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 31-12-2020, 10:13 PM од
Mekenzi.)
Углед:
167
(31-12-2020, 10:07 PM)Mekenzi Пише: Ми славимо ону нову годину коју слави цар Путин..
Веселоооо
Наравно пошто ништа не знаш о Гњилежном Западу а први си
УГУЗЉУБИВОЈЕ истог, не знаш ништа ни о Русији, то јест да Цар Путин ништа не "слави" но и он, као и сви Руси, 31. децембра најпре напишу на папиру жељу да се једног дана попут Срба, ослободе папске и шокачке "нове", дјед-Мороза, јелке и осталог, па потом запале тај папирић у поноћ, и то док гори, бацају у шампањац, и све то заједно пију наискап, певајући и плачући "пеј до дна"!
Међутим!
Није било Руса, Грка или иних Православних, који наше долготерпљеније и тиховање за време Рождественог Поста и наше Славе за Србску Нову видјевши, а да нијесу пожелели да буду Срби, тако да им ми од срца желимо да се једног дана овог гадног западног обичаја во Имја Бога курталишу!
EX ORIENTE LUX!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
167
(31-12-2020, 10:34 AM)Шумадрипац Пише: Љотићевац и антисемита из Канаде...бла, бла, трућ...
Као да нема краја игри: ко критикује Џорџа Сороша – дирнуо је у светско Јеврејство постао антисемитис' и Холокауст-динајер.
Ово је на својој кожи последњих дана осетио мађарски званичник Силард Деметер, повереник Виктора Орбана за културу и шеф Књижевног музеја „Петефи“ у Будимпешти јер је на провладином порталу Ориго написао:
Цитат:Европа је гасна комора Џорџа Сороша.
Отровни гас тече из капсуле мултикултуралног отвореног друштва, који је смртоносан за европски начин живота!
Деметер је у истом тексту упоредио Сороша са Адолфом Хитлером, написавши:
Цитат:Сорош је либерални фирер, а његова либерално-аријевска војска обожава га више него Хитлера његова!
На Орбановог повереника окомила се и мађарска Федерација јеврејских заједница, која је чланак назвала „неукусним и неопростивим“ а да није ни покушала да објасни какве везе има (било чије) оспоравање Сороша и онога што он чини са антисемитизмом и Холокаустом.
Наравно, речена Федерација се није изјаснила да ли је сагласна са Сорошевим ставовима и активностима које су предмет критике не само у Орбановој Мађарској но је и честити Руди Ђулијани у Чемерици одма'прозван као атисемитис' чим је дирнуо у Сороша као и наша маленкост у Др. Кона (Коена, Куна)!
Паметном доста!
EX ORIENTE LUX!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
877
Д М
Углед:
373
Свим члановима форума желим успешну и берићетну нову предстојећу 2022 -гу ходину.
ЖИВЕЛИ!
ПРОСВЕТАР.