Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

***SREĆNA NOVA GODINA***

Srećna nobćva godina forumaši pogleda. Želim Vam uspešnu, radosnu i srećnu 2018-u godinu..

ŽiveliiХармоникаХармоникаХармоника
Ракија

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Дооообро ал'твој сат показује погрешно време!

Ту "нову годину" римских папа, наследника тровача и курвара Борџија и Медичија, славили су само у време Јосипа Амброза кад је лично пегави, у мидере утегнути и свеже колмовани па у риђе офарбани Амброз, пред пониженим и поробљеним Србима славио шокачку Нову Годину под гасом, са шиљатом картонском капицом и конфетима и одокоглаве насмејаном Џованком, А СВЕ У ВРЕМЕ СРБСКОГ РОЖДЕСТВЕНОГ ПОСТА КАД СУ ПРЕОСТАЛИ СРБИ ТИХОВАЛИ У КЛИЈЕТИ СВОЈОЈ ПРИПРЕМАЈУЋИ СЕ ЗА СВЕТЛИ ПРАЗНИК РОЖДЕСТВА ГОСПОДЊЕГ!

Из наведених разлога твоју честитку не прихватамо и са гњушањем одбацујемо!

Уместо новогодишње честитке:

Сере нам се од пристојне Србије!

табаџија

http://srbin.info/2016/12/31/umesto-novo...ne-srbije/

У Хагу су се робијаши организовали да славе ову званичну Нову годину, Срби су се посебно организовали за прославу Нове године и Божића, Хрвати за католички Божић, а муслимани за Бајрам. Ту би се онда почастили сви… – започиње своју причу лидер СРС-а, Војислав Шешељ.

NAKON ('БО ГА ОН) што се вратио у Србију, Шешељ је остао доследан игњорисању административне Нове године.

– Ако буде неки интересантан програм на телевизији, гледаћу, али ћу у кревету сигурно бити око 23 часа – признаје и додаје да ће славити Православну Нову годину.

Испричај данас Србине ђеци,
коју су Нову славили Преци!

И за аманет што од њих оста,
да се не слави у време Поста!

Од кад постоји Србског бића,
Нова се слави ПОСЛЕ Божића!

Докле ћемо да живимо као Народ оболео од ШИЗОФРЕНИЈЕ-УДВОЈЕНОСТИ ЛИЧНОСТИ на нивоу нације?!

Докле?!

ДОКЛЕ:

ДВА УРАНКА !!!

ДВЕ НОВЕ ГОДИНЕ !!!

ДВА ПИСМА !!!

ДВА КАЛЕНДАРА !!!

ДВЕ ИСТОРИЈЕ !!!

ДВА „АНТИФАШИСТИЧКА ПОКРЕТА” !!!

ДВА ЛИЦА !!!

ДВЕ ИСТИНЕ !!!

Седење на:

ДВЕ СТОЛИЦЕ !!!

ДОКЛЕ БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ ?!!!

Ми немамо ништа против да потомци Срба атеиста који још тугују за Јожом Амброзом и његовим временом, празнују своју комуњарску и усташко-кримокатоличку нову годину,

АЛИ НЕК'НАМИ СРБИМА НЕ КРАДУ И НЕ ФАЛСИФИКУЈУ

К А Л Е Н Д А Р

СВАКОМ СВОЈЕ, БИВШИМ СРБИМА ЊИХОВО А НАМИ НАШЕ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ceo svet slavi 31.12 novu godinu i Moskva i car Putin i Atina, svi redom...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(31-12-2017, 05:36 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Дооообро ал'твој сат показује погрешно време!

Ту "нову годину" римских папа, наследника тровача и курвара Борџија и Медичија, славили су само у време Јосипа Амброза кад је лично пегави, у мидере утегнути и свеже колмовани па у риђе офарбани Амброз, пред пониженим и поробљеним Србима славио шокачку Нову Годину под гасом, са шиљатом картонском капицом и конфетима и одокоглаве насмејаном Џованком, А СВЕ У ВРЕМЕ СРБСКОГ РОЖДЕСТВЕНОГ ПОСТА КАД СУ ПРЕОСТАЛИ СРБИ ТИХОВАЛИ У КЛИЈЕТИ СВОЈОЈ ПРИПРЕМАЈУЋИ СЕ ЗА СВЕТЛИ ПРАЗНИК РОЖДЕСТВА ГОСПОДЊЕГ!

Из наведених разлога твоју честитку не прихватамо и са гњушањем одбацујемо!

Уместо новогодишње честитке:

Сере нам се од пристојне Србије!

табаџија

http://srbin.info/2016/12/31/umesto-novo...ne-srbije/

У Хагу су се робијаши организовали да славе ову званичну Нову годину, Срби су се посебно организовали за прославу Нове године и Божића, Хрвати за католички Божић, а муслимани за Бајрам. Ту би се онда почастили сви… – започиње своју причу лидер СРС-а, Војислав Шешељ.

NAKON ('БО ГА ОН) што се вратио у Србију, Шешељ је остао доследан игњорисању административне Нове године.

– Ако буде неки интересантан програм на телевизији, гледаћу, али ћу у кревету сигурно бити око 23 часа – признаје и додаје да ће славити Православну Нову годину.

Испричај данас Србине ђеци,
коју су Нову славили Преци!

И за аманет што од њих оста,
да се не слави у време Поста!

Од кад постоји Србског бића,
Нова се слави ПОСЛЕ Божића!

Докле ћемо да живимо као Народ оболео од ШИЗОФРЕНИЈЕ-УДВОЈЕНОСТИ ЛИЧНОСТИ на нивоу нације?!

Докле?!

ДОКЛЕ:

ДВА УРАНКА !!!

ДВЕ НОВЕ ГОДИНЕ !!!

ДВА ПИСМА !!!

ДВА КАЛЕНДАРА !!!

ДВЕ ИСТОРИЈЕ !!!

ДВА „АНТИФАШИСТИЧКА ПОКРЕТА” !!!

ДВА ЛИЦА !!!

ДВЕ ИСТИНЕ !!!

Седење на:

ДВЕ СТОЛИЦЕ !!!

ДОКЛЕ БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ ?!!!

Ми немамо ништа против да потомци Срба атеиста који још тугују за Јожом Амброзом и његовим временом, празнују своју комуњарску и усташко-кримокатоличку нову годину,

АЛИ НЕК'НАМИ СРБИМА НЕ КРАДУ И НЕ ФАЛСИФИКУЈУ

К А Л Е Н Д А Р

СВАКОМ СВОЈЕ, БИВШИМ СРБИМА ЊИХОВО А НАМИ НАШЕ!

[Слика: IMG_6333.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ммммда....Онкл Ади је славио и честитарио Нову Годину ПРЕ Божића, а по

В А Ш Е М

календару!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: IMG_6334.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Хмммм....цело друштво чека "новака" а овамо сви као четници-почетници!

Чули смо посебно за Шумадинца да се укок'о (у оба примерка) па не зна ди је, па ка'е:

ШУМАДИНАЦ (прилази пандуру на улици):

-Б'атееее....брља...ја не знам ди сам....хик....брља...

ПАНДУР (строго):

-Ма знаш ли ти ко сам ја?

ШУМАДИНАЦ (весело):

-Б'атеее....ја не знам ди сам-ти не знаш ко си....лудило б'атееее.....хик....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(31-12-2017, 04:56 PM)Mekenzi Пише:  Srećna nobćva godina forumaši pogleda. Želim Vam uspešnu, radosnu i srećnu 2018-u godinu..

ŽiveliiХармоникаХармоникаХармоника
Ракија

[Слика: IMG_6335.jpg]

Д М
Одговори

Просветар Стефановић Караџић никако не може да живи по оној "Живи и пусти друге да живе". Неко ко је мало боље запамтио комунисте каже да су они овако као он проверавали ко шта слави. Док нам са друге стране његови сународници доносе лепе фотографије дочека нове године широм света. http://torontosun.com/gallery/ringing-in...19ce3a168f
Одговори

Помодарство је узело маха још давно. Е, онда је дошла Кока кола са својим деда мразом и свим девијацијама које су поникле у обезбоженом лутеранском друштву - веберштини.
У Србији је веома стидљиво почело са обележавањем грегоријанске Нове године. Јер, у јеку Божићног поста сваки Србин се припремао за причест... А зна се, Светом путиру можеш приступити само чиста срца. Дакле, У време Божићног поста нема оргијања и крканлука већ пост и Молитва.

Знам, многи ће рећи како је то застарело, ретроградно, цео свет иде напред...
Тачно је једино да цео свет иде напред, али где? У властиту пропаст.
Погледајмо реално тај свет.
Пореодице нема.
Мушкарци све више личе на неутруме.
Жене, ако их уопште тако можемо назвати, постале су крвожедне лујке које не маре за породом.
То што бауља трговима и наводно се весели нити је свесно шта чека нити кога чека. једноставно, то су несрећне јединке које немају никога да поделе радост или тугу.

Отприлике, то је Нова година савременог друштва и по мени, све више личи на бауљање светиње која уз помпу (дрогу) чека долазак антихриста.

Но, да не буде како нећу одговорити на честитке свим форумашима који славе тај дан, ево ћу рећи: Нека вам је срећно то што славите.
Одговори

Најконтроверзнија тема у историји форума Баја

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Генерално опада заинтересованост за слављење и ове нове године као и српске. Није народу до песме и весеља. Овде у Крагујевцу никада слабија организација,Николићи девастирали град на свим пољима.До скоро је у граду за нову годину,српску нову годину и дан града било и рок група и ових неких тзв. поп извођача па ко воли нека изволи.Некада и на две или три локације у исто време.

А телевизијски програм најгори крш икад. За целу ноћ само Немањићи и Државни Посао. Све завршено до 22 часа. Кез
Одговори

[Слика: IMG_6336.jpg]

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним