01-01-2018, 03:12 PM
(01-01-2018, 02:33 PM)ЈВуО-КГ Пише: Генерално опада заинтересованост за слављење и ове нове године као и српске. Није народу до песме и весеља. Овде у Крагујевцу никада слабија организација,Николићи девастирали град на свим пољима.До скоро је у граду за нову годину,српску нову годину и дан града било и рок група и ових неких тзв. поп извођача па ко воли нека изволи.Некада и на две или три локације у исто време.Ми ћемо неминовно доживети поделу на православне и проатеистичке Србе. И хтели ми то или не , једног дана , када се околности буду наместиле, те две групе доћи ће у сукоб. Знам да је рано за овакву прогнозу, и да ће многи рећи да је ово лупетање, али тако су се комотно осећали и исламизирани Срби највише на територији Босне. Па , шта би на крају? Само овде неће бити поделе, него рат до истребљења. Количина мржње која се гаји у атеизираним Србима према православљу је већ показала своју геноцидну ноту, а та мржња временом расте . Нама то данас не изгледа тако због владајућег културног концепта- нек цвета хиљаду цветова. Чим великим силама, које данас на силу одржавају овај културни контекст, буде одговарало другачије разрешење српског националног питања, доћи ће до сукоба. Тај сукоб ће личити на Бартоломејску ноћ, на верске ратове у Француској у другој половини 16 века.
А телевизијски програм најгори крш икад. За целу ноћ само Немањићи и Државни Посао. Све завршено до 22 часа.
Мало је црно предвиђање, али то ће нам се догодити.