Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК

"Не може он слагати, колико му они могу вејровати.''
Међутим, велики преокрет код Продветара. Признаје да је он лажов. Колико сам га успио схватити и то каква лажовичина.
Одговори
Exclamation 

Додиков министар ифтари у Сарајеву у доба ванредног стања
https://www.rtvbn.com/3983242/kosarcu-i-...rona-virus
Одговори

.
Тја...иста прича као и за Шешеља а очекујемо најновије да је Додик ћосав и да има мало споловило!

Шта'ш...тагата је србска поголема!

Међутим!

Кад МИ дођемо навлас'понајпре ће да уведемо Закон за ишћеривање ОЛАЈАВАЧКОГ, ЖЕНСКОГ (јууу комшика јесте чули...) и ГРЧКО-ЦИГАЊСКОГ, СВАЂАЛАЧКОГ гена у Срба и то...МОТКОМ....оно 40 преко кладе!

БАТИНА ЈЕ ИЗ РАЈА ИЗАШЛА!

Слава Богу па ми даровасмо шта имађасмо а да лијева није знала шта се десном даје а да нијесмо ни долазили у шуго-латиничарски NOVOSRB дроб би ни се преврнуо!

Да је смо само нос промолиили у NOVOSRBU са онијем свака би шуша, ала и врана, одма'гракнула:

УКР'О ПАРЕ, ПРАЊЕ ПАРА, КАНАДСКИ ТАЈКУН....и тако то, по већ познатом рецепту женског олајавачког гена у некад поносном и војничком Србском Роду!

Ка'е "Воја је једини Шешељ међу Србима, Миле је једини Додик међу Србима, Емир је једини Кустурица међу Србима,..."

То није ништа до трућање и олајавање безвезе (40 преко кладе кад МИ дођемо навлас')....О Шешељима је речено много и има их, Слава Богу, у Попову пољу па би мог'о сваки олајавач попут Шумадрипца, да их обиђе и приупита дал'су Срби.

У осмогодишњој имађасмо другара Милана Додика са којим смо се почесто и тукли. Ту бејаху и многи са чудним именима за нас Србе из ерског краја, Милан Торбица, Бошко Заклан, Стево Ерор...све другари, поздрав ако су још живахни, и...сви Срби!

За Кустурицу не знамо али знамо да је старином од Павловића, старијех кућића од Србског Племства!

ДА ВАСПОСТАВИМО ДИЧНО СРБСКО ВОЈНИЧКО ПЛЕМСТВО И СТАРЕШИНСТВО, ТО ЈЕ СРБСКА ДУЖНОСТ НАЈСВЕТИЈА, ГЛАВА ГЛАВИ, ПЛЕЋЕ ПОГЛАВИЦИ А ФУКАРА МОЖЕ И РЕБАРА....јербо воли да се ОГОВАРА!

Паметнопм доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(05-05-2020, 12:04 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кад МИ дођемо навлас'понајпре

Док је год четника у Србаља србонацисти никада неће доћ' навлас'! Даклем, само да се има то у виду.

А тренутно српски народ стење под јармом три комунистичка диктатора у Србији, Српској и Црној Гори.

Ми рекосмо, по Канади викасмо, ама Љоткета спасимо!
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-05-2020, 12:34 AM)Шумадинац Пише:  Док је год четника у Србаља србонацисти никада неће доћ' навлас'! Даклем, само да се има то у виду.

Ја....не зна се који су већи јунаци JNA-четници или НАТО-четници! Препадо'се начисто!

Иначе кад већ толико хвалиш JNA, коју је Амброзије увео у НАТО (то се некако заборавља), како оно беше она песмица из 90-их:

Jeb*lo mater obrnu se stvari,
Ostavi nas naš Drug Tito, Stari!

Zbijajmo se saden drug do druga
Dodje vrijeme da se brani Juga!

Brigada se naša opet stvara
U srijed srede oni „Šest Kaplara”!

Da osvjetla svoje svijetlo lice
Svaki borac Mjesne zajednice!

Uvrk čavla Druga Tite slika,
To je naša jasna politika!

I njegova groba Kuće Cvijeća
Dje je nama za pal'ti svijeća!

Slobo nas je u Srbe upis'o,
Pa mi dodje posle druga mis'o,

Uzet slave i svijeca srpskoga
Da počmemo vjerovat uboga!

Bog nam dade našog Slobodana
Na mitingu u Gazimestana,

Pa gurnemo mi četnike prve
Da se oni sa krvatom krve,

Sa ustašom i mudžaedinom
A JNA iza poledjinom!

U Srbj'anca da imena nema
Sve u korist nas Jugaslavena!

Хармоника

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.

Милорад Додик је истакао да је неприхватљиво да Црна Гора користи државну силу и злоупотребљава правосудни систем да би се обрачунала са свештенством Србске Православне Цркве, изјавио је он новинарима, коментаришући хапшење Његовог Преосвештенства Епископа будимљанско-никшићком Јоаникија и седморице свештеника Србске Православне Цркв у Црној Гори, па каже:

Цитат:Ово је додатни удар на Србску Православну Цркву који доказује да црногорска држава има једини план, а то је да уништи Србску Православну Цркву на простору Црне Горе! Црна Гора морати да се суочи са огромном вољом народа који се и у условима епидемије вируса корона бори за своју Цркву, њене Светиње и имовину.

Црногорска власт није ништа научила из лекције о наметању закона о одузимању црквене имовине у Црној Гори, који би требало да буде укинут.

Они су напросто отишли корак даље, затварајући Владику и седам његових Свештеника. У сваком случају, то је неприхватљиво!

Епидемија вируса корона је само изговор за дрско понашање црногорских власти и њихов обрачун са народом, Србском Православном Црквом и верницима у Црној Гори.

Додик је даље рекао да је данас разговарао са Његовом Светости Патријархом Србским Иринејем, те да му је пренeо да је овакво понашање црногорске власти јединствен случај у Европи, која је такође захваћена епидемијом вируса корона, па се нигде не дешавају хапшења Свештеника!

Дакле док се Додик бори за Србску Православну Цркву колико је то могуће у условима у којима се налази Република Србска....БАЛАВИ ШИФТАРИН У БЕОГРАДУ-МУЧИ!

ДОДИК ЈЕ ЗАБРАНИО МИЛУ ДА КРОЧИ У СРБСКУ А КОД БАЛАВОГ ЈЕ ИСТИ МИЛО РАДО ВИЂЕН ГОСТ!

Толико о стављању знака једнакости између Додика и балавог, као што то практикују "борци из прошлога рата", бива свако ко нам није симпатичан он је КОМУНИСТА (значи негативно) а неко ко нам се чини бистар, паметан и леп, као рецимо овај или онај ДИЛЕЈА, он је КАПИТАЛИСТА (значи позитивно)!

Кукуруку-куууууууу....Србијооооооооооооо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Не знам колико треба да будеш БИЛМЕЗ да не схваташ да су сва три српска неокомунистичка диктатора у тесној спрези, да су у политици 30 година и да су им руке крваве до рамена.
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-05-2020, 07:18 AM)Шумадинац Пише:  .
Не знам колико треба да будеш БИЛМЕЗ да не схваташ да су сва три српска неокомунистичка диктатора у тесној спрези, да су у политици 30 година и да су им руке крваве до рамена.
.

Ђукановић више није Србин.
Одговори

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=383919
Одговори

(14-05-2020, 09:32 PM)Филип Ђукић Пише:  https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=383919

Право је питање.!
Зашто су посланици Додикове групације уопште учествовали у одлучивању, кршећи одлуку НСРС (сопствену)?

Или је та одлука била само још једна представа за шаторску публику.
Одговори

Лако је вама из далека хвалити Дода, кад вам не поставља овакве Министре.
https://www.katera.news/kandidat-za-novo...njoj-skoli
Одговори

Додик признао да прислушкује опозицију: Нема власти која то не ради

http://www.politika.rs/scc/clanak/454528...to-ne-radi
Одговори

.
https://www.faktor.ba/vijest/dodik-na-ko...bilo/89209

Браво мајсторе!
.

Д М
Одговори

.
ДОДО:

Цитат:- Istina je da je ovdje 3.500 partizana branilo zbjeg i da je poginulo 9.500 boraca!

ЗАКЉУЧАК:

Од 3,500 погинуло 9.500!!!
Има ли који ко је претек'о за пемзију и споменицу?

Додо очигледно за*ебава комуно-сатанистичке (х)историчаре а Шумадрипац и тзв. "хрвати" се јопет упецали ко сом на дудубак!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним