Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК
#1

.
Даклем, на Балкану, по српским земљама харају србокомунистички трио Вучић - Додик - Ђукановић.

Судбина Републике Српске зависи од стања људи који живе у њој, као и од њеног неокомунистичког диктатора Милорада Додика.


Па да погледамо дешавања у РС, тј. право лице овог неокомунистичког диктатора....

https://www.danas.rs/svet/analiticari-o-...ravo-lice/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#2

(26-12-2018, 03:24 PM)Шумадинац Пише:  .
Даклем, на Балкану, по српским земљама харају србокомунистички трио Вучић - Додик - Ђукановић.

Судбина Републике Српске зависи од стања људи који живе у њој, као и од њеног неокомунистичког диктатора Милорада Додика.


Па да погледамо дешавања у РС, тј. право лице овог неокомунистичког диктатора....

https://www.danas.rs/svet/analiticari-o-...ravo-lice/

Шта је сад, крив Додик што не дозвољава "дешавање народа" попут 5 октобра у Србији.
Деген који прима новац од страних ментора, који је уједно и отац настрадалог наркомана, тргује са смрћу свога детета.
Зна се ко финансира догађања у РС и коме је стало да се Република Србска уруши.

За наук ево примера: Бели полицајац убије црног тинејџера који је ненаоружан. Дигну се обојени диљем Америке, пале, руше, пљачкају а тек понеки политички захтев се чује. Шта ради власт у "демократској" Америци? Толеришу пар дана а онда... Онда почиње репресија као у доба инквизиције. тако је и по Европи а најсвежији пример је Француска.

Дакле, раздвојимо лик и дело Милорада Додика и дешавања које је актуелно у РС, односно БиХ, где одређени центри моћи на сваки начин покушавају да расточе РС.
Одговори
#3

.
У Бео'раду Дааааав'да и Џенана подржала и координаторка Жена у црном Сташа Зајовић, у Вршцу неки полуписмени војвођанер а у Краљеву тј. Крагујевцу неки једнојајачни близанци НАТО-Четник и НАТО-поп (врте, врте хула-хоп!)

СКУП СОЛИДАРНОСТИ „СРЦЕ ЗА ДАААААВ'ДА“ КОД БЕОГРАДСКОГ ФИЛОСОФСКОГ ФАКУЛТЕТА

Више стотина проблематичног љуцког материјала се окупило се данас испред Философског факултета у Бео'раду на скупу солидарности "Срце за Дааааав'да" поводом хапшења оца и мајке Давида Драгичевића коју је организовала иницијатива "Дааааав'димо Београд".

На платоу испред факултета постављене су свеће у облику срца у чијем центру је стајао плишани медвед, а грађани су раширили велики транспарент на којем је писало "Правда за Даааааав'да и Џенана".

Представник Иницијативе "Дааааав'димо Београд" Добрица Веселиновић изјавио је да је скуп организован као подршка граџанима са простора бивше СФР Шугославије која се, како је рекао, претворила у "мноштво малих окупираних и заробљених држава".

Он је додао да само уједињени граџани и граџанке могу повратити државе, а да је та акција један од корака ка томе и подсетио да су чланови те иницијативе синоћ испред представништва Републике Србске у Бео'раду исписали слоган "Правда за Дааааав'да".

Међу окупљенима су били представници Покрета слободних граџана и Блока 381, а беле лојаве свеће су запалили координаторка Женетина у црном Сташа Зајовић и неки анонимус из Вршца док су два чудна лика заједно запалила једну свећу!

Паметном доста!

(26-12-2018, 03:24 PM)Шумадинац Пише:  .
Даклем, на Балкану, по српским земљама харају србокомунистички трио Вучић - Додик - Ђукановић.

Даклем, некоме коме је мозак испран екуменизмом, печуркама-лударама и теоријом о НАТО-четништву и саааааааааааавезницима на Гњилежном Западу, немогуће је разумети да је чак и математички немогуће да се састави некакав "трио" од личности који се између себе суштински и судбински разликују као што су :

ЈЕЉЦИН, ПУТИН или КЛИНТОН!

То је сваком детету јасно ама овај недоказани ГЛАВОДРЖИТЕЉ и УГУЗЉУБ Гњилежног Запада не престаје да врти ту већ одавно изгребану плочу а са јасним циљем:

РУШЕЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ ПРЕКО РУШЕЊА МИЛОРАДА ДОДИКА!

Шта'ш....

НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП,
ВРТЕ, ВРТЕ, ХУЛА-ХОП!


Кидање


[Слика: latest?cb=20130607023244]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#4

Нажалост,
Шумадинац је 100% у праву уколико су Вучић и Ђукановић онакви како их овдје већина форумаша описује. За Додика ја знам.

На страну случај Драгичевићи и сви који су ту упетљани у умршени.

Нема те ви појима каква овдје влада страховлада.

Чича Јеремија изнанађујеш ме квалификацијама типа "настрадали наркоман".
Значи ли то да се евентуална смрт наркомана не треба истражити и процесуирати?
Значи ли то да оправдавамо међу нама евентуално постојање убице/а наркомана?
Значи ли то да је отворен слободан лов на наркомане, односно на оне, на које само неко сумња да су наркомани?

КОЛИКО ХОЋЕТЕ ДОКАЗА О СТРАХОВЛАДИ КОЈУ НАВОДИ ШУМАДИНАЦ?

www.6yka.com/.../doktor-pocijepao-diplomu-ispred-bolnice-ljek..

https://www.herceg.tv/.../mijanovic-sve-...adu-sa-zak...

http://www.6yka.com/cyr/novosti/video-do...vrati-pare

https://www.youtube.com/watch?v=KmmB0NW_JOI

Треба ли вам још доказа или ће те можда рећи да рушим Републику Српску што сам поставио ове линкове.

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81...ju-diplomu
Одговори
#5

.
Чека', чека'....како то да се нико од дискута ође не упита зашто су дешавања из Бањалуке толико узбудила србске и белосветске медије, Европску унију и професионалне демонстранте из пролупалог Бео'рада који марширају под педерским барјацима?

Тешко да постоји Србин са коефицијентом интелигенције већим од собне температуре попут, (изузимамао ових пар ГЛАВОДРЖИТЕЉА Гњилежног Запада ође на овом подфоруму), коме није јасно да је медијско-пропагандна моћ реченог Запада у NOVOSRBU преовлађујућа, и то како у власти тако и у тзв. "опозицији".

То је чињенична константа чији темељи су пажљиво и систематски полагани годинама уочи Петог октобра, да би после тога западна агентура потпуно премрежила све поре медијског, јавног и институционалног система у NOVOSRBU.

С тим у вези, тешко је отети се утиску да је оно што се догодило 25-ог децембра 2018-е године више него икада до сада показало њен невероватан мобилизациони потенцијал и синхрону усклађеност са налозима западних центара моћи и ритмовима водећих светских глобалистичких медија.

Наиме, вести о „хаосу“ у Бањалуци потпуно су окупирале комплетан медијски простор у NOVOSRBU.

На сајту Б92, који од свог настанка следи идеолошко-политички вектор истоименог радија који је био ударна песница Гњилежног Запада у рушењу титића без покрића, целога дана је свака тема била апсолутно подређена дешавањима из Републике Србске.

Пар минута пре поноћи, седам од десет главних вести на сајту посвећено је истој теми. Ситуација је идентична и на сваком другом прозападном медију у NOVOSRBU, а због њиховог огромног утицаја (сајтови б92.нет и блиц.рс су два од три најпосећенија сајта) ни други извори информисања нису могли да се одупру овој агенда сеттинг медијској тактици, па су се тако дешавањима са Трга Крајине примарно бавили сви, сви, сви....медији у NOVOSRBU .

Осим тога, насловне стране штампаног издања Блица и Данаса за 26-и децембар посвеће су дешавањима у Бањалуци, и то, занимљиво, уз идентичну пратећу фотографију.

Прозападна „Иницијатива не да(ви)мо Београд“ као да се одједном преименовала у "Даааав'димо Београд" па се сјурила испред Представништва Републике Србске у Београду и ишарала га графитима, а за среду је истим поводом најавила и протест.

Можда је и најдаље отишла новинска агенција Бета која је направила целу вест од Фејсбук објаве једног анонимног „аналитичара“ из Републике Србске, мож'да бидне и овај luka.luke, да би ту вест касније редистрибуирали прозападни медији, попут већ поменутог сајта Б92.

Али Србија тог 25-ог децембра није била никакав изузетак на светској медијској мапи. Напротив! Због дешавања из Бањалуке у експресном року се огласила и Европска унија, као и најутицајнији светски медији, попут Њујорк тајмса, Вашингтон поста и других (и то, опет занимљиво, уз идентичне наслове: Босански Срби привели човека који је предводио протесте против синовљеве смрти).

Да се све није одиграло баш на папско-кримокатолички грегоријански "Божић", вероватно би реакције биле још бројније, али нема сумње да је ово тема која неће за један дан ишчезнути са политичког и медијског радара.

Па хајде да видимо шта се то онда толико крупно и драматично догодило у Бањалуци што је затресло светску и потпуно паралисало медијску сцену у NOVOSRBU

Да ли је тамо било жртава?

Да ли је било поломљених глава, масовних сукоба, пуцања?

Јок, ништа од тога!

Полиција је привела мушкарца и жену који су отворено и пркосно кршили закон, а чији син је страдао под нерасветљеним околностима (додуше сајт Н1 можда зна нешто што судије не знају, пошто у насловима недвосмислено тврде да је младић убијен).

Потом су опозициони посланици и неколико грађана ометали органе реда у вршењу своје дужности и чак покушали да иницирају физичке сукобе, након чега су, у складу са законом, и они ухапшени.

И то је све!

Због тога су се у експресном року на празнични дан активирали Њујорк тајмс, Вашингтон пост и Европска унија. Због тога гори србски интеренет.

Ова невиђена хистерија (про)западних медија, покрета и политичких центара је роршахова мрља за сваког добронамерног грађанина Србије и Републике Србске.

Бојати се да ономе ко у свему овоме види алтруизам и искрену људску саосећајност, политичко резоновање и интелектуални капацитети нијесу јача страна.

Уосталом, изведимо један мали мисаони експеримент. Уколико хипотетички узмемо да су се идентичне сцене уместо у Бањалуци одиграле у Скопљу или Подгорици, видимо ли и након њих идентичне хитре реакције медија као што су Данас, Блиц, Б92, Н1, Вашингтон пост, Њујорк тајмс, као и организација попут Европске уније и професионалних демонстраната из Београда?

Свакоме са две даске у глави одговор на ово питање је толико јасан и очигледан да га не треба ни написати аљ то значи:

Паметном доста а некима ође никад доста!

Тагата је србска поголема!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#6

(26-12-2018, 11:19 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Полиција је привела мушкарца и жену који су отворено и пркосно кршили закон, а чији син је страдао под нерасветљеним околностима (додуше сајт Н1 можда зна нешто што судије не знају, пошто у насловима недвосмислено тврде да је младић убијен).
Ваистину!

Из ового се види да само о овом случају појима немаш, иако, како видимо помно пратиш Сорошевске медије.
Ни један медиј, па ни сајт Н1, напамет не тврди недвосмислено да је младић убијен.
То је тврдња тужилаштва.
Само се не зна (неко зна, макар извршилац/оци) ко је то учинио.

Рекао сам независно од случаја, Додик је диктатор.
По мени знак једнакости се прије може ставити између њега и Слободана Милошевића, него Вучића.
Одговори
#7

.
Слике са обдукције Давида Драгичевића:

[Слика: IMG-0196.jpg]
[Слика: IMG-0197.jpg]

Ови црни подливи су вероватно од претераног конзумирања LSD-a, а ова закривљена вилица на десно је вероватно од превише ушмркавања хероина на десну ноздрву. Тако да не знам шта се народ буни против чувара Рапублике Српске и његових анђела у полицији све је регуларно, живот иде даље јахање може да се настави.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#8

(26-12-2018, 08:42 PM)luka.luke Пише:  Нажалост,
Шумадинац је 100% у праву уколико су Вучић и Ђукановић онакви како их овдје већина форумаша описује. За Додика ја знам.

На страну случај Драгичевићи и сви који су ту упетљани у умршени.

Нема те ви појима каква овдје влада страховлада.

Чича Јеремија изнанађујеш ме квалификацијама типа "настрадали наркоман".
Значи ли то да се евентуална смрт наркомана не треба истражити и процесуирати?
Значи ли то да оправдавамо међу нама евентуално постојање убице/а наркомана?
Значи ли то да је отворен слободан лов на наркомане, односно на оне, на које само неко сумња да су наркомани?


КОЛИКО ХОЋЕТЕ ДОКАЗА О СТРАХОВЛАДИ КОЈУ НАВОДИ ШУМАДИНАЦ?

www.6yka.com/.../doktor-pocijepao-diplomu-ispred-bolnice-ljek..

https://www.herceg.tv/.../mijanovic-sve-...adu-sa-zak...

http://www.6yka.com/cyr/novosti/video-do...vrati-pare

https://www.youtube.com/watch?v=KmmB0NW_JOI

Треба ли вам још доказа или ће те можда рећи да рушим Републику Српску што сам поставио ове линкове.

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81...ju-diplomu

За наркомане не би потрошио ни једног динара у било ком смислу. Напротив, све би их послао на принудни рад у руднику или иселио на пусто острво па нек живе свој живот. То је мој лични став о наркоманима и чврсто стојим при томе.

Поређење Милошевића и Додика није примерено али о томе ћу други пут.

Иначе, Давор би требао бити прогнат у федерацију па нек тамо диже буне и револуцију.
Одговори
#9

(27-12-2018, 12:13 AM)luka.luke Пише:  Ни један медиј, па ни сајт Н1, напамет не тврди недвосмислено да је младић убијен.

То је тврдња тужилаштва.

Само се не зна (неко зна, макар извршилац/оци) ко је то учинио.

Којешта!

"Међународни" (ох како то претећи звучи!) адвокатски тим у саставу тзв. "хрват" Анте, потурчењак Фаааадиљ и женетина у црном из Београдског круга двојке, који је у Бањалуци ангажован од стране разведеног пара Драгичевић (од којих и чијих пара?!), на крају је закључио да....ништа није истина од свега што Давор 9 месеци баљезга!

Опа!

ПАЗИ, ТО СУ ЊЕГОВИ А НЕ ДОДИКОВИ АДВОКАТИ ИЗЈАВИЛИ-ИМА И ВИДЕО О ТОМЕ!

Међутим!

ДАВОР И ЊЕГОВА РАСПУШТЕНИЦА ГОСПОЈА НИ С'ОТИМ НИСУ БИЛИ ЗАДОВОЉНИ ПА СУ АДВОКАТЕ ОЋЕРАЛИ И НАСТАВИЛИ СПЕКТАКЛ!

Међутим!

КО БРЕ ТО ПЛАЋА И ДОКЛЕ?!

Одговор се сам намеће:

ПА ДОК НЕ ПУКНЕ СРБСКА!!!

И поново, опет и опет се појављују сплеткароши из Бео'рада и Сарај'ва који покушавају са истом аргументацијом да сада врате у живот тај НЕПОСТОЈЕЋИ случај ђе се једноставно ради о једном предозираном Афро-наркоману који ко зна како и зашто је настрадао!

Овај сабрат по нарко-печуркама несрећног Даааав'да показује његов мртав леш!

ЧОВЕЧЕ...СВАКИ ЛЕШ ИЗГЛЕДА ЈЕЗИВО-НЕМА ЛЕПОГ ЛЕША!

Сем можда оног од Џемс Дина који је лансирао слоган у Холивуду "живи млад, умри млад-буди леп леш!"

Међутим!

Чисто сумњам да је и његов леш био леп, то може само у Холивуду!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#10

Полиција је привела мушкарца и жену

СкојевацСкојевацСкојевац


Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#11

(27-12-2018, 10:32 AM)Mekenzi Пише:  Полиција је привела мушкарца и жену

Тачно!

Кукавни Давор (са чијим болом саосећамо) јесте мушкарац а распуштеница, мајка Давидова, јесте жена!

Међутим!

Да се којим случајем тамо нашао Дарко Трифуновић, главни ЦИА пљувач по Србској, полиција би имала муке да јасно одреди туна о коме-чему се ради!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#12

Проблеми са Додиком су следећи:
1. Што је био дезертер. И то отворени. За српски одбрамбени рат у Босни се јавно декларисао Ово није мој рат!
А да чији би могао бити? Мој а не његов? И то у доба када је још био у границама првог позива.
То "србски патриота"?
2. Што се накрао. Има капиталне позиције у Београду, на Фрушкој Гори и којекуде по свету. Кад стиже толико да напљчка, док је помоћ из Србије коритом ишла? Па срамота!
3. Што је све давао и попуштао. И тако, РС је овога часа само бедна мрља на мапи, ништа више од тога.

Опозиција у РС:
1. Гори издајници и кокошари од Додика.

Тешко нама шњима.
Одговори
#13

(27-12-2018, 04:15 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Проблеми са Додиком су следећи:
1. Што је био дезертер. И то отворени. За српски одбрамбени рат у Босни се јавно декларисао Ово није мој рат!
А да чији би могао бити? Мој а не његов? И то у доба када је још био у границама првог позива.
То "србски патриота"?
2. Што се накрао. Има капиталне позиције у Београду, на Фрушкој Гори и којекуде по свету. Кад стиже толико да напљчка, док је помоћ из Србије коритом ишла? Па срамота!
3. Што је све давао и попуштао. И тако, РС је овога часа само бедна мрља на мапи, ништа више од тога.

Опозиција у РС:
1. Гори издајници и кокошари од Додика.

Тешко нама шњима.

Сагласан!


Дајте мало да појасним пошто се овде неки губе.

Погледајте горе слике аутопсије. Дечко је пребијен као фосна. Убијен је на мучки начин, а када му је нађено тело, полиција је изашла са верзијом да је он извршио самоубиство и да је био под наркотицима.

Накнадом аутопсијом поред што је потврђено да је убијен, потврђено је и да није имао наркотике у крви. Дакле полиција РС је брутално лагала, на крају ни они више не негирају да је убијен, него су то класификовали као "задесно убиство". Ето десило се. То што је полиција лагала ставља их као прве осумњичене, а ништа се не предузима и у томе борба Давора добија потпуни легитимет. Ако буде мирно чекао да се откривање убица реше, решиће се као и случај гардиста у Топчидеру, дакле никад.

Давид је оставио поруку ако му се деси нешто, крив је Филип Ћулум. Нећак директора полиције РС Дарка Ћулума. Шта се ту десило можемо да нагађамо највероватније је дошао до неких информација које инкриминишу врло утицајне људе у политици и полицији и зато су га склонили да не може да открије. Али то истрага треба да докаже коју надлежне власти настоје да опструишу.

Давор је прозвао кривце, Драган Лукач, министар одбране, Дарко Ћулум директор полиције и Дарко Илић Шеф инспектората за криминалне послове. Он их прозива као налогодавце убиства или јатаке егзекутора које треба да открије истрага.

Лукач је опет реизабран за министра што се оправдано схвата као шамар породици настрадалог и порука да не намеравају да одустану од прикривања убица.

С обзиром на овакво понашање власти овај протест не може другачије да прерасте него у политизацију јер сама власт томе доприноси скривајући убице. Прашина се мора наставити дизати, добро је што је и регион на ногама и ЕУ реагује, Руси ће да ћуте, наравно они не могу и не желе бити саучесници у прикривању злочина. Притисак мора расти ако треба до тачке пуцања тј падања актуалне власти ако одлуче да иду истим путем као до сада.

Давидова смрт је симболика, у смислу да се људи убијају на начин кроз корупцију, тешку економску кризу и све остале недаће које се дешавају над народом.

И никакве везе то нема са дестабилизацијом РС, РС није Додик ни његова странка, РС је свих њених 1,1 милион грађана и падом ове власти не може нестати РС.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#14

(27-12-2018, 05:26 PM)Шумадинац Пише:  И никакве везе то нема са дестабилизацијом РС, РС није Додик ни његова странка, РС је свих њених 1,1 милион грађана и падом ове власти не може нестати РС.

КидањеКидањеКидање

Даклем NOVOSRB наива је неуништива!

Не зна здрав Србин дал'да се смеје ил'да плаче и рида над безданом отупелости у NOVOSRBA!!!

Тако је било и јуче у тзв. "украјини" (о прекјуче не вреди ни да говоримо), ка'е "лопов Јанукович....накрао се"!

И јес'био лопурда према коме је Додик са својим "стаааановима" (имати стан је у NOVOSRBU симбол и кључни доказ крађе и богатства к'о кућа Шешељова у елитној Батајници...Кидање), према коме је Додик са својим "стаааановима" кажем, био "маљи деца"!

Тоже су викали "није украјина Јанукович" и.....?

Дошли нацисти које плаћа чива (!!!) и Порошенко....поштењачина!

И са њима.....

ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД СА СВИМ СВОЈИМ "ВРЕДНОСТИМА" И, НАРАВНО....СВОЈОМ "ЦРКВОМ"!

То последње екуменисти, латиничари и печуркаши овдашњи већма прижељкују!

Зашто?

Па зато што га примају са Гњилежног!

Паметном доста!

ХЕРМАФРОДИТ ДАРКО ТРИФУНОВИЋ НАПАДА СРБСКУ, БРАНИ "ПОКРЕТ ДААААВ'ДА2 И....ЖУЧНО НАПАДА СРБСКУ ЦРКВУ!

Питање за Шумадрипца:

Јеси л'сад задовољан!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним