Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК

(02-01-2019, 09:25 PM)Јеремија Пише:  
(30-12-2018, 07:21 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Зашто те то изненађује? Јеремија је стари манекен примитивизма са дометом схватања који не допире далеко.Шта њега брига што је то нечије дете,да ниси можда очекивао емпатију од данског пензионера слобистичко комунистичке провинцијенције који се крије под овом брадурином, ваљда конта да прејебе неког.

Слушај дрипче,
Нити је Јеремија био манекен нити комуниста!
О примитивизму можемо, али твом...
Чуј, Давид је нечије дете!
И, шта онда?
Значи ли то да од њега треба правити идола ко од Алексића чији је отац уновчавао смрт свога сина који је био обичан мародер (црноберзијанац)?
Знаш, људи се у мирнодопском стању не убијају тек тако.
Давид је страдао због нерашчишћени рачуна као и већина која "послује" са кримосима.
Емпатије што се тиче... Ја сам и свога сина води пред цеви кад је требало. Милости кад су у питању држава и србство немам ни за кога!

Кад је реч о "брадурини" видим да ти смета... сметала је и комунистима а ти си један у низу који суштински жале за комунизмом и временом "кад се добро живело"...
О прејебавању причај са Драшковићем или сличним њему јер нисам ја уновчавао Србију већ живео за њу.

Одјеби у троскоку од мене.
Сиктер!

Е, да, ово ти не пише админ већ лично Јеремија!!!

ПОТПИСУЈЕМО ГРОМОГЛАСНО!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(02-01-2019, 09:25 PM)Јеремија Пише:  Давид је страдао због нерашчишћени рачуна као и већина која "послује" са кримосима.

Увек теби јави обавештајна служба телевизије ПИНК шта се, у ствари, дешава. Имаш једну лошу навику која краси твоју титоистичну генерацију а то је да се мешаш у ствари о којима појма немаш.А углавном о актуелним стварима везе немаш, то сам уочио на основу твојих писанија,а коментаришеш,лепиш етикете и остало.

Кобиљоглави Додик и његова талаворница су сами ово направили, уместо да реше случај како је и требало они су само направили још већи проблем који ће на крају њима самима највише штетити. То се дешава кад у држави имаш лажну елиту па се због истих направи овакав циркус.

(02-01-2019, 09:25 PM)Јеремија Пише:  Одјеби у троскоку од мене.
Сиктер!

Smile

(02-01-2019, 09:41 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПОТПИСУЈЕМО ГРОМОГЛАСНО!

Ваистину!

А у ствари си хтео да кажеш да се шлихташ веома тихо.
Одговори

(02-01-2019, 09:25 PM)Јеремија Пише:  Слушај дрипче,
Одјеби у троскоку

ЈОЈ МЕРАКА....ЈОШ ЈЕДАРЕД ДА ПОТПИШЕМО ПА НА ПОЧИНАК!

ЈокЈокЈок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(03-01-2019, 06:45 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Увек теби јави обавештајна служба телевизије ПИНК шта се, у ствари, дешава. Имаш једну лошу навику која краси твоју титоистичну генерацију а то је да се мешаш у ствари о којима појма немаш.А углавном о актуелним стварима везе немаш, то сам уочио на основу твојих писанија,а коментаришеш,лепиш етикете и остало.

Кобиљоглави Додик и његова талаворница су сами ово направили, уместо да реше случај како је и требало они су само направили још већи проблем који ће на крају њима самима највише штетити. То се дешава кад у држави имаш лажну елиту па се због истих направи овакав циркус.

Информације које мене занимају добијам од далеко релевантнијих фактора него што су режимски медији.
Титоистичкој генерацији не припадам из простог разлога што је тај зликовац био старији од мене више од пола века. Моји ставови о брозовштини су врло јасни као и свим следбеницима његове терористичке организације.

Што се тиче Давора и Давида то је скроз уврнута прича. Наиме, Давор нема емпатије према свом мртвом сину већ га черечи и продаје на грам ко последњи дилер у предграђу метрополе. Уосталом, сама чињеница да је "уцвељени" родитељ пристао да сарађује са агентуром обавештајаца којима је трн у оку Република Србска, неодољиво подсећа на "Мајдан". Још кад се види песница која је постала симбол обојених револуција све постаје више него провидно.

Што се Додика тиче... Лично ми је несипатичан. Написао сам стотину постова када је дошао на чело РС. Мађутим, када сам видео да се људи из СДС продају балијама и странцима, да руше један другог а тиме и РС схватио сам да прети општа пропаст тек створене Србске. Додик као и сви, али дословце сви политичари "крадуцка" (сетимо се како је Бајо Пашић под старост окаљао образ због неморалног сина), то се односи и на стране политичаре смо што они ту работу раде суптилније.

Све у свему, Додика су подржавале структуре никле из ДОС-а па самим тим све постаје јасно ко са ким и зашто.

Да не дужим, неволем продане душе а Давор то јесте.

ПС Као што Дејан Лучић не открива своје изворе тако ни ја не говорим о својим, а веруј да их имам.
Одговори

Само још дебели Црвени Војвод да вам се придружи.

"А Београд тада беше пуст и празан, и тмина покриваше његова седишта;

И Дух Слобов уздише се над Београдом..."

Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

ЦРВЕНИ ВОЈВОД ЈЕ РЕКАО ОВО:

https://www.rtvbn.com/3935638/seselj-opt...oko-dodika

ШЕШЕЉ ЖЕСТОКО ОПТУЖИО ДОДИКА
Одговори

.
Међутим!

ВЕЛИКИ ВОЈВОД ЈЕ РЕКАО И ОВО:

Шешељ је истакао да није политички истомишљеник Милорада Додика али га подржава у отпору силама Гњилежног Запада, па ка'е:

Цитат:Очекујем да ће народ Републике Српске листом гласати за Милорада Додика.

Што се тиче других кандидата, не верујем да ће се наћи ико озбиљан ко ће гласати за Драгана Чавића који је заједно са Драганом Микеревићем 2004-2005. године формирао ону комисију која је својим извештајем упропастила Републику Србску, који су предали више од стотину надлежности Сарајеву и који су формирали радну групу која је направила списак са више од 20.000 Срба осумњичених за злочин у Сребреници. Заиста их треба зауставити!

Шешељ је још једном указао на велики утицај странаца на протесте групе 'Правда за Дааааав'да' на Тргу Крајине у Бањалуци, па ка'е:

Цитат:Чињеница је да то користе западне амбасаде у Сарајеву, да мотивишу што више људи да изађу на демонстрације против власти, да донесу зло Републици Србској.

Апелујем на све грађане Републике Србске да се не укључују ни у какве инциденте. Ми смо чули да се из градова под муслиманском контролом спремају аутобуси провокатора. Не дозволите то!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Љотићевци и неокомунисти оправдавају своје диктаторе осуђујући Запад да тобож финансирају опозиционе протесте, мсм.... Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(08-01-2019, 09:23 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
Међутим!

...

Очекиван коментар г. Просветара

Како смо до сада могли закључити из његових објава на порталу, човјек је велики фан, прави заљубљеник ликова са наше политичке сцене који су рекли И ОВО И ОНО". Можемо наћи милион примјера гдје је диктатор Додик изјављивао И ОВО И ОНО (већ смо неке наводили), а сам Просветар нас подсјећа како "Велики Војвод" изјављује поред наведеног И ОВО, супротно од ОНОГ.
Одговори

(08-01-2019, 11:00 AM)Шумадинац Пише:  Љотићевци и неокомунисти оправдавају своје диктаторе осуђујући Запад да тобож финансирају опозиционе протесте, мсм.... Јок

Šizofrenija je čudna boles'...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-01-2019, 11:00 AM)Шумадинац Пише:  Љотићевци и неокомунисти.... Јок

Ја....то му дође као НАТО-Четник и НАТО-Поп (врте, врте хула-хоп!)

Туна морамо да потпишемо писаније нашег Киза и поред чињенице да је исти баталио прелазак на АЗБУКОВИЦУ са крваве хрватске гајевице, тј. USTAŠICE илити гадног шкјавета, па ка'е:

(08-01-2019, 02:16 PM)Mekenzi Пише:  Šizofrenija je čudna boles'...

(08-01-2019, 02:09 PM)luka.luke Пише:  
(08-01-2019, 09:23 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
Међутим!

...

Очекиван коментар г. Просветара

Како смо до сада могли закључити из његових објава на порталу, човјек је велики фан, прави заљубљеник ликова са наше политичке сцене који су рекли И ОВО И ОНО Можемо наћи милион примјера гдје је диктатор Додик изјављивао И ОВО И ОНО (већ смо неке наводили), а сам Просветар нас подсјећа како "Велики Војвод" изјављује поред наведеног И ОВО, супротно од ОНОГ.

Ништа туна нема СУПРОТНО!

Ми смо ође јасно дефинисали наш став што се тиче Великог Војвода одкако је ушприцан, ама ваља бити поштен па не врдати к'о киша око Крагујевца кад си ухваћен у спиновању и фалсификовању!

Наиме, Велики Војвод ни за длаку није променио свој став око Милорада Додика, ОН ЈЕ НЕБРОЈЕНО ПУТА ИЗЈАВИО ДА ЈЕ БИО И ОСТАО ПОЛИТИЧКИ ПРОТИВНИК РЕЧЕНОГ ДОДИКА АМА ДА У САДАШЊЕМ МОМЕНТУ НЕИМА БОЉЕГ ЗА ИНТЕРЕСЕ И ОПСТАНАК СРБСКЕ!

Исто су изјавила и Господа Србска Срђа Трифковић и Александар Павић, за које сигурно не може да се каже да су фанови Великог Војвода!

А да видимо КО (и словима КО) заступа став да Додик не ваља за Србску а урлање за ДАААВ'ДА ваља?!

Па ја....то су три (или радије четири ако се шизофрени ДВОЈАЦ рачуња) позната Србска Велеума:

1. лук.ивод.
2. НАТО-Четник, НАТО-Поп.
3. Кизо латиничар овдашњи и врсни познавалац србске граматике!

Јок

Хммм...човек просто не мож'да се определи!

Тужан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Милорад Додик је изјавио данас да је Полиција Републике Србске једна од најјачих институција и да није случајан континуирани напад на њу, како би Србска остала без суштинских елемената државности.

Он је истакао да има појединаца који нису задовољни радом полиције и да то постоји свугде, али да је полиција једна од најјачих институција Србске и да сасвим сигурно није случајан континуирани напад на њу, па каже Додик:

Цитат:Рачуна се на то да треба развластити још полицију у Србској, што би значило развлашћење свих њених суштинских елемената државности.

Држава заснива и на примени силе коју упражњавају полиција и војска.

Отели су нам војску и сада покушавају да нам развласте полицију. Ово друштво је стабилно и мирно и поред појединачних случајева, а полиција обавља своје послове на најбољи могући начин и чини важан сегмент сигурног и здравог друштва у Србској.

Ваистину!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: IMG-0371.jpg]

ЖИВЕЛИ МЛАДЕНЦИ! Јок

Д М
Одговори

[Слика: IMG-0406.png]

Извињавам се, али... Транџа и Лезба Креза

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним