02-01-2019, 09:41 PM
(02-01-2019, 09:25 PM)Јеремија Пише:(30-12-2018, 07:21 AM)ЈВуО-КГ Пише: Зашто те то изненађује? Јеремија је стари манекен примитивизма са дометом схватања који не допире далеко.Шта њега брига што је то нечије дете,да ниси можда очекивао емпатију од данског пензионера слобистичко комунистичке провинцијенције који се крије под овом брадурином, ваљда конта да прејебе неког.
Слушај дрипче,
Нити је Јеремија био манекен нити комуниста!
О примитивизму можемо, али твом...
Чуј, Давид је нечије дете!
И, шта онда?
Значи ли то да од њега треба правити идола ко од Алексића чији је отац уновчавао смрт свога сина који је био обичан мародер (црноберзијанац)?
Знаш, људи се у мирнодопском стању не убијају тек тако.
Давид је страдао због нерашчишћени рачуна као и већина која "послује" са кримосима.
Емпатије што се тиче... Ја сам и свога сина води пред цеви кад је требало. Милости кад су у питању држава и србство немам ни за кога!
Кад је реч о "брадурини" видим да ти смета... сметала је и комунистима а ти си један у низу који суштински жале за комунизмом и временом "кад се добро живело"...
О прејебавању причај са Драшковићем или сличним њему јер нисам ја уновчавао Србију већ живео за њу.
Одјеби у троскоку од мене.
Сиктер!
Е, да, ово ти не пише админ већ лично Јеремија!!!
ПОТПИСУЈЕМО ГРОМОГЛАСНО!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!