Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК
#15

А ко је уствари Дарко Трифуновић?

Дарко Трифуновић је једини ЧОВЕК-ПАРЦОВ на политичкој сцени Новосрбијице!

Предлажемо цењеним дискутима да искључе звук и да само посматрају човека-парцова и хермафродита Трифуновића и балет који исти игра са својим ручицама!

Куку и леле....

ЉУДИ ПА ЧОВЕК ЈЕ СТОПОСТОТНА ПЕДЕРЧИНА У СЛУЖБИ ЦИА АГЕНТУРЕ!

Није случајно што су све, све, све војничке структуре у историји, почев од Александра па надаље, у ратним и предртаним ситуацијама најпре елиминисале мужеложнике из својих редова!

Зашто?

Па зато што је у војничком свету познато да се мужеложници препознају међу собом у противничким таборима па да по правилу делују против својих формација ако тим чином могу да задовоље своју страст и изопаченост!

А Трифуновић ради као "безбедњак"!

Ма немо'!

Тешко оној Држави коју овакви "безбедњаци" обезбеђују!

Ми не тврдимо ође да је Трифуновић плаћеник у новцу!

ОН РАДИ ЗА ЏАБА....НАИЗГЛЕД!

Међутим!

Најгоре су бесплатне курве!

У шпајзу има један сира
а парцов једе тога сира
без обзира

А парцов једе тога сира
и баш га њега много брига
углавном да је њему стига

Ал у тај парцов дође болес
пређе у њега из тај сира
и почме га деранжират

И почме њега деранжират
и деранжират и деранжират
сваког дана деранжират

Боли парцова његов стомак
као да има једно стврдло
и мисли да ће умрети одма

Можем мислити како му је
у његов стомак кад га врти!

ХЕРМАФРОДИТ СА ПИСКАВИМ ГЛАСОМ СА СВЕ СИСАМА Дарко Трифуновић, олињали Вук Драшковић, Тројанска камила Гњилежног Запада (не да вређамо коње) одртавели Милан Ст.Протић, Јелена Милић, Наташа Кандић и остале ЖЕНЕТИНЕ У ЦРНОМ, су ВОЈНИЦИ ИСТОГ БАТАЉОНА!

Додуше неки плаћени а неки ДРАГОВОЉЦИ ама НАЈГОРЕ СУ БЕСПЛАТНЕ КУРВЕ!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#16

(27-12-2018, 04:15 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Проблеми са Додиком су следећи:
1. Што је био дезертер. И то отворени. За српски одбрамбени рат у Босни се јавно декларисао Ово није мој рат!
А да чији би могао бити? Мој а не његов? И то у доба када је још био у границама првог позива.
То "србски патриота"?
2. Што се накрао. Има капиталне позиције у Београду, на Фрушкој Гори и којекуде по свету. Кад стиже толико да напљчка, док је помоћ из Србије коритом ишла? Па срамота!
3. Што је све давао и попуштао. И тако, РС је овога часа само бедна мрља на мапи, ништа више од тога.

Опозиција у РС:
1. Гори издајници и кокошари од Додика.

Тешко нама шњима.

Управо тако и могло би се још тога додати, а главно је, ДА ЈЕ ВРЛО, ВРЛО ВЈЕШТ МАНИПУЛАТОР МАСАМА И ВЛАДАЊЕМ (ОСТАЈАЊЕМ НА ВЛАСТИ) ПРЕВАСХОДНО СРЕДСТВИМА СТРАХОВЛАДЕ.
Како он то ради?
1. Имате онај дио народа за којег аргументи ништа не значе (типа ПРОСВЕТАРА), то није мали проценат. Он њих фасцинира на разне начине, а купио их је на јефтине трикове, који истини за вољу њему прилично леже, али суштински не вриједе, ништа. Они Додика обожавају и кад пјева под шатором и кад оде у оперу. Они га подржавају (само неки су као доживијели амнезију, а други имају ону чувену која све оправдава "БИЛО ТАКВО ВРИЈЕМЕ) и кад формира правосуђе на нивоу БиХ, када од тог правосуђа захтјева, помаже му да заједно са стрнцима оптужује код БХ тужилаштва и судова политичку конкуренцију (присјетите се мало, није то тако давно било кад су оптужени, Иванић, Шаровић...). Присјетите се Додикове улоге у томе. Та иста, понављам значајна, групација народа га подржава и када хоће да укине тужилаштво и суд БИХ, кад организује референдум на ту тему, али и када поред свег свог курчења пред странцима (које фасцинира ову групацију), поништи резултате референдума, када су му исти заврнули уши, налазећи некакве несувисле изговоре на рачун опозиције. Заиста је тада владајућа опција у РС изгледала смијешно, но међутим, овом дјелу народа то ништа не значи. Они су за Додика и када га запад доводи на власт и заједно руше политичке противнике, тада су и они за запад, а за њега су и када је он као у сукобу са тим западом. Они су за њега и кад каже да су Срби у Сребреници починили геноцид и кад каже да нису. увјексу уз њега јер их фасцинира. Значи говорим о популацији која је само фасцинирана њиме и нема неке конкретне користи од његовог режима.
Ако би процијењивао бројност ове популације, то је отприлике 20% стновништва у РС
2. Други дио народа од којег он има безрезервну подршку, таман да се сутра потурчи, они ће бити његови. То је она комуносатанистичка популација која је заједно са својим потомством у његовом појављивању 96., 97. видјела некога ко се супроставља ситему који није њихов, против кога су они били јавно или потајно, још од повратка вишестраначја. Другим ријечима он је за њих непретјерано речено Тито, без обзира на сву његову сарадњу са западним Нато режимима. ОВО СУ ЊЕГОВИ ПРВОБОРЦИ. Разних ту битанги има, који су се тада савили под његове скуте и уз помоћ запада отели власт (познат нам је његов први долазак). ПРВОБОРАЦА уз потомке и ужу фамилију има 10-15%, сви су се фино намјестили, што у органима управе, што у јавним предузећима или су већ дубоко у тајкунским водама, чије је пословање углавном везано за буджетске изворе финансирања.
3. Зависни дио народа, зависна популација. У овој категорији су двије подврсте. Једни су ту из мање више дебелог интереса , а други су из интереса за голо преживљавање и они су свакако бројнији, односно су су популација која му доноси превагу на изборима, а зависни су од послодаваца.
Како Додик контролише ову популацију. Такође, овдје треба разликовати двије под врсте. Једна је јавни сектор, друга приватни сектор.
- Јавни сектор, наравно власт легитимно (након што је инсталира "међ. заједница"Бесан) постави своје кадрове на руководећа мјеста у јавним предузећима и установама. Нормално, тако и треба, зато се долази на власт. Шта није нормално , да запосленик не смије ни помислити да проговори нешто лоше на рачун актуелне Додикове власти. Казна је једноствана, ОТКАЗ, а толико се осилио Додик да јавно препоручује такве активности руководиоцима из своје политичке опције. Наравно , ако се не смије причати, гласати не смијеш поготово, јер је гласање строго контролисано. Огромна је то количина контролисаног народа, здравствени сектор, електроенергетски сектор, шумарства, водопривреда, установе, управа, полиција....Уз то руководиоцима је дозвољено да "муљају како хоће, не буду смјењени, кажњени, процесуирани...
- Приватни сектор. Како га контролише Додик? Једноставно готово све приватна предузећа су зависна од институција или јавних предузећа и установа. Како? нпр. дрвна индустрија: Сви дрвопрерађивачи се снадјевају сировином из ЈП "Шуме српске". Уколико власник није уз владајућу Додикову опцију, има крв да пропиша да добије сировину. Они који су уз Додика ем добивају сировину, ем им се дозволи да по "неки кубик" украду, па не плате Шумама, па дугују, па малверзирају, али заузврат морају бити уз Додика и они и њихова радна снага. Они који нису били уз Додика или су пропали или су му пришли да би опстали. Ја сам из Сарјевскороманијске регије и тврдим да су врло врло ријетки дрвопрераћивачи који нису уз Додика из описаних разлога.
Јавни радови, посебна прича. Нема шансе да јавне радове било из грађевинског сектора или електроенергетског, било ког, који се финансирају из буџета (односно углавно кредита, скупих банкарских или ММФ и осталиџ западних финансијских институција, гдје Он завали сав народ у РС) добије фирма која није под строго нјеговом котролом. За наш појам то су велике инвестиције, које он контролише преко КУМОВА. Огроман број запослених са ниским примањима, али ајде брале стисни па не гласај за ДИКТАТОРА. Нећеш имати ни то.
Дио ових под 3. углавном немају благе везе о политици, али су купљени или уцјењени на описан начин.

ЂОРЂЕ,
да не буде забуне, слажемо се са оним што си навео за опозицију у РС.
Међутим, опет не требамо заборавити да је ДОДИК упирао прстом, а Ешдаун сјекао српске кадрове из садашње опозиције. ТРИСТОТИНЕ првих, није шала.
Још сигурно пута неколико под пријетњом. Замислите кад би Додиковом СНСДу само три прва човјека неко скинуо.


Е САД
Зашто сам ставио знак једнакости између Милошевића и Додика. (да мало изазовем реакције)
Видите, зато што народ у Србији, па и дијаспори види у Додику, оно што је народ у Републици Српској видио у Слободану. А то је у одређеном времену највећег, за неке и јединог заштитника Српства.
У доба Милошевића за нас у РС је сва опозиција у Србији је била издајничка. Вјерујте овдје и данас народ углавном тако размишља о Слободану и његовој опозицији. Исто је тако данас у Србији, по питању Додика, ви Додика не осјећате на својим леђима (хајде можда мало, док његова фирма гради аутопут)
Одговори
#17

.
Морам напоменути да од оних надлежности које је РС изгубила оригиналним дејтонским спомеником, кумовао је сам Додик кад је био у власти тамо крајем 200тих. Такође у време мандата Додикове владе издата је сагланост српске стране за приступање НАТО-у. Сад се он нешто као променио и постао ватрени бранитељ РС...то је тешка заблуда јер такву ситуацију имамо и код нас у Србији где се Вучић наводно променио, и такви су заправо најгори јер користе ту врсту политике да добијају политичке поене и стварају страх код људи од наводно неког распада ентитета, а то ће довести ко зна какве црне силе мош мислити.

У Српској су све политичке структуре било позиција или опозиција сагласне око рецимо прослављања дана Републике, уласка у НАТО (Баш је данас Говедарица председник СДС-а одбрусио Комшићу и Џаферовићу да се не мешају у унутрашње ствари РС и одлуке о неутралности) итд...тако да је ова прича како је опстанак Српске завистан од једне странке која се зове СНСД и коме је глава лакташенко стварно жалосна.

Овде је ствар у томе да није прироритет да се руши власт, него да се позову одговорни који ништа не предузимају да се ово убиство расветли. Дакле ако имаш министра одбране који је доказано лагао о седници владе читајући лажни полицијски извештај како је Давид пљачкао кућу, био дрогиран, и сам се утопио у реци... у нормалној држави такав министар и највиши полицијски врх би дао оставке и боље, а у горем случају би био смењен. То би био за почетак први знак да држава покушава да реши овај случај. Но они су реизабрали тог истог лажова у министарство што је жалостан случај и позив за аларам.

Додик је у свему томе погубљен и уместо да је одмах од почетка оштро критиковао рад тужилаштва и полиције, он је био поприлично млак и данас је нешто шатро изјавио како уколико тужилаштво коначно не поради на том случају, он ће позвати народ на бунт. А онда мртав ладан на питање одговорности Лукача који је износио лажне тврдње зашто није позван на одговорност он по старој комунистичкој, као па шта он је државни функционер... замисли да неки функционер буде позван на одговорност, он је "света крава" то не сме да се чачка... срамно.

Дакле, да подвучемо црту, ако не дође до помака и смене Лукача и највиших полицијских "дужносника" ради изношења фабрикованих извештаја о околностима смрти Драгичевића, и све се покуша заташкати власт треба да падне, јер овако нешто се није дешавало још од рата и зато јесте преседан који треба да буде пресечен.


ДОДИК = ВУЧИЋ = ЂУКАНОВИЋ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#18

(28-12-2018, 02:04 AM)Шумадинац Пише:  ДОДИК = ВУЧИЋ = ЂУКАНОВИЋ

Даклем, некоме коме је мозак испран екуменизмом, печуркама-лударама и теоријом о НАТО-четништву и саааааааааааавезницима на Гњилежном Западу, немогуће је разумети да је чак и математички немогуће да се састави некакав "трио" од личности који се између себе суштински и судбински разликују као што су :

ЈЕЉЦИН, ПУТИН или КЛИНТОН!

То је сваком детету јасно ама овај недоказани ГЛАВОДРЖИТЕЉ и УГУЗЉУБ Гњилежног Запада не престаје да врти ту већ одавно изгребану плочу а са јасним циљем:

РУШЕЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ ПРЕКО РУШЕЊА МИЛОРАДА ДОДИКА!

Шта'ш....али зашто?

Па зато што га прима са Гњилежног!

Паметном доста!

НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП,
ВРТЕ, ВРТЕ, ХУЛА-ХОП!


Кидање


[Слика: latest?cb=20130607023244]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#19

Елементи Додикове диктатуре:

https://avaz.ba/vijesti/bih/440870/mlade...i-profesor

Додик пензионерима: Ко гласа за нас добиће 100КМ, ко не гласа нек' врати паре
http://www.6yka.com/cyr/novosti/video-do...vrati-pare

Milorad Dodik prijeti otkazima glasačima svog protukandidata
https://www.youtube.com/watch?v=KmmB0NW_JOI

Borjan pocijepao diplomu doktora

https://www.rtvbn.com/3934414/borjan-poc...mu-doktora
Одговори
#20

(28-12-2018, 12:12 PM)luka.luke Пише:  Елементи Додикове диктатуре:
https://avaz.ba/vijesti/bih/440870/mlade...i-profesor
.
РЕК'О АВАЗ-БА!!!
.
(28-12-2018, 12:12 PM)luka.luke Пише:  Елементи Додикове диктатуре:
Додик пензионерима: Ко гласа за нас добиће 100КМ, ко не гласа нек' врати паре
.
ОВО ЈЕ БИЛО З....У ЊЕГОВОМ СТИЛУ И ТО ЈЕ ЈАВНО РЕКАО! СРАМОТА ЈЕ ШТО СЕ СЛУЖИШ ОВАКВИМ ПРОВИДНИМ ТРИКОВИМА САМО ИЗ МРЖЊЕ ПРЕМА ДОДИКУ ИЛИ....?
.
(28-12-2018, 12:12 PM)luka.luke Пише:  Елементи Додикове диктатуре:
Milorad Dodik prijeti otkazima glasačima svog protukandidata
.
ШТА'Е ТО "PROTUKANDIDATA"? НЕКА ПРОТУВА, ШТА ЛИ? МИ СЛАБО ЧИТАМО КРВАВУ ХРВАТСКУ ГАЈЕВИЦУ, USTAŠICU, НИЈЕСМО ОДАВЛЕ!
.
(28-12-2018, 12:12 PM)luka.luke Пише:  Елементи Додикове диктатуре:
Borjan pocijepao diplomu doktora
.
ТО ЦИЈЕПЉЕЊЕ ДИПЛОМЕ ИМАШ СВУДА У СВЕТУ ПА И У РЕЛАТИВНО БОГАТОЈ ФРАНЦУСКОЈ ОДАКЛЕ ДОКТОРИ МАСОВНО ЕМИГРИРАЈУ 'ВАМО У ЛЕДЕНИ КВЕБЕК!

ТО ЈЕСТ АКО ЈЕ ТО-ТО ШТО СИ ХТЕО РЕЋИ ЈЕРБО МИ СЛАБО ЧИТАМО КРВАВУ ХРВАТСКУ ГАЈЕВИЦУ, USTAŠICU, НИЈЕСМО ОДАВЛЕ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#21

Теби не вриједи писати ни ћирилицом, јер си ти из оне прве групе.

Ипак.

1. Теби је важно да ли је то објавио АВАЗ, а не да ли је истина. То је твоје виђење суштине (прва група).

2. Теби је важно да ли је написано на усташици, а опет да ли је истина, није. (Како ли нашао пут до Канаде, кад већ не знаш и не читаш усташицу?)

3. Нису битни моји јефтини тркови, ја их јавно никоме не пласирам, али теби (првој групи) не сметају Додикови јефтини трикови. (Замисли не смета ти кад их предсједник користи ради обмањивања тебе и народа.)

[/size]

https://www.youtube.com/watch?v=7cDvqslXC3M

ДОДИК САВРШЕНО, АЛИ САВРШЕНО ЗНА ШТА СЕ ДОГОДЛИО У СРЕБРЕНИЦИ
https://www.youtube.com/watch?v=7cDvqslXC3M
Одговори
#22


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#23

Још једна жута свезналица, један од ликова који увјек све зна, који je са својом памети догурао до профи-солдата. До којег бјеше чина је добацио? Сад као његова прича требала би бити као нешто релевантно, као он је открио Америку. Сви ми то видимо и без њега за шта се користи случај "Давид", али за то је искључиви кривац Додиков режим.
Његова, понављам, ЊЕГОВА полиција је сфушерила истрагу о смрти Давида, коју сада наравно користе непријатељи РС.
И није то једино што је сфушерила.
Једино чиме се ЊЕГОВ МУП озбиљно бави је његовом заштитом, заштитом његовог имена и дјела. Све остало проводи тандара-мандара. Више се то не може назвати МУП РС, за РС је везан само што је на буџету јадног народа.
Одговори
#24

(29-12-2018, 11:10 AM)luka.luke Пише:  Још једна жута свезналица, један од ликова који увјек све зна, који je са својом памети догурао до профи-солдата. До којег бјеше чина је добацио? Сад као његова прича требала би бити као нешто релевантно, као он је открио Америку. Сви ми то видимо и без њега за шта се користи случај "Давид", али за то је искључиви кривац Додиков режим.
Његова, понављам, ЊЕГОВА полиција је сфушерила истрагу о смрти Давида, коју сада наравно користе непријатељи РС.
И није то једино што је сфушерила.
Једино чиме се ЊЕГОВ МУП озбиљно бави је његовом заштитом, заштитом његовог имена и дјела. Све остало проводи тандара-мандара. Више се то не може назвати МУП РС, за РС је везан само што је на буџету јадног народа.

Лука џаба пишеш матора будалетина из Канаде све то добро разуме. Он кења нешто о западу а тај запад га је добро плаћа већ 40 година који му је обезбедио лепу пензију и не зна мученик у каквом је стању Српса него ти тера инат вади неке павијане и пајсере да ти докаже "како је он у праву" пошто је мученик сам и напуштен зрео за неки канадску геријатрију он подјебава овде људе терајући расправу у недоглед.

Докон човек кога су сви оставили а свих форума најјурили и блокирали и сад једино овде на погледима подјебава људе и тера им инат...

Немој се расправљати са будалом. Рекао си шта си имао и сви смо разумели.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#25

.
Е МОЈ ДАВИДЕ

[Слика: IMG-0245.jpg]

Све што је требало да имаш, имао си
Лепоту, памет, став, храброст, таленте
Дивне родитеље, сестру, пријатеље, све што човек може само да пожели
Увек окружен лепим девојкама, први у много чему
Снажан и одважан

И онда, ти такав, засметаш

Зашто
Зато што си бољи

Зашто
Зато што си јачи у свему

Зашто
Зато што имаш оно нешто о чему они могу само да сањају

И шта буде
Реше да те се реше
И то не за један дан, пуцњем, него те мрцваре данима
И још те баце у канализацију

Као да си најгори криминалац, злочинац
И не само то, још те прогласе самоубицом, наркоманом, лоповом

А ти ниси ништа од тога, апсолутно ништа, ни приближно

И ти монструми су и даље на слободи
Чувају једни другима леђа
Ћуте, скривени

Наравно, да је покрет ПРАВДА ЗА ДАВИДА секта
Наравно да је усмерен на рушење државе
Наравно да су људи који подржавају покрет изманипулисани

Како да не

Само је господа која те убила праведна
И они који заташкавају случај

Него знаш шта је најстрашније, драги Давиде
ШТО ТИ НИКАДА НИСИ ДОБИО ПРАВУ ШАНСУ

Да им докажеш да си бољи, онако у лице

Али видиш шта је иронија, пријатељу
Што и ти мртав, јачи си од свих њих живих
Разбијаш их само тако, утерујеш им страх у кости
Свуда те има, твој драги лик и твоје речи

И тек ће да те буде…

А где су сви они, скривени, ћуте
Као најгоре, да не кажем шта…

Прогонићеш их до краја живота
Њихово сећање док те држе везаног и муче

Као и свест о томе да тебе подржава мали милион људи
А њих презире

Уместо да неко од њих призна
Изађе пред лице правде, олакша себи, својој савести
Спасе душу, ако му је нешто од душе остало

Он ћути

Видиш шта је судбина, друже

Сто пута си јачи од њих и у смрти
У свему
Ни сада ти не могу ништа, осим да се скривају и да те мрзе

Видиш шта значи када си прави човек, прави остају уз тебе
До краја

И када те нема

Има те више него икада, игде…

Такав крај не заслужује нико
Ни најгори а камоли најбољи

Зато је твој отац у праву
И сви они који су свакодневно уз њега

Твој отац зна и ти људи знају
Осећају
Да треба да буду ту

Треба их подржати из милион разлога
А највише зато што теби није дата шанса
Да постанеш све оно што си могао да будеш

А могао си буквално све
Шта год пожелиш
Својом памећу, стасом, гласом

Нису људи који су стали иза тебе будале
То је колона на којој би свако могао да ти позавиди
Ти заслужујеш ту колону
И још много већу, највећу…

Зато смо сви ми, малтретирани на разне начине
У теби препознали свог хероја и праведника
Који није пао узалуд

А у твом оцу
Заштитника свих нас
Који говори оно што многи од нас мисле а можда не смеју да кажу

Победио си Давиде
Веруј ми

И ти, тамо негде
Вредиш више него сви они живи, заједно, на гомили

Јачи си, не могу ти ништа
Ни сада, ни тада

НИКАДА

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#26

(26-12-2018, 08:42 PM)luka.luke Пише:  Чича Јеремија изнанађујеш ме квалификацијама типа "настрадали наркоман".

Зашто те то изненађује? Јеремија је стари манекен примитивизма са дометом схватања који не допире далеко.Шта њега брига што је то нечије дете,да ниси можда очекивао емпатију од данског пензионера слобистичко комунистичке провинцијенције који се крије под овом брадурином, ваљда конта да прејебе неког.

(28-12-2018, 03:03 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  НАТО-ЧЕТНИК И НАТО-ПОП,
ВРТЕ, ВРТЕ, ХУЛА-ХОП!

Хула хоп? Просветару ми остали не носимо хула хоп, то је резервисано за изанђале љото хомосексуалце из Титовог Ужица.
Одговори
#27

.
Тај Давор је можда уцвељен јер му је син погинуо ама да ли ваља веровати родитељу који је повређен и сад су му сви криви?!

Човек стално понавља те "каиш био откопЋан те каиш био закопЋан"....Кол'ко ја познајем Србе из Србске овако Србин не говори!

ЉУДИ ОВО СМРДИ НА КИЛОМЕТРЕ НА НОВИ МАЈДАН И УЋЕРИВАЊЕ СРБСКЕ У НАТО И БАЛИЈАМА И УСТАШАМА У ЗАГРЉАЈ!

ЗНАМО ДА НИ ЈАНУКОВИЧ НИЈЕ БИО АНЂЕО АЛИ....ЕВО ШТА ЈЕ ДОБИЛА КИЈЕВСКА РУС....УЛТРА-НАЦИСТЕ НА ВЛАСТИ КОЈИ БИ И У САМОЈ ЊЕМАЧКОЈ БИЛИ ОСУЂЕНИ НА ВИШЕГОДИШЊЕ РОБИЈЕ !!!

НЕ ИГРАЈТЕ ИГРУ ПОД ДИРИГЕНТСКОМ ПАЛИЦОМ ПОДЛИХ ЕНГЛЕЗА И ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ИДИОТИ ТУПАВИ!


Иначе случајно налетим на неки видео ђе неки потурчењаци избосне стално помињу "ДАААВ'ДА", притом широко отварајући уста к'о да хоће да поједу саговорника...па рек'о није згорег да питамо шта'е то "ДААААВ'ДА", нема љутиш, нијесмо одавле!

Уосталом анализу читавог перформанса "Правда за Давида" дао је врло убедљиво врсни интелектуалац и можда једини прави ГОСПОДИН србске политичке сцене, Доктор Срђа Трифковић, Професор факултета Политичких наука у Бањалуци, који тамо годинама живи и ради па би ми ипак, ипак....више поверовали његовом искуству, пре свега интернационалном, него неким анонимусима које анимира (и сигурно здушно подмазује) енглеска шпијунска служба преко уцвељеног оца!

Погледајмо шта вели Др. Трифковић у видео прилогу, почиње на 31:52, па каже:

https://www.youtube.com/watch?v=IlgwgTOUeWE

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#28

Лучић је објаснио све!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним