Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

У СЕЋАЊЕ: ДР ВОЈА КОСТИЋ

Господ да му подари Рајско насеље.

Био је специјалиста хирургије и ортопедије шаке, професор на факултету. Нису му давали у пензију, јер нису имали таквог стручњака да га замјени.

Желио је да оде у Венецуелу, оно када је Чавез дизао побуну против Американаца. Живио је и у Ираку.

Српство је изгубило доброг Србина и борца.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Бог душу нека му прости.
Надам се да не лежи ван земље Светог Саве.
Одговори

Гос. Самарџићу, да се може знати, како сте се упознали са др. Костићем?
Одговори

(03-03-2014, 07:09 PM)ЛукаЛоко Пише:  Гос. Самарџићу, да се може знати, како сте се упознали са др. Костићем?
Јавио ми се мејлом, а онда је и долазио овде. Жао ми је што се нисмо сликали, сад сам тек схватио да нема слика...
Одговори

Др Воја Костић испред своје куће у Португалији, пре две године:
[Слика: dr-voja-kostic-ispred-sv.jpg]
Одговори

Lepo rece neko, Voja Bgd je bio stari smeker, od one vrste koja nema razloga da se hvali. Nikad nije pomenuo da je doktor, a kamoli hirurg...U razgovoru sa njim se osecao duh Beograda koji Broz nije uspeo da ugusi.
Slava mu!
Одговори

Нека му је лака земља. Штета. Добар човек и родољуб.

Smile
Одговори

Лака му земља.
Одговори

Већ је култни сандаун у Венецији.

Само му није одговарала она индустријска лоза, пекао је он домаћу на слободној српској територији у Португалу. Што би ја додао - српском резервату. Падне мрак то лоза у једној, лед у другој па док не нестане тема за причу. А тема увијек има и причи никада краја.

Волио би да каже: ''Јебеш човјека који до двадесет и које није био лијевичар, а послије тога ватрени националиста.''

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Бог душу да му прости.

"Ствар је била врло проста. Потребан је био само бескрајан низ победа над својим памћењем.", Џорџ Орвел - "1984"
Одговори

Тек када сам видео слику, схватио сам да смо се познавали. Велика је Српска душа отишла на небо.

Бог Господ да ти душу Прости и Насели где Праведни Почивају.
Одговори

Бог да му душу прости, хвала му.
Одговори

Пре 10 година преминуо је један од најбољих чланова форума, др Воја Костић.
Чини ми се да сви ми који смо га ценили, не желимо да буде заборављен.
Одговори

Памтићу га као великог човека који је изнад свега волео Србију.

[Слика: Voja-2-1.th.jpeg]

[Слика: Voja-2-2.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним