Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Господ да му подари Рајско насеље.
Био је специјалиста хирургије и ортопедије шаке, професор на факултету. Нису му давали у пензију, јер нису имали таквог стручњака да га замјени.
Желио је да оде у Венецуелу, оно када је Чавез дизао побуну против Американаца. Живио је и у Ираку.
Српство је изгубило доброг Србина и борца.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 03-03-2014, 12:34 AM од
херцеговац.)
Поруке: 14,694
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,187
Бог душу нека му прости.
Надам се да не лежи ван земље Светог Саве.
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
Гос. Самарџићу, да се може знати, како сте се упознали са др. Костићем?
Поруке: 50
Теме: 0
Придружен: Dec 2013
Углед:
2
Lepo rece neko, Voja Bgd je bio stari smeker, od one vrste koja nema razloga da se hvali. Nikad nije pomenuo da je doktor, a kamoli hirurg...U razgovoru sa njim se osecao duh Beograda koji Broz nije uspeo da ugusi.
Slava mu!
Поруке: 172
Теме: 32
Придружен: Aug 2013
Углед:
13
Нека му је лака земља. Штета. Добар човек и родољуб.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Већ је култни сандаун у Венецији.
Само му није одговарала она индустријска лоза, пекао је он домаћу на слободној српској територији у Португалу. Што би ја додао - српском резервату. Падне мрак то лоза у једној, лед у другој па док не нестане тема за причу. А тема увијек има и причи никада краја.
Волио би да каже: ''Јебеш човјека који до двадесет и које није био лијевичар, а послије тога ватрени националиста.''
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 06-03-2014, 09:42 PM од
херцеговац.)
Поруке: 136
Теме: 7
Углед:
6
Бог душу да му прости.
"Ствар је била врло проста. Потребан је био само бескрајан низ победа над својим памћењем.", Џорџ Орвел - "1984"
Поруке: 1,259
Теме: 22
Углед:
47
Тек када сам видео слику, схватио сам да смо се познавали. Велика је Српска душа отишла на небо.
Бог Господ да ти душу Прости и Насели где Праведни Почивају.
Поруке: 127
Теме: 1
Придружен: Apr 2014
Углед:
13
Бог да му душу прости, хвала му.
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
Пре 10 година преминуо је један од најбољих чланова форума, др Воја Костић.
Чини ми се да сви ми који смо га ценили, не желимо да буде заборављен.
(Последња измена: 01-03-2024, 05:50 PM од
ЛукаЛоко.)