Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

https://www.b92.net/info/vesti/index.php...id=2269185

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

E, на здравље!
Никад крај Времену смрти.
Одговори

(08-01-2023, 06:20 PM)смедерево Пише:  https://www.b92.net/info/vesti/index.php...id=2269185

Барем ви по луксузним катакомбама не морате да бринете. Неће гром у коприве!  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Кракен

Кидање Кидање Кидање 

Која је ово зајебанција, докле ће да смишљају имена непостојећем вирусу....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Омикрон XBB.1.5 нема мутације за које се зна да чине људе болеснијима, каже СЗО

Светска здравствена организација саопштила је да варијанта омикрона XBB.1.5 нема мутације за које се зна да чине људе болеснијима, али да јој је потребно више података из стварног света да би се извукли закључци о његовој озбиљности.

СЗО је рекла да је XBB.1.5 једна од подваријанти ковид-а која је најспособнија у избегавању имунитета.

Глобална здравствена агенција је саопштила да би подваријанта могла да изазове пораст броја случајева на глобалном нивоу, иако је потребно више података из других земаља осим САД.

https://www.cnbc.com/2023/01/11/covid-ne...icker.html
Одговори

Шта би с короном?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(31-05-2024, 11:22 AM)Vlad Alekš Пише:  Шта би с короном?

Ништа. Чека се да је Хазари пусте.  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Др Ентони Фаучи открива да су правилa социјалног дистанцирања од два метра и друге мере за „заштиту“ Американаца од ковида измишљене, пренео је Дејли мејл.

Др Ентони Фаучи каже да је социјално дистанцирање од два метра измишљено и да нема научних доказа који подржавају то правило

Републиканци су објавили комплетан транскрипт свог разговора са Фаучијем из јануара само неколико дана пре његовог дуго очекиваног јавног сведочења у понедељак.

„Некако се наместило“, признао је Фаучи. „Не сећам се, на пример, расправе о томе да ли би требало да буде 1,5 метар или 2 метра или шта већ".

Током разговора, Фаучи је упитан о пореклу широко прихваћених смерница о социјалном дистанцирању од два метра, које су примењиване у предузећима и учионицама широм земље. Међутим, није могао да се сети одакле је дошла ова конкретна препорука.

У дискусији, Фаучи, претходни шеф Националног института за алергије и инфективне болести (НИАИД), поменуо је да је наука о ношењу маски код деце непоуздана. На питање да ли је испитао било које студије или податке који подржавају ову праксу, Фаучи је одговорио: „Знате, можда и јесам". Али касније је признао да се не може сетити да ли је то конкретно урадио.

Према транскрипту, саветник већине се распитивао о студијама објављеним од почетка пандемије. Посебно онe којe се фокусирају на застоје у учењу и изазове у развоју говорa код мале деце која носе маске.

https://insiderpaper.com/dr-fauci-admits...king-rule/
Одговори

(31-05-2024, 04:05 PM)Шумадинац Пише:  
(31-05-2024, 11:22 AM)Vlad Alekš Пише:  Шта би с короном?

Ништа. Чека се да је Хазари пусте.  Јок

Ја сам чуо да је један магарац примио вакцину против короне. Сада се очекује мутација вируса у телу магарца, што ће изродити нови вирус - магарећи грип.

Одговори

Током две и по године пандемије, глобална стопа смртности од ковида смањена је за 96,8%

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9874414/

СЗО процењује вишак морталитета повезан са пандемијом ковида

Овде извештавамо о свеобухватном и доследном мерењу утицаја пандемије ковида тако што процењујемо прекомеран број смртних случајева, по месецима, за 2020. и 2021. Предвиђамо број смртних случајева од свих узрока из доба пандемије на локацијама на којима недостају потпуно пријављени подаци користећи Пуасонов модел рачуна који примењује Бајесову технику закључивања за квантификацију неизвесности. Процењујемо 14,83 милиона прекомерног броја смртних случајева широм света, што је 2,74 пута више од 5,42 милиона пријављених као последица ковида у том периоду. Постоје велике варијације у проценама прекомерног броја смртних случајева у шест региона Светске здравствене организације.

https://www.nature.com/articles/s41586-022-05522-2
Одговори

Онолика хистерија,гажења устава,закона,обичаја и морала ради "мера заштите" од "смртоносног вируса" и након свега ни једног конгреса о тој пошасти ?! Мене занима рецимо ефикасност респиратора.У Шапцу је,колико знам,достигао гиљотину.100% ефикасан,нико није преживео.Да је казнена експедиција из 1941-е имала респиратор . . .
Одговори

(06-06-2024, 12:50 PM)Mitic Пише:  Током две и по године пандемије, глобална стопа смртности од ковида смањена је за 96,8%

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9874414/

СЗО процењује вишак морталитета повезан са пандемијом ковида

Овде извештавамо о свеобухватном и доследном мерењу утицаја пандемије ковида тако што процењујемо прекомеран број смртних случајева, по месецима, за 2020. и 2021. Предвиђамо број смртних случајева од свих узрока из доба пандемије на локацијама на којима недостају потпуно пријављени подаци користећи Пуасонов модел рачуна који примењује Бајесову технику закључивања за квантификацију неизвесности. Процењујемо 14,83 милиона прекомерног броја смртних случајева широм света, што је 2,74 пута више од 5,42 милиона пријављених као последица ковида у том периоду. Постоје велике варијације у проценама прекомерног броја смртних случајева у шест региона Светске здравствене организације.

https://www.nature.com/articles/s41586-022-05522-2

Дедер појасни мало нама лаицима тог Поасона и тог Бајеса.

Одговори

(07-06-2024, 10:41 AM)victoria Пише:  Онолика хистерија,гажења устава,закона,обичаја и морала ради "мера заштите" од  "смртоносног вируса" и након свега ни једног конгреса о тој пошасти ?! Мене занима рецимо ефикасност респиратора.У Шапцу је,колико знам,достигао гиљотину.100% ефикасан,нико није преживео.Да је казнена експедиција из 1941-е имала респиратор  . . .

Мислиш да је респиратор ефикаснији од вакцине?

Одговори

(07-06-2024, 10:57 AM)Vlad Alekš Пише:  
(07-06-2024, 10:41 AM)victoria Пише:  Онолика хистерија,гажења устава,закона,обичаја и морала ради "мера заштите" од  "смртоносног вируса" и након свега ни једног конгреса о тој пошасти ?! Мене занима рецимо ефикасност респиратора.У Шапцу је,колико знам,достигао гиљотину.100% ефикасан,нико није преживео.Да је казнена експедиција из 1941-е имала респиратор  . . .

Мислиш да је респиратор ефикаснији од вакцине?  Него шта је .Од вакцине можеш да побегнеш а са респиратора не можеш.Свашта сам у животу видео(са 4 године човека који се тек обесио и још се гица па онда погибије у саобраћајкама,у војсци итд) и доживео али оне сцене када мученици покушавају да скину маску са лица ме продрмају из темеља.Па не би они то покушавали да скину да им помаже ?! Од моје ветеринарке сам сазнао а касније и лично увидео следеће.Ни једна животиња,ма колико пргава била неће скидати иглу за инфузију ако је тешко болесна.Када почну зубима да кидају те фластере којима је браунила причвршћена значи да им је боље.Зашто бих ја скидао маску са лица ако ми омогућава да лакше дишем? Бојим се да су ти људи поубијани(из незнања надам се) и да би неко можда и преживео да је пуштен кући.Ја нисам чуо да је било ко умро од короне код своје куће ?!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним