Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Заборави Бјелогрлића, он је са СНС-ом на прст у зна се шта. Поред Бјелогрлића ту има сто хиљада људи који раде свој посао поштено и честито, имају децу коју морају нахранити, земљу коју морају обрадити (сем ове године, која се профилише као још гора од прошле).

Једноставно, ја сам из тог слоја народа који не прихвата да га праве блесавим када знам да црно није бело. И то је то. А против чувара тековине Титовога Јајца ћу увек протестовати, макар протест био у организацији ФСБ-а и Цие истовремено. Они мојој кући, пре свега, ништа добро нису донели а умало је угасили. То ни Турцима ни Немцима није успело. Тих кућа као што је моја у мом селу има још 70 и све са истом причом. Колико их је само у Србији?
Одговори

Што се тиче "народа" ово није српски народ на протестима.

Ово су београџани левичари, деца комуниста, анархисти, активисти разних западних агентура, нво, другосрбијанци, елиташи, удбаши, људи из службе и остали са дна каце комунизма.

Прави Србин живи на селу и не бакће се са "уличарима" комунистима" "елитом" итд...

Него ми од ових са слике не видимо никог да води државу...

Ово би са слике да води државу Куку нама и леле са њима....

Овима бре неби дао да чувају стадо оваца, а не да воде државу....

[Слика: 9700.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

О томе причам Кизо.
Овај ће се сам урушити, односно, замениће га они који су га и поставили за намесника.
Интересант сам знати како народ не распознаје стару и до сада толико пута виђену игру "латина"?
Усликани што ти рече нису ни за чобане (Чобану им је предводник) па ко да им повери државу?
Колико нам је интелектуална елита неодговорна показује њихова тотална пасивност. Уместо да
имају спремне људе за преузимање институција све се препушта стихији и хохштаплерима.

ПС. ,Кад ти одеш, с ким ћу ја овде да разговарам? Видиш и сам с ким сам. Више нема они’ наши’ људи, из они’ времена, јуначки’. Ово је све с коца и конопца. Све је овде љигаво. Све сам послушник, с њима се не разговара.”
- Данко Поповић

Толковање Данкове мисли не требује.
Одговори

Не сипа се ново вино у мешине старе.
Много грешите што ове протесте стављате у контекст протеста од пре 25 година. Тада је то био сукоб између две струје исте партије, која се десет година пре тога наводно или стварно поделила. 
Данас управо страни фактор, а и сама удба, желе да оставе ту врсту односа на српској политичкој сцени. Али, заборављамо два важна детаља: прво - утицај Американаца у свету није јак као што је био 90-их година прошлог века; друго - технолошке промене довеле су до смањења утицаја државне, али и опозиционе пропаганде на јавно мњење, како је то било у време апсолутне моћи телевизије и штампе, пре четврт века.  Напросто, ово су нове генерације са новим узусима. Можда ти стандарди нису драстично различити од оних пре 25 година, али је сигурно да су различити.
Наравно да стране службе и удба ово одлично знају. Чини се да хватају "последњи воз" да Овај замене погодним играчима и опет остваре утицај на политички живот овде у следећој деценији. Поготово што они имају информације из прве руке како и када ће се завршити рат у Украјини, па према томе уклапају своје интересе на овом подручју.
Међутим, без обзира што личи да су протест преузели припадници или потомци оне струје која је изгубила на Осмој седници СКС, ипак не мора да значи да ће они завладати. Чак мислим да су они и главни кочничари промене Овај, и да имају договор са дотичним. 
То протестанти треба, а колико видим, и желе да спрече. И треба им пружити подршку у томе. Ово су протести које треба и мора да воде Монархист и Ђорђе, а не Бенито и Јеремија. О њиховој будућности се ради и они треба да одлучују, сходно свом васпитању и образовању. Зато подржавам протесте, али не учествујем у њима.
Јер, моје мишљење је готово апсолутно подударно са мишљењем оног који сад чами у затвору и оптужен је за насилно рушење уставног поретка. А не иде баш да вас напуштам овде у "овом историјском тренутку".
Одговори

Прочитао текст помислих сјајан приказ једног изгубљеног принца,који суштински не познаје Србију,кад оно текст потписује режимски новинар из вечно режимских новости.

Почео сам обично,да читам ствари на препоруку,Дакле проверен,разуман,принципијелан човек ми нешто препоручи и то читам.
Овако се само човек смори.
Одговори

Ако је веровати доле наведеном порталу "шетње" предводе ликови које не бих желео ни у бостаништу...

https://www.danas.rs/vesti/politika/ko-b...ovokatora/

Што је још интересантније, реч је о опозиционим посланицима који би требали у Скупштини да се боре за своје политичке циљеве.
Посебна прича су одртавели глумци попут Бојковићке, Саблићке и других који су попут клозетске шоље подешене за сваку буљу. Ономад
су глумили Брозове јунаке а данас се труде да опљуну по Србину величајући "мајке сребренице".

ПС. Профо, немаш потребе да напустиш форум јер колико видим грешка је у мени. Ја ћу се самобановати и то трајно.
Одговори

(09-06-2023, 06:21 PM)Јеремија Пише:  Ако је веровати доле наведеном порталу "шетње" предводе ликови које не бих желео ни у бостаништу...

https://www.danas.rs/vesti/politika/ko-b...ovokatora/

Што је још интересантније, реч је о опозиционим посланицима који би требали у Скупштини да се боре за своје политичке циљеве.
Посебна прича су одртавели глумци попут Бојковићке, Саблићке и других који су попут клозетске шоље подешене за сваку буљу. Ономад
су глумили Брозове јунаке а данас се труде да опљуну по Србину величајући "мајке сребренице".

ПС. Профо, немаш потребе да напустиш форум јер колико видим грешка је у мени. Ја ћу се самобановати и то трајно.

Што да напустим форум? Ако си мислио на мене.
Што да напустиш форум? Ако си мислио на себе.
Одговори

Сека Сабљић?
Ко је бре Сека Сабљић??
Највећи домет угуми као Курчубићева секретарица у Срећним људима и спремачица у серији Сложна Браћа.

Студенти? Дечурлија нека. Катастрофа.

Пријатељ Омера Мехића???

Катастрофа. 

И да, десничари Бошко, Ного, Дамјан су најурени или стоје негде где се ни не виде.

Типична обојена револуција америчких левичарско педерских нво. Као све је кул, до јаја, народ, заставе Србије...

Оно бре Србију и правог Србина није видело. Оно београдски нво сектор.

Нисам ни за Вучића али  кад видиш ове ужас..

И најбитније,

Када ће за говорницу Ђилас, Вук Јеремић, Ћута, Лазовић и остали организатори да чујемо план и политички програм за спас  Србије а не бакутанерку Секу Сабљић која се жали како мора да чека у реду код лекара или како је изгубио друга...

И још ово,

Прављење обојених револуција и подржавање истих може само дефинитивно народ који је заостао у развоју.

Имате изборе, па лепо се на изборима доказује ваша популарност у народу а не шака плаћеника из нво блокирају институције, саобраћај и живот...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не греши душу Кизо, играла је бакута у Маратонцима Кристину, Ђенкину љубавницу. То јој је највеће достигнуће у каријери.
На данашњим протестима чули су се узвици: "Шта је са Косовом?". Наравно, то питање било је небитно за вође "шетњи против насиља"...
И даље бифлају исту причу о РЕМУ, Пинку, Хпију и РТС-у...
О програму шта после кад Овај оде ни речи.
Све у свему јад и чемер.
Одговори

Извињавамо се што нисмо споменули то велико глумачко достигнуће "Кристина курво".

Маратонци уз Ко то тамо пева најјачи филм!

Него,

Покушавају да нам баце мамац као за Сома па да га прогутамо.

Ми хронолошки пратимо политику преко 25 година. Од малих ногу смо се везали за праћење политике.

Ономад смо скандарили "Бандо Црвена" "лопови, лопови" "Слобо одлази" "Спаси Србију из луднице Коштунице, Коштунице"  Певали " Баба Јула" и тако даље и тако ближе....

Е, сад да опет "гутамо мамац" анархо левичара, комуниста, и осталих педереских нво организација и осталих анархиста у овим годинама пааа или би били дебили или мајмуни да нас шетају, ко што "шетају" београџане. Ми јесмо били за онај први протест, али касније и ближе када је кренуло одстрањивање "десничара" и "националне приче" и да се то своди на обојене гандијевске педерске револуције и шетње дигли смо руке"

Сад као идемо да скандирамо против Пинка и Хепија. Па јбт патак, тај Митровић је достигао популарност за време жутих о Пецонију да не причам.е

"Највећи проблем у Србији" пај сад Ријалити. Људи у целом свету постоје стотине ријалитија. Само у Србији проблем.

Ето народ слуша Баха, Моцарта, чита Достојевског, Толстоја, Андрића па му ето са тв "сипају" ријалити.

Ријалити је одраз овог друштва. Свака та особа у том ријалитију је наш брат, комшија, суграђанин, грађанин.

Ја не могу да сконтам да су сисате "старлете" поред комплексне ситуације око издаје Косова и Метохије и оног Куртија први захтев ових протеста.

Јебо те, када су порнићарке и кримоси главни проблем српског друштва и главни захтев за рушење режима.

Значи  није проблем Косово, Није проблем немаштина, није проблем што су цене отишле у три лепе, није проблем што родитељи деци немају ни за патике, да плате екскурзије. Да је 80% сеоског подручја изумрло, да се Србија експресно празни, где буквално област око Куршумлије је изумрела и да нема Жандармерије и војске неби било никог албанци лагано преузимају српска села.

Нови Пазр демографски расте и гради се јако брзо и то ће врло ускоро бити трећи град у Србији. Срби се селе из Рашке области. Градић Рашка некадашња Престоница Србије изгубила 30% своје популације. Тамо уз Долину Јоргована уз долину Ибра Ушће, Биљановац, Баљевац, па доле ка Лепосавићу мртвило, деце ниђе...

И од гомиле националних, демографских, економских, социјалних, безбедносних проблема највећи проблем и највећи непријатељи су Жељко Митровић и Пецони који су се обогатили за време жутих. Митровић је за време Слобе имао само један Пинк канал. Када је Тадић слетео са власти Жељко Митровић је имао 30 до 50 пинк канала. Пецони се бавио трговином и шверцом Цигара, за време Жутих са Ацом Босанцем покуповао цео центар Београда. Све његово...

Тако да немојте да наседате на ове сорошевске, неолевичарско анархистичке протесте.

Е, да зашто се не спомиње у негативном контексту Аљбин Курти на протесту "Србија против Насиља".

На пример да глумци кажу Бјела, Која, Сека или било који "револуционар" са говорнице негативно говори о ситуацији на Косову и Метохији.

"Ако се Аљбин Курти не повуче са Севера Косова ми Срби ћемо то и то организовати/радикализовати/блокирати/"...итд

Нису ваљда Жељко Митровић, Пецони, Старлете, Кримоси, Марић  већи проблем од оног анархо левог марксисте Аљбина Куртија који угрожава Србе на Северу Косова...

А, да, сори, Курти је исто марксиста, анархо левичар кога  финансирају америчке фондови, фондације и нво, ђе да београдска граџанска сорош елита удари на "брата" Куртија...

Аљбин Курти се бре радује и колико видимо на коха диторе и по друштвеним мрежама свим срцем "Самопоредељење" подржавају протесте у Београду.  Можда једног дана Аљбин Курти буде и учесник а у некој будућности и говорник на протесту "Против насиља".

Ништа није искљућено све то спада у суштину "америчке демокрације" "љуцких права" ђе се свако мишљење вала чути.

Ако смо угостили Шредера, Блера, ако Америка улаже десетине милиона евра у НВО сектор у Србију у неког Саву Манојловића, "Морамо" итд што неби чули људе из "Самопоредељења" који се налазе на истом платном списку и који једу са газдом за истим столом.

Ја сам за то да на протесту Србија Против Насиља говори:
Аљбин Курти! 

Доста ми више Које, Бјеле, Сергеја, Секе, и осталих истрошених ликова ти ликови су још из праисторије.

Хоћемо "Аљбина"

Бајо мој, када би Аљбин изашао на говорницу и узео микрофон,

Поздрављам Београд! Мој пријатељиц Наташа Кандић, Соња Бисерко, Латинка Перовић, Мићуновић и многа браћа и сестре из сорош зелених  фондације! Ја овде био задњи пут на сљадољед и зоолошки врт! Косово Репубљик поздравља Београд

Знате кој аплауз би добио....

То би Вам говорило какви су протести!

Звижде против Хепија, Пинка, све што је српско и патриотски додуше у тишини и у себи аплаудирају српским непријатељима...
.
Аутошовинизам, другосрбијанство је болест плаћеничка неизлечиве.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Алијин снајпериста Армије БиХ Феђа Штукан одржао говор и мирно шета Београдом. Опушштено брате.

Прелажем организаторима следећи гости да буду Марко Перковић Томпсон Хрватска.
Аљбин Курти АП Косово.

[Слика: IMG-20230610-192718.jpg]

[Слика: IMG-20230610-192248.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јел ови треба да ми уређују државу?

[Слика: image.jpg]

Довела багра усташе из региона да запишавају Србију, санћим они ће срушити Овај Љутко
Где су сад господа академици?
Сутра кад буде касно залудно ће бити њихово закуредање...
Овај ће уништити Србију све уз благослов тупаве пучине и охолих преосвештенстава.
Одговори

Вучићев симулакрум политичке сцене успева. Док им је Телеком давао хонораре да глуме по њиховим продукцијским смећем, слабо се Филип Родић од Вучелића сетио да скрене пажњу на те усташе и црвене.

Сада, напрасно, сви знају ко је Феђа Штукан, сирома'.
Одговори

Од памтивека су се краљеви дивили дворским лудама.

Али Дворске луде иако су били интелигентнији од краљева никада нису вадале краљевством.

Све до појаве Зеленског.

у Србији се кроз комичаре и глумце покушава наћи нови Зеленски.

Отуда толики силни глумци и комичари међу говорницима.

Иначе, протесте су угасили идуодмори и биће све мање и мање људи поготовом форсирањем..

Србији је озбиљно потребан озбиљан трећи пол. Патриотски, народни и национални са ширим патриотским конзесусоми коалицијом.

Реално данас из патриотскеопозиције нико нема инфраструктуру, финансије, људство.

Да би покрили свако изборно место треба 18 хиљада контролора.

Већина патриотских странака нема у 80% инфраструктуру.Нема просторије.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним