Извињавамо се што нисмо споменули то велико глумачко достигнуће "Кристина курво".
Маратонци уз Ко то тамо пева најјачи филм!
Него,
Покушавају да нам баце мамац као за Сома па да га прогутамо.
Ми хронолошки пратимо политику преко 25 година. Од малих ногу смо се везали за праћење политике.
Ономад смо скандарили "Бандо Црвена" "лопови, лопови" "Слобо одлази" "Спаси Србију из луднице Коштунице, Коштунице" Певали " Баба Јула" и тако даље и тако ближе....
Е, сад да опет "гутамо мамац" анархо левичара, комуниста, и осталих педереских нво организација и осталих анархиста у овим годинама пааа или би били дебили или мајмуни да нас шетају, ко што "шетају" београџане. Ми јесмо били за онај први протест, али касније и ближе када је кренуло одстрањивање "десничара" и "националне приче" и да се то своди на обојене гандијевске педерске револуције и шетње дигли смо руке"
Сад као идемо да скандирамо против Пинка и Хепија. Па јбт патак, тај Митровић је достигао популарност за време жутих о Пецонију да не причам.е
"Највећи проблем у Србији" пај сад Ријалити. Људи у целом свету постоје стотине ријалитија. Само у Србији проблем.
Ето народ слуша Баха, Моцарта, чита Достојевског, Толстоја, Андрића па му ето са тв "сипају" ријалити.
Ријалити је одраз овог друштва. Свака та особа у том ријалитију је наш брат, комшија, суграђанин, грађанин.
Ја не могу да сконтам да су сисате "старлете" поред комплексне ситуације око издаје Косова и Метохије и оног Куртија први захтев ових протеста.
Јебо те, када су порнићарке и кримоси главни проблем српског друштва и главни захтев за рушење режима.
Значи није проблем Косово, Није проблем немаштина, није проблем што су цене отишле у три лепе, није проблем што родитељи деци немају ни за патике, да плате екскурзије. Да је 80% сеоског подручја изумрло, да се Србија експресно празни, где буквално област око Куршумлије је изумрела и да нема Жандармерије и војске неби било никог албанци лагано преузимају српска села.
Нови Пазр демографски расте и гради се јако брзо и то ће врло ускоро бити трећи град у Србији. Срби се селе из Рашке области. Градић Рашка некадашња Престоница Србије изгубила 30% своје популације. Тамо уз Долину Јоргована уз долину Ибра Ушће, Биљановац, Баљевац, па доле ка Лепосавићу мртвило, деце ниђе...
И од гомиле националних, демографских, економских, социјалних, безбедносних проблема највећи проблем и највећи непријатељи су Жељко Митровић и Пецони који су се обогатили за време жутих. Митровић је за време Слобе имао само један Пинк канал. Када је Тадић слетео са власти Жељко Митровић је имао 30 до 50 пинк канала. Пецони се бавио трговином и шверцом Цигара, за време Жутих са Ацом Босанцем покуповао цео центар Београда. Све његово...
Тако да немојте да наседате на ове сорошевске, неолевичарско анархистичке протесте.
Е, да зашто се не спомиње у негативном контексту Аљбин Курти на протесту "Србија против Насиља".
На пример да глумци кажу Бјела, Која, Сека или било који "револуционар" са говорнице негативно говори о ситуацији на Косову и Метохији.
"Ако се Аљбин Курти не повуче са Севера Косова ми Срби ћемо то и то организовати/радикализовати/блокирати/"...итд
Нису ваљда Жељко Митровић, Пецони, Старлете, Кримоси, Марић већи проблем од оног анархо левог марксисте Аљбина Куртија који угрожава Србе на Северу Косова...
А, да, сори, Курти је исто марксиста, анархо левичар кога финансирају америчке фондови, фондације и нво, ђе да београдска граџанска сорош елита удари на "брата" Куртија...
Аљбин Курти се бре радује и колико видимо на коха диторе и по друштвеним мрежама свим срцем "Самопоредељење" подржавају протесте у Београду. Можда једног дана Аљбин Курти буде и учесник а у некој будућности и говорник на протесту "Против насиља".
Ништа није искљућено све то спада у суштину "америчке демокрације" "љуцких права" ђе се свако мишљење вала чути.
Ако смо угостили Шредера, Блера, ако Америка улаже десетине милиона евра у НВО сектор у Србију у неког Саву Манојловића, "Морамо" итд што неби чули људе из "Самопоредељења" који се налазе на истом платном списку и који једу са газдом за истим столом.
Ја сам за то да на протесту Србија Против Насиља говори:
Аљбин Курти!
Доста ми више Које, Бјеле, Сергеја, Секе, и осталих истрошених ликова ти ликови су још из праисторије.
Хоћемо "Аљбина"
Бајо мој, када би Аљбин изашао на говорницу и узео микрофон,
Поздрављам Београд! Мој пријатељиц Наташа Кандић, Соња Бисерко, Латинка Перовић, Мићуновић и многа браћа и сестре из сорош зелених фондације! Ја овде био задњи пут на сљадољед и зоолошки врт! Косово Репубљик поздравља Београд
Знате кој аплауз би добио....
То би Вам говорило какви су протести!
Звижде против Хепија, Пинка, све што је српско и патриотски додуше у тишини и у себи аплаудирају српским непријатељима...
.
Аутошовинизам, другосрбијанство је болест плаћеничка неизлечиве.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.