Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Друг Марко" играна - документарна серија

Одличан.
Одговори

(25-09-2023, 02:18 PM)Ђуро Пише:  То што није одржан у Србији док су Нијемци држали њен већи дио говори пуно о српском народу у Србији и његовом антикомунистичком ставу. На жалост дио српског народа у БиХ и Хрватској је узео значајно учешће у тамошњим локалним Авнојима, који су одржани док су Нијемци држали скоро цијеле БиХ и Хрватску. Резултат тога смо видјели 1991-1995.

Прилично површно резоновање. Могло би се ово и другачије тумачити.
Одговори

Јесте ли гледали вечерашњу епизоду?

Оде Чича за флашу ракије и печено пиле.
Одговори

Ово је толико апсурдно да је у ствари сјајно!
РТС одавно није емитовао ништа важније од ове серије.
Одговори

(25-09-2023, 07:30 PM)luka.luke Пише:  Прилично површно резоновање. Могло би се ово и другачије тумачити.

И бх. и хрватски Авној су одржали засиједања у већински српским мјестима. У Србији што нису држали Нијемци држала је ЈВУО. Народ је био уз Дражу у Србији. Преко Дрине је дио Срба био уз комунисте. Заслијепљени комунистичком пропагандом на локалним Авнојима су ударили државност и Хрватској и БиХ на шта се те двије државе и данас позивају. Апсурд је да већина Хрвата данас више уважава НДХ него комунистичку Хрватску али се званично изјашњавају да им је локални Авној темељ државе.
Одговори

(27-09-2023, 12:53 AM)Милослав Самарџић Пише:  Ово је толико апсурдно да је у ствари сјајно!

По најавама, које самм видио на РТС, сам почео да се нервирам. Нисам имао живаца да одгледам ни једну епизоду. Ти си вјероватно одушевљен количином фантастичних лажи и помјереним углом посматрања. РТС је стварно изгубио компас кад 2023. производи и емитује тако нешто.
Одговори

(27-09-2023, 01:49 PM)Ђуро Пише:  
(27-09-2023, 12:53 AM)Милослав Самарџић Пише:  Ово је толико апсурдно да је у ствари сјајно!

По најавама, које самм видио на РТС, сам почео да се нервирам. Нисам имао живаца да одгледам ни једну епизоду. Ти си вјероватно одушевљен количином фантастичних лажи и помјереним углом посматрања. РТС је стварно изгубио компас кад 2023. производи и емитује тако нешто.

СЛАЖЕМ СЕ !!!!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

(27-09-2023, 01:08 PM)Ђуро Пише:  
(25-09-2023, 07:30 PM)luka.luke Пише:  Прилично површно резоновање. Могло би се ово и другачије тумачити.

И бх. и хрватски Авној су одржали засиједања у већински српским мјестима. У Србији што нису држали Нијемци држала је ЈВУО. Народ је био уз Дражу у Србији. Преко Дрине је дио Срба био уз комунисте. Заслијепљени комунистичком пропагандом на локалним Авнојима су ударили државност и Хрватској и БиХ на шта се те двије државе и данас позивају. Апсурд је да већина Хрвата данас више уважава НДХ него комунистичку Хрватску али се званично изјашњавају да им је локални Авној темељ државе.

Ја Вам опет кажем, можда би се то могло и супротно тумачити. Ви нећете да питате: "Како ?".
Ја опет нећу да објашњавам, јер може изазвати непотребну дискусију међу Србима иницирану некаквим нереалним и непотребним антагонизма.
Одговори

антагонизмима
Одговори

(27-09-2023, 02:15 PM)јашадр Пише:  
(27-09-2023, 01:49 PM)Ђуро Пише:  

СЛАЖЕМ СЕ !!!!

РТС уопште није изгубио компас.
РТС ради оно што је радио још 1970-их, па је отишао и корак даље.
Читајте књигу "Национална фреквенција"!
О свему овоме већ је много написано у тој књизи.
Одговори

Али сад је 2023. Комунизам је у Европи пропао још прије 30 година. Од нових генерација запослених на РТС би се очекивао објективнији однос према времену комунистичке страховладе.
Одговори

(28-09-2023, 08:01 AM)Ђуро Пише:  Али сад је 2023. Комунизам је у Европи пропао још прије 30 година. Од нових генерација запослених на РТС би се очекивао објективнији однос према времену комунистичке страховладе.

Да ли је пропао?

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Ух. Немој ме плашит.
Одговори

На РТС увек цензура, а посебно када истина треба да се сазна. Ево и тај чувени комуниста историчар Предраг Марковић који је један од главних сарадника на скоро свим серијама, а посебно са комунистичком тематиком  је изјавио
цитирам
Цитат:Ослобођење Београда је величанствена победа наших народа и народности коју не треба заборавити.

Када се радила на пример емисија о Кошарама, главни ценозори су били Предраг Марковић и пуковник Ђурковић самозвани командант одбране Кошара, који је запослио ћерку на РТС, а многе истините чињенице а посебно људи који су учествовали у тим борбама нису ни поменути. Нажалост тако ће бити и са свим серијама, које се буду радили у продукцији РТС где ће углавном селективно бирати шта је добро а шта није.Показало се и у овој серији да је комунистичка идеја и пропаганда још увек заступљена. Докле год се не искорени комунизам из друштва нама се лоше пише

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним