Поруке: 9,194
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(05-05-2025, 09:10 PM)milan Пише: Ја и заборавио на те на Хиландару,ја пратим само ове маратонци,јер и НДХ1 њих прати...јер што НДХ1 не забележи,то се није десило...Стигли су у Минхен,дочекани на црвеном тепиху,ал је занимљиво како улазе,тј утрчавају,пуни снаге и са осмехом,ја бих се уморио и бусом да сам ишао...Заборавио још нешто ,постоји током протеста још једна аномалија,а зове се Монах Михаило,нити је монах,нити Михаило....видим да је кадио студенте....
Па колко трче они јбму миша сваки по 300 км..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 05-05-2025, 09:51 PM од
Mekenzi.)
Углед:
375
Кад су пукли Сад траже изборе
Којинсу они циркус...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
Тотална блокада ФТН у Чачку. А досад је била полублокада... Разни нас Овај издајник, а издаде нас оно што је требало да нас спаси.
И сад би они на ФЕР, ПОШТЕНО и ДЕМОКРАТСКО гласање да видимо ко има већу подршку од ПРЕКО:
https://www.instagram.com/reel/DJSHTAFJ7...NXRzNjhhbw==
Поруке: 121
Теме: 0
Придружен: Jan 2017
Углед:
-7
Опет сам окаснио...Написао сам да су стигли у Минхен,кад они стигли до Улма ,раздаљина Минхен -Улм је 156 км...Извињавам се студентима.Пошто траже да студенти буду део избора,предлажем да ови маратонци буду врх те нове странке.
А ево и ових студената са Хиландара,исечак:
Ipak, saznajemo, da dvojica studenta i veteran, uprkos velikom trudu, nisu dobili blagoslov od sveštenstva sa Hilanadara, što je bilo i za očekivanje, budući da se, prema iskustvima iz ranijih slučajeva, izbegava raskol u srpskoj pravoslavnoj crkvi, čiji patrijarh Porfirije javno kritikuje srpske studente u blokadi.
Не знам јел истина?
(Последња измена: 06-05-2025, 07:55 AM од
milan.)
Углед:
375
Него да ли знате и једног студента блокадера да је у затвору. Не рачунам екипу око Миле Пајић.
Да ли знате и једног. Седам месеци крше силне законе, забрањују људима кретање, забрањују школовање, забрањују лечење упадају у клиничке центре или праве буку испред клиничких центара.
И знате колико је ухапшених: 0. НУЛА.
Да ли знате колико је ухапшених који су случајно журили на посао или се вербално супроставили овим терорисима.
Знате ли колико је тренутуно њих у затвору: 45.
ЧЕТРДЕСЕТ ПЕТ ЛИЦА ЈЕ У ПРИТВОРУ ЈЕР СУ ХТЕЛИ ДА ИДУ НА ПОСАО, ДА ИДУ КУЋИ А ОВИ ИМ НИСУ ДАЛИ.
ТРАГЕДИЈА ДА БУДЕ ВЕЋА ДЕВОЈЦИ ОД 21 ГОДИНЕ ЖИВОТА СЕ СТАВЉА НА ТЕРЕТ КРИВИЧНО ДЕЛО ТЕШКО УБИСТВО У ПОКУШАЈУ, ЗАТО ШТО ЈЕ ГУЗАТА И СИСАТА БЛОКАДЕРКА АНАРХИСТКИЊА СЕЛА ЈОЈ НА ХАУБУ И ОНА ДОДАЛА МАЛО ЈАЧИ ГАС И ОНА ЈЕ ПАЛА.
ЗА ТО ДЕЛО ГДЕ дебелој БЛОКАДЕРКИ НИЈЕ НИ ДЛАКА СА ПИИИ ЗАФАЛИЛА ЈАДНА ДЕВОЈКА ЈЕ ДОБИЛА КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ЗА ТЕШКО УБИСТВО!
Девојка је јуче покушала да изврши самоубиство јер већ 5 месеци седи ни крива ни дужна у притвору као и остали међу њима су били и Срђан Жуниић и Срђан Ного. и онај дечко ћале то је за тебе....
А неко данима држи у Блокади РТС и ни прекршајну пријаву није добио.
Неко већ ће скоро 8 месеци неда Србима и деци Србије да студира и ником ништа.
А да само мрко погледате студента блокадера или неког анархисту из те екипе притвор и кривична Вам не гине.
Толико о томе да су они као против власти, а власт их буквално воли и све им дозвољава а свако ко им се супростави, добија прекршајну (и то Боже помози ако добије прекршајну) већина добија кривичну пријаву.
Када они држе 16 минута тишине, и ако им прекинете то или им викнете полицајци у цивилу вас одмха воде у станицу на саслушање.
Буквално не сме ни једном блокадеру није зафалила длака са главе. Нити једном пленумашу!
Онај планира да отме аеродром и контролу лета, био сат ипо у станици, Срђан Жунић је провео два месеца у затвору ни крив ни дужан.
ПРАВДА ЗА СВЕ УХАПШЕНЕ!
ПРАВДА ЗА СРЂАНА ЖУНИЋА!
ПРОСВЕТАР.
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
Мекензи овај режим је познат као врло демократски, највише СНС (КАРТЕЛ) хапси своје чланове за корупцију, убиства итд...
А то је тактика само, као, ето колико смо ми фини... Нисмо ми КАРТЕЛ!
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
НЕВЕРОВАТАН ЛИК МЕКЕНЗИ!!!
Углед:
375
(06-05-2025, 04:30 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Мекензи овај режим је познат као врло демократски, највише СНС (КАРТЕЛ) хапси своје чланове за корупцију, убиства итд...
А то је тактика само, као, ето колико смо ми фини... Нисмо ми КАРТЕЛ!
Нећу овде да пишемо јер је број "гостију" на форуму енормно скочио у задњих пар дана, док мало број ових незваних "гостију" не опадне на оптимум нећемо писати....
Него ови "незвани гости" што воле јако пуно да гледају четничке слике, невероватно...
ПРОСВЕТАР.
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
Могуће да нас прате, ја сам одмах скинуо VPN... Могуће да се спрема чишћење Србије од четника??? или су ПОГЛЕДИ све популарнији. Могао би Милослав да каже нешто о томе.
Углед:
375
(07-05-2025, 08:51 AM)Бесеровић Пише: Сад тренутно на вези! 
![[Слика: Screenshot-3.png]](https://i.postimg.cc/wTZCzb6x/Screenshot-3.png)
Oволико их не буде ни у годину дана на форуму
Бесеровићу ови "гости" ал воле ону твоју тему са сликама, преко ноћи си постао популаран код њих....
ПРОСВЕТАР.