Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Долазио је тај Петар и на Погледе па је подвио реп када смо осули паљбу да пиша чучећи и да је оно што се у нашим крајевима зове немрчи-пушка!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Сви ти вајни монархисти, крунски саветници, националисти, емигранти, су пискарали док су гореле српске куће у Босни и Крајини, два динара борцима и народу нису послали, сви они не да не могу да се пореде са Шешељем, него за све њих са Престолонаследником на челу су Брне, Васке, Манда, Раде Радовић.... најблаже речено Богови
И још нешто, мени је чукунђед погинуо у борби са турцима, прађед је био у аустријском затвору, ђед је лежао 5 година у затвору под комунистима, ћаћа годину, ја имам ожиљке по телу и ја сам хапшен због српства, тако да нико овде о Српству не може лекције да ми држи, ко мисли да је већи Србин од мене на располагању сам па нек докаже
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
(Последња измена: 14-04-2015, 08:20 PM од
Србин.)
Поруке: 14,464
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
879
(14-04-2015, 08:09 PM)Србин Пише: Сви ти вајни монархисти, крунски саветници, националисти, емигранти, су пискарали док су гореле српске куће у Босни и Крајини, два динара борцима и народу нису послали, сви они не да не могу да се пореде са Шешељем, него за све њих са Престолонаследником на челу су Брне, Васке, Манда, Раде Радовић.... најблаже речено Богови
У праву си Србине, али морам ти рећи.....
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
У реду је брада, али јел можеш да будеш мало прецизнији, шта је писац хтео да каже?
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Србине, ако ћемо тако у историју, Црни Ђорђе је дизао устанак у Шумадији, а Краљ Петар Први је бранио Србство на челу војске у Великом Рату, док су многи служили Швабама!!!
Част храбрим изузецима из бивше Аустроугарске...
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
(Последња измена: 26-04-2015, 04:15 PM од
Ројалист.)
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(13-04-2015, 02:09 PM)Шумадинац Пише: ''Четнички'' војвода о Монархији.....
....исто, само мало детаљније.....
Овде се тачно види колика је комуњара Шешељ. Ајде што је комуњара, то могу и да разумем, али он ништа не зна о историји и лупета као да нема ни два разреда основне школе.
Реченица "Србија никада није имала среће са монархијом" је ужасна. То имплицира да смо имали среће са републиком. То јест са Титом, Милошевићем, Тадићем и, на крају, са његовим пуленом, Томиславом Николићем.
А што се тиче Шпаније, да ли је Франкова владавина била фашистичка диктатура дискутабилно је. Али, Шпанија је све време била монархија, дочим је Франко био регент, то јест "обављао је функцију краља" до своје смрти.
(14-04-2015, 08:09 PM)Србин Пише: И још нешто, мени је чукунђед погинуо у борби са турцима, прађед је био у аустријском затвору, ђед је лежао 5 година у затвору под комунистима, ћаћа годину, ја имам ожиљке по телу и ја сам хапшен због српства, тако да нико овде о Српству не може лекције да ми држи, ко мисли да је већи Србин од мене на располагању сам па нек докаже
Колико си висок?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
(Последња измена: 26-04-2015, 06:11 PM од
Vlad Alekš.)
Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
(26-04-2015, 03:57 PM)Ројалист Пише: Србине, ако ћемо тако у историју, Црни Ђорђе је дизао устанак у Шумадији, а Краљ Петар Први је бранио Србство на челу војске у Великом Рату, док су многи служили Швабама!!!
Част храбрим изузецима из бивше Аустроугарске...
Ако се не варам Црни Ђорђе је и сам "служио Швабама", и то био чак подофицир код Шваба и код Швљаба испекао војни занат..

Прву регуларну Српску војску су организовали Срби који су "служили Швабама", Славонац и Личанин.
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
(Последња измена: 27-04-2015, 02:03 PM од
Брада.)
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
И шта сад кад за Видовдан не буде ништа? Дали је могуће да писац "идеологије" коју сви треба да живимо море погријешити? Како живити посље са тим сазнањем? Па он нас никад није, нити би слагао!
Тај не коси нити цијепа дрва . . .
https://www.youtube.com/watch?v=RKUQ6zo6Ftk
Поруке: 14,464
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
879
Некада....Шешељ о Владици Артемију...
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Никакве наравно, добро су му послужили да представи у народу како је ето ОН тобоже организовао преко својих људи одбрану, циљ је јасан био и онда и данас, није В.Ш. дао за Босну и Крајину ни ћорави динар али се фино окористио од нас