Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 3.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Хрватима треба озбиљна и стручна помоћ!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Колико они немају смисла за хумор. Rolleyes И какве све глупости стижу са те стране .
Одговори

[Слика: deklaracija.jpg]

Баја

[Слика: deklaracija.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Па ви зафркавајте хрвати колико гол хоћете......

ОНИХ СУ ВАМ У УДБИ!
Одговори

(14-02-2017, 10:16 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Па ви зафркавајте нас хрвате колико гол хоћете......

МИ СМО ВАМ И У УДБИ!

Шта кажеш? Љутко

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Занимљиво да си се ти појавио?
Одговори

(14-02-2017, 10:23 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Занимљиво да сам се ја појавио?

Је ли вам лоше? Хоћете ли чашу шећера и воду у коцки? Јок

Д М
Одговори

(14-02-2017, 10:16 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па ви зафркавајте хрвати колико гол хоћете......

ОНИХ СУ ВАМ У УДБИ!

Нем'шта додати!

Баја

(14-02-2017, 10:27 PM)Шумадинац Пише:  
(14-02-2017, 10:23 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Занимљиво да си се ти појавио?

Је ли вам лоше? Хоћете ли чашу шећера и воду у коцки? Јок
(14-02-2017, 10:23 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Бежи бре будало!

Потписујемо!

Баја

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

"Oštar protest" ambasadorki Srbije u Zagrebu zbog spomenika majoru Tepiću

Ambasdorka Srbije u Hrvatskoj Mira Nikolić pozvana je danas u hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova gde joj je "uložen usmeni oštar protest" zbog odluke Vlade Srbije da podigne spomenik narodnom heroju Milanu Tepiću, izjavio je šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

http://www.blic.rs/vesti/politika/ostar-...cu/1gz6kgn

Протестују они који су свим могућим усташким зликовцима дигли споменике. Још један доказ да око нас живе дебили озрачени неким психотронским оружјем. Клизе ка споменику Павелићу а смета им Тепић.

"Hrvati to su dronjci” (Franjo Josif)
Одговори

[Слика: image.jpg]free screen capture
Одговори

Виде еуропљана:
https://listafasista.tumblr.com/

Кад је у питању озбиљна и стручна помоћ хрватима имам ја пар фото приједлога:

[Слика: image.jpg]

[Слика: Gori_djubre.jpg]
Одговори

Цитат:ЛОШО: ПОЖАРЕ ПОДМЕЋУ "ЈУГОСЛОВЕНИ"

ЗАГРЕБ, 18. ЈУЛА /СРНА/ - За пожаре који харају Хрватском и Црном Гором криви су "Југословени", тврди хрватски генерал у пензији Давор Домазет Лошо.
Он сматра да "Југословени и они који не воле Хрватску", подмећу пожаре и воде "асиметричан рат" против Хрватске и Хрвата.
"Гори Бока которска, Херцеговина и Далмација. Tо не може бити случајно. И то баш у вријеме када се према прогнозама може знати да је у току бура која дува већ четири дана", наводи Лошо.
Он каже да "Боку которску зову `невистом Јадрана`, у којој живе Хрвати", те да су погођени и "Херцеговина у којој су, такође, Хрвати, као и Далмација", преносе хрватски портали.
"Tи пожари су подметнути. Могу они причати шта хоће, али ту нема сумње", тврди Лошо, хрватски ратни генерал из деведесетих година прошлог вијека.
Он сматра да су пожари "у интересу душмана Хрватске - Југословена".
"Они који се не мире са самосталном државом Хрватском одбрањеном у `домовинском рату` - њима је у интересу да Хрватска гори, јер су пожари један од облика асиметричног рата", наводи Лошо.

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...N9mCouWVaw
Одговори

Лоша је један од оних који нас изнова подсећају какве је кадрове школовао Броз. Дежурни хрватски патриота који је пореклом Србин. Вечити гост једне те исте телевизије,тип који је измислио да је ЗДС рватски средњевековни поздрав. Кидање
Одговори

Лепа наша лепо гори.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним