Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Милославе постоји ли негде податак колико је Турака најурено од стране комуниста из Југославије због тога што нису хтели да ратују са Србима у ДСР ?
Ту претежно мислим на онај део популације који је живео у Скопљу и другим деловима Македоније ?
Поруке: 2,881
Теме: 6
Придружен: Jun 2016
Углед:
609
Господине Самарџићу, када ће те објавити неку нову галерију слика ЈВуО на сајту?Ја се уби постављајући слике а ви ништа.Мој предлог је Горска Краљева Гарда.Али неке нове слике,не оне из Албума Николе Калабића. и Горске Краљеве Гарде - те слике ,већ имамо сви овде са форума.
(Последња измена: 26-05-2017, 07:21 PM од
Милош Шарац.)
Поруке: 17,113
Теме: 633
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,913
Објавио сам управо један чланак о Гарди, мислим да је кориснији чланак него слике.
Углед:
609
Ето по ко зна који пут читам ваше чланке везане за борбе четника против Окупатора и његових слугу.Скромни су то чланци у смислу да увек о броју погинулих Немаца нема података,зна се само за Љотићевце и Бугаре који су страдали.Наведите једном већ број Немаца који су страдали у борбама са четницима!Имате ли за територију данашње Србије такав податак?То је битно а ови Љотићевци су не битни тотално.За Бугаре би исто волео да наведете број погинулих у борбама са четницима ако имате.То је значајно,а не ова операција Хајка на пример,па то је смешно.Звучи као неки мањи обрачун уличних банди или неки ситан окршај Делија и Гробара.
(Последња измена: 26-05-2017, 08:22 PM од
Милош Шарац.)
Поруке: 17,113
Теме: 633
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,913
Звучи теби, али четницима који су били у обручу, а са којима сам разговарао, уопште није тако звучало. Немачке губитке наводим увек кад имам податке, а овде их немам.
Углед:
609
Нисам ни рекао да им је било лако,то је већ ваша констатација типа-напад је најбоља одбрана.Стварно ја се не сећам да сте писали о броју Немаца погинулих у борбама са четницима,мислим на укупан број-за Србију.Да сте комунистички Историчар знали би,бројева има безброј.На пример 500. хиљада Немаца .Ја бих то тврдио да сам Историчар ,како комунисти лажу о њиховим борбама против Немаца и то је званична историја.А ми једноставно не знамо да лажемо -фалсификујемо историју.
(Последња измена: 26-05-2017, 08:50 PM од
Милош Шарац.)