Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Осмех је врло важан!Вицеви!

[Слика: IMG_4132.png]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Čobanica Mara napunila 15 godina i počelo je nešto strašno svrbeti između nogu. Šta će, kud će, ispovedi se popu. Pop ne zna šta će sa njom, pa joj kaže:

•Znaš Maro, to je tebi tamo dole uletela muha. Meškolji se pa te to svrbi. To ti treba neko što pre isterati iznutra.

• A što vi to ne bi uradili, pope?
• A ja ne smem, ja sam svešteno lice. Nađi nekog svog u selu.
Krene ona kući i naiđe na Živadina kako kopa. Objasni mu svoju nevolju, ali on joj odbije pomoći, izgovarajući se na starost. Dalje je srela Milisava, međutim i on joj odbije pomoći jer mu je žena u blizini. Kad je došla kući, pošalje je mati u planinu da čuva ovce. Kad tamo na oplanini – Danilo čobanin,
20 godina, neoženjen, k’o od brda odvaljen:
• Zdravo Maro.
• Zdravo Danilo.
• Šta te muči, Maro?
• Eto, uletela mi tamo dole neka muha pa se meškolji, mene svrbi, ne znam šta ću od muke.
•Dobro Maro da si se meni obratila. Ja sam ti za te stvari stručnjak.Nego, skini se.
Skine se Mara do pola, gleda Danilo sise i sve se oblizuje.
• Skini se skroz!
Skine se sirotica skroz.
• Lezi – veli joj on.
Ona šta će, legne.
• Raširi noge.
Raširi ona noge.
• Više ih raširi.
Ona se skroz raskreči. Na to on skine gaće i posere se pola umetra niže.
• E, ako je ovo ne izmami, neće ništa.

Јок

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

[Слика: 1KePsqA.png]

Креза

Одговори

https://s3.postimg.org/vs358uf7n/IMG_4248.jpg

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Na casu "Prirode i drustva" - uciteljica konstatuje da je mali Ivica genije sto se tice tog predmeta - sve zna!
Kaze ti ona njemu..kao "Ivek, prekosutra mi dolaze drugovi inspektori u razred, bice ceo dan u razredu, a kad dodje tema iz "Prirode i drustva" ja cu tebe prozvati pa ti pricaj ovo sve sto si meni pricao.."Vazi, drugarice nastavnice.." - odgovori Ivica. Dodje i taj dan, prate ti dvojica drugova prosvetnih inspektora nastavu, i kucnu ti cas da se dotaknu teme iz predmeta "Priroda i Drustvo"..

Prozva ti nastavnica Ivicu, kad ovaj poce da prica, pa prica prica..drugovi inspektori zabezeknuti ostadose! Ono ovakvog potkovanog ucenika iz predmeta "Priroda i drustvo" jos nisu videli, a bogami ni culi! Pa ce ti jedan od drugova inspektora reci Ivici: "Ivice, mi smo odusevljeni tvojim znanjem o nasoj Socijalistickoj Jugoslaviji, Drugu Titu, Samoupravljanju, ulozi Radnickih Saveta u fabrikama, Aktivnoj i Miroljubivoj Koegzistenciji, Putu Nesvrstanih blabla.."Nego...", nastavi pricu inspektor, "Ti si na jednom veoma visokom nivou za tvoje drugove iz razreda, sumnjam da su oni od ovog tvog izlaganja pola razumeli, mozes li ti to njima nekako figurativno objasniti, da bolje shvate, mislim, nemoj nas pogresno razumeti, mi smo odusevljeni, ali i da te drugovi iz razreda shvate, ovo su jako bitne stvari, razumes..?"

"Kako da ne, drugovi inspektori, mogu, evo ovako cu ja svojim kolegama objasniti sve to kratko i sazeto:"

"Jugoslavija, drugovi moji, to vam je jedan brod koji plovi po nemirnom moru, a za kormilom je Drug Tito.." - poce mali Ivica da objasnjava drugovima iz razreda,

"Bravo Ivice, kako si se samo to setio, jaooooo" odusevljeni inspektori povikase!

"Samo reci gde je tu narod Ivice, ne treba vise, genije si..." vicu inspektori iz zadnjih klupa..

"Eno ga na palubi - povraca..." - odgovori mali Ivica
Одговори

[Слика: facebook_1502022516401.jpg]

[Слика: Bez_naslova.png]
Одговори

[Слика: IMG_4578.jpg]

Д М
Одговори

[Слика: image.png]
Одговори

Istukao zet taštu zbog brbljanja i ona ga tužila.
Na sudu zet sve prizna.
A sudija kaže:
– “Raspravu otkazujem za deset dana, a ti zete, u moju kancelariju.”
– “Zašto me niste osudili?”, – upita zet sudiju.
– “Čoveče, istuci i moju, pa ću te osloboditi!”

Јок

Одговори

Одговори

Одговори

Одговори

Oženilo se Ciganče sa 12 godina, mlada nešto starija i dobro razvijena. Tata Ciga gleda snajku, ne
može oči da odvoji, oblizuje se i razmišlja kako bi se udenuo, smatrajući da njegov junoša još nije
sposoban za ozbiljan “posao”.
– Sine, ako nešto treba samo se tati obrati. Ja sam tu da pomognem.
Došlo veče, mladenci krenuli u prvu bračnu noć, a Cigo će opet.
– Sine ! Tata će biti ispred vrata, pa ako zapne viči. Ja sam tu da pomognem.
Iz sobe se čuje komešanje i iznenadni sinov glas.
– Tata ! Tata !
Ciga kao munja ulete.
– Šta sine tata treba da uradi ?
– Ma, ova moja ne zna da puši, pa da joj pokažeš !!!

Јок

Одговори

[Слика: IMG_4657.jpg]

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним