Оцена Теме:
  • 14 Гласов(а) - 4.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова ТВ серија - Равна Гора

Молим вас погледајте ове коментаре, неко ко је симпатизер или у продукцији те серије тумачи историју како му воља, од реченице да Бора Мирковић није био активни официр па до честе употребе реченице Уметничка условљеност, да није смешно било би жалосно овако се играти егзактним подацима из Српске историје.

https://sr.wikipedia.org/w/index.php?tit...id=8734891
Одговори

(12-01-2014, 03:56 PM)Бранке Пише:  Јел неко прочитао данашњи интервју у блицу "каплара Чутурића" (илити Милоша Тимотијевића,звезде врхунских дела уметности као што су "У земљи крви и меда" и Фрљићев "Зоран Ђинђић" ) ?
Рече човек да су четници тесно сарађивали са Немцима и да према томе нема говора о помирењу између четника и партизана.Навео је и да су четници нацисти .Читај
Одговори

Неписмена будала. Не обраћајте пажњу.
Одговори

Онда није чудо што му је поглед био унезверен и животињски.Ако има предрасуде о четницима,улогу је искористио да покаже неко своје мишљење.Наравно неко му је то и дозволио.
Одговори
Wink 

(12-01-2014, 05:06 PM)четнички курир Пише:  
(12-01-2014, 03:56 PM)Бранке Пише:  Јел неко прочитао данашњи интервју у блицу "каплара Чутурића" (илити Милоша Тимотијевића,звезде врхунских дела уметности као што су "У земљи крви и меда" и Фрљићев "Зоран Ђинђић" ) ?
Рече човек да су четници тесно сарађивали са Немцима и да према томе нема говора о помирењу између четника и партизана.Навео је и да су четници нацисти .Читај

Па како може човек који је играо у филмовима такозваног "Црвеног таласа" да нам данас покаже како су ЈВуО добри а партизани лоши. Једноставно он тумачи како му други причају а режира и пише по истим мотивима из Сутјеске, Неретве и других комунистичко пропагандних смећа.Хармоника
Одговори

Прекрстише се комунисти и пољубише довратак цркве...
Одговори

Pa koji su bre to komunci streljani maja 1941 u Loznici, sta sve trpi filmska traka...!

Ne znam ..ali ova zadnja scena ispade najbolja scena u celoj seriji. Mozda sam ja emotivac ali srce mi zaigralo, priznajem Smile
Одговори

И рече син Драган кад му Тарас каза како се зове планина:" А мене, ако се на Дан безбедности сете, сете, а ако не, онда ништа, ја сам своје обавио..."
А изван кадра Радашин Булајић, кроз чувени осмех додаде:" Обавили смо сви, сине Драгане. Не само да су се другови сетили, него су унапред на нас мислили. Је ли прасе готово?"
КЛОШАРИ УДБАШКИ!
Одговори

Омашио је за два дана долазак Драже на Равну Гору. И у то време се није звао Брзи одред него Горски (преименован је 20. априла).

А Тарас сирома' никако да се наједе к'о човек...
Одговори

И тако... Smile Ако ни због чег другог, памтићу серију по задњој сцени.
Одговори

Последња три минута су најбоље од десет епизода. Ипак сам се осетио поносан.
Одговори

(12-01-2014, 10:12 PM)Петар Пише:  Последња три минута су најбоље од десет епизода. Ипак сам се осетио поносан.
Да. Тих неколико минута вреде целе серије.
Одговори

(12-01-2014, 05:01 PM)Snake Пише:  Молим вас погледајте ове коментаре, неко ко је симпатизер или у продукцији те серије тумачи историју како му воља, од реченице да Бора Мирковић није био активни официр па до честе употребе реченице Уметничка условљеност, да није смешно било би жалосно овако се играти егзактним подацима из Српске историје.

https://sr.wikipedia.org/w/index.php?tit...id=8734891

Занимљиво како на моју тезу да су Калуђерске баре на Тари а не на Маљену није могао да нађе уметничку условљеност, па је једноставно обрисао целу тезу.
Одговори

О десетој епизоди ТВ серије ''Равна Гора'':
http://www.pogledi.rs/ravna-gora-10-i-to-prodje/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним