Оцена Теме:
  • 46 Гласов(а) - 4.52 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

А таман сам хтео да питам - ко је ова будала?
Симо, хвала на информацији.
Одговори

У којој јединици је био онај комуниста фудбалер Живорад Давидовић?
Одговори

Милослав: рекли сте ми да ће гостовати историчар...?
И толико за довољно.
Одговори

Ђенићу се привиђају Каспер и духови. Можда је плутао интердимензионално.

Где му само Каспер паде на памет?
Одговори

Милославе ,овај дуел са СКОЈевцем је толико моћан да сам га одгледао са уживањем.И морам рећи да је ишао тако упечатлјиво , од смеха до суза ,од комедије до трагедије,овај јадни млади комунац није знао где удара при крају емисије,али ипак најачи утисак на мене је оставио водитељ који је добро издржао а да не умре од смеха током целе емисије ,он је толико био свестан надмоћности Самарџића над овим скојевцем да је добро издржао да непрасне у смех.
Ово је емисија у рангу са оном емисијом КЛОТ ФРКЕТ код покојне Исидоре Бјелице и Самарџићевог поигравања са Вулином и Димитријевићем око битке на Неретви (антологијска сцена са питањем Димитријевићу ,,чија војска је остала на бојном пољу после битке?,,.Кидање
БРАВО Милославе БРАВО
Одговори

Тај скојевац је из неке странке Нова КПЈ. Они су више "на линији Информбироа", него за Тита. Скојевац
Одговори

(18-01-2021, 12:57 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-01-2021, 10:28 AM)Mitic Пише:  

Дуел са председником СКОЈ-а. А нисам ни знао да то још постоји...

Јели истина да ће он сад бити главни сведок тужилаштва у поступку по рехабилитацији Николе Калабића, зар су онда одустали од Радановића пошто изгледа од јула 2019 не могу да га намоле да дође на процес, још у јулу 2019 му је наложено да дође на сведочење.
Одговори

Радановић сигурно неће сведочити, осим ако се не деси нешто драстично.
Одговори

E, stvarno, koja je priča sa njim?
Odselio se van Srbije,gde?
Одговори

Загреб - Српско национално вијеће.
Одговори

E, vala, sa ideoloijom koju zastupa i treba da živi u Zagrebu
Одговори

(18-01-2021, 12:57 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-01-2021, 10:28 AM)Mitic Пише:  

Дуел са председником СКОЈ-а. А нисам ни знао да то још постоји...
Kao da gledaš Real protiv dečaka iz Železnika, tipa razred V/3
U tom smislu, svaki kompliment i čestitka Miloslavu na dominaciji je suvišna.
Što, naravno, nije Samardžićev problem.
Urednik i voditelj je omanuo.

Jedini utisak mi je da u sred Srbije, i usred Beograda, uopšte postoji partija, organizacija sa komunističkim nazivom. U 21 veku.
JE-BO-TE!
Одговори

2:42 minuta ničega, 80 posto vremena govorio ovaj mladi, prilično nevaspitani antropolog na doktorskim studijama iz "političke filozofije" dok ga je Miloslav puštao da blebeće, verovatno se pitajući šta će mu ovo gostovanje uopšte.

Voditelj katastrofa.

Biser mi je bilo ono Miloslaveljevo insistiranje na broju partizana u jesen 1943 po njihovim divizijama. Komunac se tada raspao i do kraja emisije je pokazao pravu prirodu svih komunista kada im se izmakne tlo pod nogama - postao je bezobrazan, prekidao sagovornika, nije prestajao da blebeće, skače sa teme na temu, itd, itd.

Inače, mislim da mi je odnekud poznat Mislim da je on u nekoj od onih opskurnih organizacija na Filozofskom fakultetu koje se bave "radikalnom akcijom", upadaju po tribinama i prekidaju ih.

Kada sam ih tada video, a i malo pričao sa njima, stekao sam utisak da su krajnje neobrazovani, da ništa ne čitaju, čak ni Marksa, a da o istoriji ama baš niša ne znaju. Na šta se svela komunistička avangarda!

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори
Thumbs Down 

Мислиш да су они некада били другачији?
Па, социјалисти када су видели, на Конгресу уједињења, са ким имају посла, одмах су напустили салу.
Комунисти-бољшевике једино интересује власт и ништа друго. То је макијевализам у најјаснијем облику. Дотични је будала и са овим отварањем јавног простора он тражи ухлебљивање у "институцијама система". Уопште није важно шта је рекао, само је битно да му је неко омогућио да јавно говори. Самим тим добио је легитимитет.
Тако да - хвала Милославу што нам је увалио у државни просветни систем још једну будалу. Баја
Много опаснија појава у нашем друштву су кетмани и кетманство, како их је називао Часлав Милош. Или комуњаре, како их једноставно Срби зову. То су људи који су спремни да пристану на овакве ставове, уколико историја наметне да такви дођу на власт. Кетмани или комуњаре загаде много већу групу људи и на много дуже време него што чине овакви типови.
Поновићу свој став да у емисијама дуалистичког типа уопште не треба учествовати уколико се у њима са друге стране налазе отворени комунисти, нацисти и фашисти. То су идеологије које су аномалија хришћанске цивилизације и уопште им не треба давати простор, нити их на овај начин легитимизовати.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 52 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним