24-01-2014, 02:07 PM
(24-01-2014, 05:07 AM)Захумље Пише: Лепих неко бих вам рекао да си мало скисофреничан!
...
А то говори гомилу....да то ви ЛЕПИХ још даље кријете са јавности....одакле је ВАЛТЕР...а за сигурно имате то у архивима......
А што је ЗАПРЕПАШЉИВО.....ово је 2014 године....а Валтер и званично умро у Мају 1980....ВИ ЈОШ КРИЈЕТЕ АРХИВЕ ОД ЈАВНОСТИ.....
А ПОДСВЕСНО ГА БРАНИТЕ НА САЈТ ВОЈСКЕ КРАЉЕВИНЕ!
Захумље пријатељу, јесам ја шизофреничар и псовач, али нисмо се добро разумели.
Приче да је тито имао агентуру способну да убије Стаљина, су бесмислице, АЛИ којима запад ДУВА тита, да му прида значај.
Могло је рецимо у некој тешкој теорији да буде да Стаљина убију американци (енглези), па да то припишу њиховом титу. Али узевши у обзир какво је Стаљин имао понашање и обезбеђење (и љубав од Народа) - мрка капа! Али и западне демократије су попут шиптара (чега се паметан стиди - луд се поноси), да су убили Стаљина, нема шансе да се тиме до данас не би похвалили, БАР НЕГДЕ И НЕКАД (јер им то не би сметало - никако)!
Моје мишљење је да је тито - валтер, у основи АУ жбир - јосиф амброз из сегедина (све као Момчило Јокић). Не само због Јокића, него и зато што знам сегедин, а прича се савршено уклапа у све познате детаље о титу.
Када Захумље кажете нпр: "Ви браните тита", "Ви нисте дали истиниту титову биографију", ко је то "Ви"?
Да се ја нпр. питам, учила би ми деца у основној школи СВЕ о титу, а камо ли друго...