17-03-2019, 07:48 PM
(17-03-2019, 06:05 PM)Ђорђе Ивковић Пише: Зашто?
Зар није логичније лишити слободе велриздајнке?
Бошко може бити овакав или онакав, али није ништа велеиздао. Није ни био у прилици.
Није стигао ни да се накраде.
Јеремија, хајде ти лепо намочи поњаву у ладну воду па окомотај око главе. Поступак понављај док ти се стање не побољша.
За мене су они сви велеиздајници.
Бошко дела заједно са Ђиласом који је колко ме сећање служи био са жутима онолико. Ако жути нису велеиздајници, све скупа са коалиционим партнерима, не знам ко би понео ту нечасну титулу?
Ови што су заменили жуте, СНС и њихови партнери, преузели су велики број жутаћа који су вршили истакнуте функције за вакта Б. Тадића, што показује да су потпуно исти као и претходни.
Иначе, Бошко ме неодољиво подсећа на џибера какав је Веља Илић, а потоњег памтим по постављању локатора за време НАТО агресије.
Уз сав респект према теби, овај пут се не могу сложити са тобом.
Држава која нема органе реда, полицију, специјалце или жандармерију који би осигурали неометан рад институција показује колико је слаба.
Демонстрације да. Упадање на приватни посед или јавне институције не сме се дозволити!
Уосталом, РТС је последње место на које треба ударати.
Ако хопће да гађају Вучића онда треба да заузму "ПИНК" јер је то саставни део Вучићевог штаба.
На крају, ако пучисти желе нешто конкретно да ураде, нешто што личи на пуч, треба да имају војску или полицију уз себе. Овако, шака људи који као представљају пучисте испада смешна и заиста подсећају на хулигане.