03-04-2019, 05:02 PM
(26-03-2019, 07:58 PM)Шумадинац Пише:(26-03-2019, 07:28 PM)Mekenzi Пише: Чек за кога је сада наш Шуми за патријарха који не подржава и осуђује 1 од 5 милиона или на страни Анасоновићке и осталог дела опозиције Србије???
Шуми брате изјасни се...
Страначки подједнако готивим Здраву Србију, Двери и ДЈБ.
Пај'сад ово....подједнако готиви поштењачину Стаматовића (ама човека скромне интелигенције који уместо да цепа карте на гондоли дозвољава да га агент М16 Парошки вада около за рукав), Бошка који се удружује са сваком шушом која може да му донесе понеког билмеза за понеки гласић еда би премашио оних патриотских 4%, а овамо жртвује и ишћерује горостаса Нога, и....оооо ужаса, ДЈБ којима из сенке руководи она лепа лезбача, како се оно зваше....ШУМИЈУ УЗ ДЈБ ЈОШ САМО ФАЛИ ДБ ПА ДА БУДЕ КОМПЛЕТАН!
Објашњење је једноставно, постоје ИНТЕЛЕКТУАЛНИ КРЕТЕНИ, постоје и МОТОРНИ КРЕТЕНИ, (они који имају проблем са кретањем), а постоје и ПОЛИТИЧКИ КРЕТЕНИ, а ту спада љуцки материјал који се бави политиком ама не уме да сабере 2 + 2.
(26-03-2019, 07:58 PM)Шумадинац Пише:(26-03-2019, 07:28 PM)Mekenzi Пише: Чек за кога је сада наш Шуми за патријарха који не подржава и осуђује 1 од 5 милиона или на страни Анасоновићке и осталог дела опозиције Србије???
Шуми брате изјасни се...
Страначки подједнако готивим Здраву Србију, Двери и ДЈБ. А верски... шта рећи... хвала Богу ми немамо непогрешивог Папу попут оног из Љуљака.
.
Сваки Патријарх или Епископ било које помесне цркве може бити склон паду и имати приватно мишљење па и политичку пристрасност.
Ја....ама нејаки Урош Србске Цркве јес'склон паду, као и сви ми који се по уској стази спотичемо, падамо и...устајемо....ама исти није баш склон и УСТАЈАЊУ без обзира што га будушчи МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ Трона Краљевства Сербскјаго Бокан, подржава и придржава!
Међутим!
Нејаки Урош није склон устајању због немоћи ама цигојнер Сатанасије не мож'да устане због ЧРЕВОУГОДИЈА!
Шта'ш...тагата је србска поголема!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!