09-01-2020, 10:20 AM
(09-01-2020, 04:21 AM)Чавез Пише: Ти си дечко католички пролупо када се позиваш на србо мрзитељске сајтове. Пошто си из очигледно мешовитог брака имаш егзистенцијани проблем који ми Срби поштујемо али истина је само у православљу католици су јеретици нема код њих спасења !
Чавез, мани се чапљизгања овуден, јер се зна да си СНС-Синодски бот. Да те научим.... да бисмо некога прогласили јеретиком прво мора да се сазове Васељенски Сабор а за католике никада није сазван нити су икада осуђени, тако да... А и чињенице кажу да признајемо њихове Тајне као што су Крштење, Брак и Рукоположење тј. св. Тајну Свештенства и да никад ни једна помесна црква није поставила свог епископа града Рима. Чуди ме да те није неко од КрушеБачких владика о томе научио... Но, пустимо ми католике, нек иду с милим Богом....
Тренутно и нажалост, главни узурпатори СПЦ (да ли својевољно или под притиском?) су ткзв "КрушеБачки клан" који су постали Синод, тј. Синодалци на челу са зетом Мила Ђукановића (погоди ко је!!!).
Слободно можете у име вашег преосвећеног ПреЦедника да пишете колико хоћете против Владике Таса, Митрополита Амфилохија, Епископа Григорија, Максима и многих других владика који се "не боре као Лав".
Вас не интересује КиМ и Црна Гора, већ титула, положај, углед, новац, па на крају крајева и СЕНДВИЧ.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М