08-02-2020, 01:04 AM
(08-02-2020, 01:00 AM)Шумадинац Пише:(08-02-2020, 12:27 AM)zstoja Пише: "Што се не питаш шта би било да неко дирне у ватиканско - католичку цркву и покуша да узме нешто?
Имамо хиљаде доказа да је католичка црква пљачкала, посебно у време инквизиције, да је силом преводила у католичанство читаве народе, а ето, ти баш опљунуо по србској цркви"
Nije to vlasnistvo SPC. To je dato SPC bez ikakve potvrde kad CG usla u SHS. Posto nema nikakva potvrda...znaci nemas dokaz da je tvoje, a posto je CG izasla sada iz te drzave, onda se vraca sve u cvlasniostvo onog koji to dao, a to je drzava.
Ne znam sto se pravite svi ludi ovde. To je jasno kao dan.
Ne moze CG da oduzme imovinu na tom posedu ako je SPC ulagala, mozda mogu da s edogovore na neki nacin. Recimo da SPC plati zemljiste na kojem je, ako ce CG da ga proda, da garantuje opstanak nekretnine i rad SPC u tom objeku.... Ima tu milion varijanti da se SPC osigura i ne uzmu joj nekretninu na parceli, ali parcela ide drzavi CG.
A pa plajckala katolicka crkva, normalno, jedino to da ti budeopravdanje za ovo sto SPC radi u CG.
Ako ces iskreno da ti kazem, nemam ja nista protiv, neka placka i SPC, samo treba da budes dovoljno jak da bi pljackao i da ne dobiejs po nosu.
Нами овуден се чини да си нечији бот или провокатор, јер си нон-стоп активан на овој теми. Сметају ти литије, црква, србство, светиње, четништво, традиција и све оно узвишено и узвишени који сочињавају НЕБЕСКУ СРБИЈУ. Још и пишеш том крвавом хрватском Гајевицом у народу познатој као USTAŠICA.
Postojale ribolovacke dozvole u CG 1908. godine u CG, znaci TACNO se zna kome su pracele pripadale koej sada drzi SPC. Ako SPC nema dokaz da je to njeno, parcele idu nazad CG.
A tebi ej jedina odbrana da sam provokator, placenik.... Nemas nista drugo da kazes na cinjenice.