14-03-2020, 11:42 PM
(14-03-2020, 11:06 PM)херцеговац Пише: Јеремија,
Мел Гипсон је патриота.
Мада никада нисам филм погледао до краја колико је дегутантан и глуп.
Телевизор сам избацио из куће има три, скоро четири године како сам добио дијете, слава Богу!
Карантин искористити за треће!
Него има доста како се нисмо видјели, послиједњи пут кад си упознао и младу...
Коронавирус, колапс берзи и пад цена нафте, утицао је да амерички Систем федералних резерви донесе одлуку да ускоро упумпа око један и по трилион долара у економију САД, како не би дозволио да она склизне у рецесију и доведе до нове светске економске кризе, пишу медији.
Руски експерти истичу да се ми већ налазимо у економској кризи коју корона вирус није изазвао, али је послужио као оправдање, јер ју је покрио својом сенком.
Филм сам навео као парадигму о западњачком начину размишљања. Иначе реч је о нискобуџетном филму THE PATRIOT, 1998 и нема везе са Гибсоновим "Патриотом".
Но, настрану то, износим моје лично мишљење и моју сумњу о корона вирусу. Зар није било неколико лажних проглашења пандемије? Зар онолике вакцине не бацише а плаћене су папрено. Присилно су хтели да вакцинишу васколику Србију а касније се испоставило да је поменута вакцина била несигурна и да је у ствари иза свега фармако мафија СЗО.
Оно што стално помињем је следеће: Човек губи слободу!
Људи се повинују свакој битанги и не размишљају ко то наређује да се читаве нације ставе у карантин?!
Корона или инфлуенца, која је разлика? У свету од сезонске инфлуенце умере онолико милиона људи, што је по мени нормално (природна селекција) и нико о томе не полемише. А пази сад, пребројава се сваки умрли без обзира у ком је животном добу па се питам: требамо ли уопште умирати или се борити да живимо па макар и са пеленом, што је недостојно човека?
Благо оном ко има неколко коза, оваца, краву и живи у планини где му не долазе утеривачи страха на врата да га опомену како није повукао воду подле с*ања.