04-04-2020, 01:43 PM
(03-04-2020, 04:15 PM)Александар Динчић Пише: Поручниче, немој губити нерве.
Не вреди мој Динча,погубљени одавно.Ово је само рефлексија једног дубоког разочарења у сопствени народ.Не бих то формулисао као неки страх,али ми није свеједно када знам да сам опкољен глупацима и безмудашима.Не могу да верујем колико тек има оних који се сликају по ФБ и пишу "Ево у изолацији....(не знам који дан већ)...здравље је најбитније...".Сутра ће на власти да се појави нека будала која може да каже "Нема више напоље да се излази" и ови би и то прихватили и опет би се сликали по ФБ и слично.Све што више тупе о болести,све више болесних има.Председник и премијерка сарадница хрватске службе нас плаше као баба мало дете причама о катастрофи,шпанском сценарију и слично.Ако им је до болештина и до хипохондрије нека своје болесне мозгове опуштају читајући о Србији 1915. године.
(04-04-2020, 01:13 PM)Јеремија Пише: Патријарх би требао одмах предати жезло и повући се у келију неког манастира јер ради руку под руку са политичарима.
Да је та фуњара човек, сам би се бацио у сКептичку јаму.Тамо му је и место.Ђубриште удбашко.