06-04-2020, 07:09 PM
(06-04-2020, 06:57 PM)Mekenzi Пише: Ја колико разумем наши искрени пријатељи су комунисти на истоку Руси и Кинези а да су нам непријатељи ЕУ и УСА...
Па стога нисмо очекивали да се кинези и руси попну на Равну Гору и одају почаст Чичи и четницима, а зна се која једина држава сваке године одаје почаст ЈвуО што су јој спасили пилоте и што је извукла четнике 1945-те из канџи комуниста и пребацила их на своју територију.
Мани се Кизо зајебанције.
Кинези нису никоме пријатељи и то је јасно као дан.
Они бре своје третирају као најцрње робље а санћим ће помогну нама.
Неке информације што сам добио говоре о масовним погубљењима у зараженом подручју Вухан како би се сузбила епидемија, што ме не би зачудило.
Ово што си написао у вези Равне Горе губи на значају када се сетимо Америчке захвалности 1944 - 1995 и 1999.
Што се Руса тиче...
Истина је другачија од онога како се представља.
Нити Русима изгоре срце за ово мало Србијице нити ће китом мрднути због нас ако није њима у интересу.
На крају, у сагледавању дешавања са овом "пандемијом" стиче се утисак како Путин у ствари припада "лиги повлашћених" - елити, те да ће учинити све што буду чинили Трамп, Меркелова или Макрон са свим оним играчима што их не видимо на јавној сцени.